התפקדות יולי

Oyster Girl

New member
../images/Emo42.gif התפקדות יולי ../images/Emo176.gif

שם: מיקום: גיל: מסנג'ר\אייסיקיו: משהו שעשה לי את החודש: משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: השיר שעשה לי את החודש: הופעות קרובות של חמי שאני הולך/הולכת אליהן: אמנים נוספים אהובים: פורומים אחרים שאני נמצא בהם: מסר לאומה: תמונה:

ירדן88

New member
מתפקדת

שם:ירדן מיקום: גיל: בקרוב ממש 15 מסנג'ר\אייסיקיו: משהו שעשה לי את החודש:הרבה=] משהו שאני מחכה לו בחודש הבא:איטליה,יומולדת,ים,הופעות,קוקה קולה וילג',חברות.. השיר שעשה לי את החודש:when i'm gone-3 doors down ועוד מלא של הובסטנק הופעות קרובות של חמי שאני הולך/הולכת אליהן:חוששני שחלה טעות
אמנים נוספים אהובים:hoobastank,3 doors,nickelback,green day,chili peppers,staind,incubus ועוד..
התפרעתי. פורומים אחרים שאני נמצא בהם:- מסר לאומה: תמונה:

A m 0 s

New member
איזה יפה פה איגי!!../images/Emo99.gif

שם: עמוס. מיקום: כדור הארץ, אסיה, ישראל, הוד השרון, הבית שלי, החדר שלי. גיל: 14 + מסנג'ר\אייסיקיו: מסנ' במסרים; 204685990 משהו שעשה לי את החודש: החופש (?!) משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: דנה ברגר וירמי קפלן בזאפה ת"א!! השיר שעשה לי את החודש: היו המון!! הופעות קרובות של חמי שאני הולך/הולכת אליהן: של חמי?! - פה זה איגי!! אמנים נוספים אהובים: דנה ברגר, סיון שביט, איגי, טל גורדון, שרון חזיז, רונה קינן, ירמי קפלן, יהודית רביץ, ורד קלפטר + + + פורומים אחרים שאני נמצא בהם: דנה ברגר, סיון שביט, איגי, רוק ישראלי, חומר מקומי, איתי פרל, לפעמים ניק דרייק מסר לאומה: צריך אופטימיות בחיים
תמונה: ---

יולי הגדול ../images/Emo13.gif

שם: הוד מיקום: יבנה גיל: 17.5 מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] משהו שעשה לי את החודש: שנגמרה השנה המגעילה הזאת והבגרויות לשנה [חוץ מהמועדי ב'] משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: שייגמר לי המלווה ואיה נאפההההההה
השיר שעשה לי את החודש:
הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן:
אמנים נוספים אהובים: היהודים,חמי רודנר,שרון חזיז,ריטה,גלי עטרי,רדיוהד,פינק פלויד,קווין... פורומים אחרים שאני נמצא בהם: חמי רודנר,היהודים ומתופפים מסר לאומה: תמונה:

A t z a

New member
מתפקדת לחודש הכי מגניב../images/Emo98.gif../images/Emo80.gif

איגי מהממת
שם: דנה מיקום: עליית גג גיל: מחר 18
אמא. מסנג'ר\אייסיקיו: במסרים משהו שעשה לי את החודש: ירושלים, הורים בחו"ל וכו' משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: וואי הרבה דברים, ביניהם טיסה. השיר שעשה לי את החודש: אולי בכל זאת סאלי, almost lover ומסתובבים הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן: בשנייה שתהיה אני אלך... אמנים נוספים אהובים: אוי נו אני צריכה לעוף
פורומים אחרים שאני נמצא בהם: חמי מסר לאומה: שימו פלסטרים על הרגליים, נעלי העקב יתנקמו בכם ותמצאו את עצמכם צולעים. תמונה:

מאיה911

New member
../images/Emo46.gif

שם: מאיה מיקום: ליד פ"ת גיל: תכף 16 מסנג'ר\אייסיקיו:
משהו שעשה לי את החודש: חופש, לעבור את המבחנים ולתכנן את הנסיעות
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: נוסעת לצפון עם חברות, כינרת עם חברות, ים, בית ריקקק לשבועיים
! השיר שעשה לי את החודש: עד מתי- מרסדס בנד, רכבת לצפון- אסף אמדורסקי הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן: לא ידוע אמנים נוספים אהובים: פורומים אחרים שאני נמצא בהם: מסר לאומה: סופסוף הצבע הטבעי והשזוף שלי חזר
תמונה: אין לי כוח

