התפקדות מאי

darklighter

New member
../images/Emo42.gifהתפקדות מאי../images/Emo42.gif

שם:
דעתי על תשוקות:
דעתי על התשוקות שלנו:
שרשור
אהוב מהחודש הקודם:
מה את/ה עושה כדי להעביר את הזמן מאז שבוטלה הסידרה:
מה דעתך על הפורום/הנהלתו:
מסר לאומה:
תמונה קשורה/לא:

darklighter

New member
אני הכנתי שיפודים וגם קשרתי תילדים

שם: עדי גיל:
איזור מגורים: UK דעתי על תשוקות: הזוי אבל ממכר והפרקים הישנים יותר טובים... דעתי על התשוקות שלנו:
מאוהב2 שרשור אוף אהוב מהחודש הקודם: לשרית נולד אחיין
מה את/ה עושה כדי להעביר את הזמן מאז שבוטלה הסידרה: רואה סדרות יותר מעניינות. מה דעתך על הפורום/הנהלתו: דורין שליטע
מסר לאומה: בובסוטה. תמונה קשורה/לא:

מתפקדת....

שם: אורי, אורטל, קיי גיל: 20 איזור מגורים: איפשהו דעתי על תשוקות: מה נהיה מזה?! תוחזר קיי1 לאלתר! דעתי על התשוקות שלנו: אוהבת. ג'ק חסר. שרשור אהוב מהחודש הקודם: יומולדת למלכה טיילור! מה את/ה עושה כדי להעביר את הזמן מאז שבוטלה הסידרה: מתמכרת לסדרות אחרות ומתכננת את העתיד הלא מזהיר שלי אחרי שאני אשתחרר מה דעתך על הפורום/הנהלתו: הפורום נחמד ההנהלה יותר
מסר לאומה: עוד 74 ימים ל- :-H חחחח תמונה קשורה/לא: וזהו

I n n u e n d o

New member
מתפקדת

שם:דורין גיל:20 איזור מגורים:מרכז דעתי על תשוקות: קזיטה. דעתי על התשוקות שלנו:
שרשור אהוב מהחודש הקודם: פורומים חדשים בתפוז אנשים מה את/ה עושה כדי להעביר את הזמן מאז שבוטלה הסידרה: נחשו:p מה דעתך על הפורום/הנהלתו:הנהלה מדהימה במיוחד במנהלת הראשונה היא פשוט מדהימה,כן והשניה גם לא רעה מסר לאומה: אל תסתכלו ישר לשמש,זה עושה כתמים תמונה קשורה/לא:

darklighter

New member
התפקדות מקוצרת לאיתן../images/Emo190.gif

שם: שרשור אהוב מהחודש הקודם: מה את/ה עושה כדי להעביר את הזמן מאז שבוטלה הסידרה: מה דעתך על הפורום/הנהלתו: מסר לאומה:

בו

שם: ניסים שרשור אהוב מהחודש הקודם: מחר יומולדת. אורטל פשוט קרעה אותי עם משו בסגנון: "זונות לאפחד לא אכפת
"
מה את/ה עושה כדי להעביר את הזמן מאז שבוטלה הסידרה: חורש. מה דעתך על הפורום/הנהלתו: הנהלה כושלת. מזל שיש א י נ י ו א נ ד ו. מסר לאומה: היא כבר לא בפורום אבל

darklighter

New member
הנהלה כושלת?????../images/Emo190.gif

גם הנהלה כושלת יכולה ללחוץ על "מחיקה והגבלת משתמש"
טוב מה אפשר לצפות ממישהו בשם ניסיםXDDDDD

מתפקדת במאי:

