ויהי אור

../images/Emo42.gifויהי אור../images/Emo42.gif

ונניח... שהיתם בוראים אתם את העולם (לא חלילה שיש לי טענות לבורא עולם על מה שיצר...) איזה טאץ' אישי שלכם היתם מוסיפים?

מגי 336

New member
פחות סיבות לצאת למלחמה...

איך? אולי הגברת ההורמון הנשי גם אצל גברים, שיוריד את היצר להוכיח גבורה ועליונות, אולי יותר שטח אדמה ירוק ופורה - שיהיה לכולם ולא ייחסר, אולי יכולת של הפרט ליצור שפע לעצמו מה שיוריד את הקנאה וחוסר הסיפוק.. אולי...

שילי16

New member
פשטות

הייתי שמה לבני האדם פשטות בראש פשוט להיות פשוטים במקום לרדוף כל הזמן אחרי בגדים טלוזיות יותר גדולות ומחשבים להתרכז בנפלאות הנפש לפתח במקום את הטכנולוגיה את הנפש זה הרבה יותר מעניין

בהתייחסותכם לבריאה מנקודת מבטכם

התייחסתם לטבעו של האדם. האם באמת המין האנושי הרסני ונורא כל כך???

שילי16

New member
כן

הרוב הגדול זה ששולט אין כבר שום התייחסות לנפש אין התייחסות לרגשות הכל חומרי אנחנו הורסים את עצמינו ואת הכדור היחידי שאנחנו מתקיימים בו

מגי 336

New member
בהחלט

הורס לא רק אחד את השני גם את כדור הארץ את בעלי החיים ו.. כן, גם את הפשטות שיכלה להיות נפלאה. מצד שני המין האנושי גם בונה ומתפתח ומפתח ומגלה תגליות מפתיעות ויודע למצוא תרופות למחלות (שהוא גרם להן מלכתחילה...) אני מרגישה שאנחנו בעידן של מודעות וככל שיהיו יותר אנשים מודעים שיפזרו את האור ולא רק ישמרו לעצמם שיאמרו בקול גדול את אשר הם יודעים וחושבים על האפשרות לשקם את מה שנהרס וידברו על שלום, ויפיצו את השמועה שאפשר גם אחרת אז נצליח לשקם ולהשתקם. בנקודת מבט מזוית מסויימת אפשר לומר שאנחנו כבר מצליחים.

mbar30

New member
יוצרת קיבה נוספת - כן

קיבה שאפשר לרוקן קיבה שבה יהיו כל הדברים שאסור כמו שוקולד, גלידות.. אבל זה בבריאה הפרטנית בגדול - הייתי משאירה הכל כמות שהוא מוסיפה קצת התחשבות, קצת כבוד, הרבה אהבה יותר אמונה הייתי מורידה את הלילה ומספקת משהו אחר לשינה

רותי 11

New member
קראתי חלק מהתגובות שלכן

ואני אענה בשאלה ואתן חושבות שהוא לא נתן לנו את כל זה? אתן חושבות שהוא לא ברא את כל זה ? את כל זה הוא נתן אבל הוא נתן את חופש הבחירה וכל אחד בוחר להתחבר למשהו אחר - לכן אני חושבת שאם אנחנו רוצים דברים אחרים אנחנו צריכים להתחיל להתחבר אליהם וככה נשנה את העולם כי זה בידיים שלנו וביכולות שלנו

את צודקת רותי...../images/Emo24.gif

הלוואי ובני האדם ישכילו לקחת אחריות על מעשיהם מבלי לפגוע באחרים מבלי להאשים אחרים ולא "לבכות" לאלוהים שיתקן אחריהם את הנזק שהם עושים....
חתימה טובה

שילי16

New member
חופש בחירה מוגבל

חופש הבחירה שלי לפחות בגיל שלי (16) מוגבל אני מרגישה שאני לא מתאימה למסגרת שנקראת בית ספר ואני יודעת שמקום שיטפח את הנפש שלי יותר מהשכל יכול לגרום לי לאושר ולהתפתחות אבל מכיוון שהמערכת שאני חייה בה לא מאפשרת לי לצור חיים בוגרים ומשכילים בלי תעודת בגרות אין לי בררה לקום כל בוקר לאותה מערכת דפוקה ולסבול. אני לא יכולה לקום וללכת למקום יותר פשוט בית הספר שלי הוא הכי פשוט שיש

למעלה