Ronushnush

New member
../images/Emo176.gif

שם: רוני מיקום: ת"א גיל: 17 מסנג'ר\אייסיקיו: רונושלס שטורדל מייל נקודה סי או נקודה איי אל משהו שעשה לי את החודש: לסיים ביצפר משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: לנצל ת'אמ-אמא של החופש הזה השיר שעשה לי את החודש: פפ היו מלא הופעות קרובות של חמי שאני הולך/הולכת אליהן: אם כבר מדברים, יש משהו בזמן הקרוב? אמנים נוספים אהובים: אין לי כוח לפרט פורומים אחרים שאני נמצא בהם: חמי מסר לאומה:
תמונה:

ססילייה

New member
אני מתחילה סיבוב הופעות חיפאי בקרוב!!!

שם:לירון(ליל) מיקום: קריית ביאליק\בה"ד חיל הים גיל:20 מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] משהו שעשה לי את החודש:היה חודש מתוק.
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: וואלה,לא יודעת... השיר שעשה לי את החודש:האלבום של הכבש השישה-עשר הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן: וואלה, אין לי מושג..
אמנים נוספים אהובים:טוב שזה לא ים שמות... פורומים אחרים שאני נמצא בהם:שייגעצ, ג'נגו מסר לאומה: צוות נשקייה משחק ברוזה, ברעל! תמונה:

Oyster Girl

New member
../images/Emo191.gif

שם: מיכל מיקום: כפר סבא גיל: כמעט 18
מסנג'ר\אייסיקיו: במסרים... משהו שעשה לי את החודש: משפחת רודנר, ערב הקרנות, החברים שלי
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: 2 הופעות עם חמי, לחגוג לדנדן יומולדת, יומולדת לאבא ולדודי, וכמובן - מסיימת את הבגרות האחרונה שלי לחיים האלה
השיר שעשה לי את החודש: אני מתלבטת בין הולך איתך לנצח, כל אחד והבוב שלו ואולי בכל זאת סאלי
הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן: שיהיו כבר... אמנים נוספים אהובים: חמי, בוב דילן, ג'וני קאש, דיוויד בואי, איזבו, מאור כהן... פורומים אחרים שאני נמצא בהם: חמי, סרטים וקולנוע, טים ברטון מסר לאומה: "...ולא הכסף, ולא העצב, לא ינצחו אותה
" תמונה: תודו שיצא לנו טוב

Peeeach

New member
מתפקדת

שם: מור! מיקום:ב"ש גיל: עוד כמה ימים 16 מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] משהו שעשה לי את החודש: כלום חח משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: טסהההה [= בס"ד בס"ד השיר שעשה לי את החודש: סקס-0 קספר הופעות קרובות של חמי שאני הולך/הולכת אליהן: מה חמי? אנחנו לא בפורום איגי ? אמנים נוספים אהובים: אמממ.. המון. ברי? ביורק איימי וינהוס!!!!!!!!!!!!!! פורומים אחרים שאני נמצא בהם: איגי.......... מסר לאומה: כשהעולם מפנה לך את גבו תפנה אתה את גבך לעולם. אם אתה מחייך לעולם אל תצפה שהוא באמת יחזיר לך חיוך זה מטאפורה תמונה:

kepit

New member
אולי יינשך אותי קוף

שם:שלולית מיקום:בית שנמצא בב"ש גיל:עוד מעט 15:] מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] משהו שעשה לי את החודש: ממ שישי בית ריק,חופש וממ לא זוכרת חח משהו שאני מחכה לו בחודש הבא:למצוא דרכים לנצל את החופש הזה !#$!@ השיר שעשה לי את החודש:eek:n my own-the used הופעות קרובות של חמי שאני הולך/הולכת אליהן:נופ אבל יש מרסדס בנד והתקווה 6 D: אמנים נוספים אהובים:אינפקציה!,איפה הילד,מוניקה סקס.... פורומים אחרים שאני נמצא בהם:דפנה והעוגיות מסר לאומה:אקונא מטטה תמונה:

למעלה