התפקדות יוני

inbal287

New member
../images/Emo42.gifהתפקדות יוני../images/Emo42.gif

שם:
תאריך לידה:
איפה אתם גרים:
כמה זמן אתם בפורום:
שיר של בלו שעשה לכם את החודש?
שיר שעשה לכם את החודש?
מה אתם שומעים עכשיו?
מסן/אייסי:
דירוג לפורום 1-10:
הצעות לשיפור?
עוד משו שבא לכם להגיד?
ותמונה! [שלכם, אל תתחכמו
] שאלות חודשיות:
איזה כיתה סיימתם?
מי שמתגייס, מתי ולאן?
מה התוכניות לחופש?

danielle23

New member
נוכחת../images/Emo9.gif

שם: דניאל תאריך לידה: 23.7.92 איפה אתם גרים: חיפה כמה זמן אתם בפורום: שנתיים ו-8 חודשים אני חושבת
שיר של בלו שעשה לכם את החודש? Get Down On It שיר שעשה לכם את החודש? Linkun Park - Hands Held High מה אתם שומעים עכשיו? Linkin Park - Bleed It Out ובהמשך השאלון התחלף ל- Take That - Shine
מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 7.. כי אני מתה על האנשים ועל הפורום עצמו, אבל זו כבר תקופה יבשה דיי ארוכה.. הצעות לשיפור? חח שוב, פינות, עדכונים (גם לעצמי אני אומרת את זה) עוד משו שבא לכם להגיד? אממ.. אני חושבת ללמוד צילום
ותמונה! [שלכם, אל תתחכמו] אממ נו טוב.. איזו אמיצה אני..
חחח (תמונה ימינית-אני השמאלית, תמונה שמאלית-אני הימנית :-\)
שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם? ט' מי שמתגייס, מתי ולאן? לא מתגייסת =] מה התוכניות לחופש? אממ חברים, טיולים, קורס מד"א

danielle23

New member
אהה, והתמונות לא חדשות במיוחד..

הן מלפני איזה חצי שנה..

oreloosh

New member
../images/Emo175.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: אוראל תאריך לידה: 25.11.91 איפה אתם גרים: לוד כמה זמן אתם בפורום: כמעט שנתיים או יותר.. שיר של בלו שעשה לכם את החודש: -- שיר שעשה לכם את החודש: האם להיות בך מאוהב מה אתם שומעים עכשיו? כשאת איתי של רן דנקר מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 7.. תשאלו למה.. :-\ הצעות לשיפור? תתנחלו פה קצת יותר!
עוש משו שבא לכם להגיד?
ותמונה! איזה כיתה סיימתם? י' אני עולה לי"א מי מתגייס, מתי ולאן? לא אני
מה התוכניות לחופש? שמש ים שיזוף בריכה אילת

lidor love lee

New member
אעההה לא עניתי על זה../images/Emo35.gif

שם: לידור תאריך לידה: 28/07/88 איפה אתם גרים: לוד כמה זמן אתם בפורום: שנתיים שלוש משו כזה שיר של בלו שעשה לכם את החודש? breathe easy
שיר שעשה לכם את החודש? big girls don't cry של פרגי מה אתם שומעים עכשיו? כלום מסן/אייסי: 265615762 [email protected] דירוג לפורום 1-10: כרגע 6
אין כלום פהה הפורום ממש לא פעיל הצעות לשיפור? המוןן אולי צריך לפתוח פינות חדשות או משו עוד משו שבא לכם להגיד? חם לי ותמונה! [שלכם, אל תתחכמו]
עם אוראלה שליי שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם? ממזמן סיימתי ללמוד
מי שמתגייס, מתי ולאן? אני בשירות לאומי מה התוכניות לחופש? ים בריכות שוב ים בריכות ואילת

ronaldiniho3

New member
אני

שם: מתן תאריך לידה: 4/5 איפה אתם גרים: חיפה כמה זמן אתם בפורום: לפני שהתחלתי לכתוב פה קראתי פה, לא יודע כמה זמן בדיוק שיר של בלו שעשה לכם את החודש? אממ- SWEET THING מה אתם שומעים עכשיו? Craig David - Exception To The Rule מסן/אייסי: -- דירוג לפורום 1-10: 6, חבר'ה- תתעוררו! הצעות לשיפור? אממ לנסות להחזיר אולי אנשים שהגיבו פה פעם בקביעות? עוד משו שבא לכם להגיד? עוד חודש קרייג דייויד חוזר עם דואט עם קאנו!! ותמונה! [שלכם, אל תתחכמו] -- שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם? ט' מי שמתגייס, מתי ולאן? יש לי עוד זמן לצבא
מה התוכניות לחופש? חזרתי אתמול משבוע בטורקיה ויוון, עוד חודש ככה לאילת, וגם אולי עבודה..

למעלה