שם: שרית. גיל: 23. איזור מגורים: איזור המרכז. דעתי על תשוקות: אל תעלבו, אבל ראיתי חצי פרק אחד וזה עשה רושם בתור סדר משעממת. צר לי... דעתי על תשוקות שלנו: אהי חושב שהוט הם זבל שהם הורידו את התוכנית כי ד"ר פיל זאת לא סדרה יותר אינטליגנטית מתשוקות... שרשור
אהוב מהחודש הקודם: לא היה משהו מיוחד שאהבתי. מה אני עושה כדי להעביר את הזמן מאז שהסדרה בוטלה: רואה את השידורים החוזרים של "משחק החיים" בערוץ 10 בשבת בבוקר. יעל שרוני משחקת מדהים שם
מה דעתך על הפורום והנהלתו: הפורום נחמד וההנהלה מדהימה ומקסימה. שתי מנהלות נהדרות
מסר לאומה: "ירידה לצורך עלייה" כמה פאתטי מצידי... קלישאה...
תמונה קשורה: אין.

אנחנו כאן עדיין בביקור מולדת

שם: צלילה והדסה גיל: ביחד 82 איזור מגורים: מטופח אבל אחרי ל"ג בעומר הזיהום אויר הזכיר לנו שאנחנו לא בטורונטו אלא בטרנטה דעתי על תשוקות: תוחזר הסדרה מיד דעתי על התשוקות שלנו: נחמד אבל חלק מהדמויות לא מוכרות לנו שרשור אהוב מהחודש הקודם: אולי צריך יותר תגובות ענייניות וטובות כדי שנוכל לזכור מה את/ה עושה כדי להעביר את הזמן מאז שבוטלה הסידרה: הזמנו כרטיסי טיסה לארצות הברית כדי שלא נחמיץ את הפרקים. ניסינו להתגבר על הבעיה הטכנית עם אתר NBC שלא נותן לאנשים מקנדה לראות מה קורה בבריטניה מה דעתך על הפורום/הנהלתו: מותר להגיד חופשי ולהשאר בחיים? מאז שהמנהלת עברה לחו"ל יש פחות תוכן שקשור בסדרה מסר לאומה: דיקלה אישתו של פילוס כוכבת ואחרי פרקים של תשוקות כל אחת עוקבת תמונה קשורה/לא: מחק את המיותר. נקרע החוט ונפלה התמונה עם המסגרת אז היא כבר לא קשורה

darklighter

New member
המנהלת לא עברה לחו"ל../images/Emo190.gif

I will be back
חוץ מזה איזה תוכן יש בסדרה? זה תשוקות!

מתפקד

שם: אסף גיל: 21 איזור מגורים: הצפון דעתי על תשוקות: הסדרה הטובה ביותר שראיתי בחיי דעתי על התשוקות שלנו: נחמד מאוד שרשור אהוב מהחודש הקודם: יום הולדת ללינדסי קורמן-הארטלי המהממת מה אתה עושה כדי להעביר את הזמן מאז שבוטלה הסדרה: מוריד פרקים חדשים מה דעתך על הפורום\הנהלתו: מושקע מאוד מסר לאומה: תהיו בריאים תמונה קשורה: לינדסי!!!!!

התפקדותי:

שם: שרית. גיל: 23. איזור מגורים: איזור המרכז. דעתי על תשוקות: לא אהבתי את הסדרה.
דעתי על התשוקות שלנו: גם לא אהבתי
שרשור
אהוב מהחודש הקודם: אין משהו מיוחד. מה את עושה כדי להעביר את הזמן מאז שבוטלה הסדרה: לא ראיתי אותה כשהיא שודרה אז אני לא עושה משהו מיוחד אחרי שהורידו אותה. מה דעתי על הפורום/הנהלתו: ההנהלה מדהימה והפורום מ-ש-ג-ע. מסר לאומה: מה נשמע
תמונה קשורה/לא: אין.

dirty look

New member
מתפקדת =]

שם: אורלי גיל: 13 איזור מגורים: מעלה אדומים דעתי על תשוקות:
דעתי על התשוקות שלנו:
שרשור אהוב מהחודש הקודם: לא זוכרת חח מה את/ה עושה כדי להעביר את הזמן מאז שבוטלה הסידרה: שומעת את טוקיו הוטל. מה דעתך על הפורום/הנהלתו:
מסר לאומה: ---- תמונה קשורה/לא: לא קשורה..... ביל!@$%#*#%

למעלה