איך? אולי הגברת ההורמון הנשי גם אצל גברים, שיוריד את היצר להוכיח גבורה ועליונות, אולי יותר שטח אדמה ירוק ופורה - שיהיה לכולם ולא ייחסר, אולי יכולת של הפרט ליצור שפע לעצמו מה שיוריד את הקנאה וחוסר הסיפוק.. אולי...
הייתי שמה לבני האדם פשטות בראש פשוט להיות פשוטים במקום לרדוף כל הזמן אחרי בגדים טלוזיות יותר גדולות ומחשבים להתרכז בנפלאות הנפש לפתח במקום את הטכנולוגיה את הנפש זה הרבה יותר מעניין
הורס לא רק אחד את השני גם את כדור הארץ את בעלי החיים ו.. כן, גם את הפשטות שיכלה להיות נפלאה. מצד שני המין האנושי גם בונה ומתפתח ומפתח ומגלה תגליות מפתיעות ויודע למצוא תרופות למחלות (שהוא גרם להן מלכתחילה...) אני מרגישה שאנחנו בעידן של מודעות וככל שיהיו יותר אנשים מודעים שיפזרו את האור ולא רק ישמרו לעצמם שיאמרו בקול גדול את אשר הם יודעים וחושבים על האפשרות לשקם את מה שנהרס וידברו על שלום, ויפיצו את השמועה שאפשר גם אחרת אז נצליח לשקם ולהשתקם. בנקודת מבט מזוית מסויימת אפשר לומר שאנחנו כבר מצליחים.
קיבה שאפשר לרוקן קיבה שבה יהיו כל הדברים שאסור כמו שוקולד, גלידות.. אבל זה בבריאה הפרטנית בגדול - הייתי משאירה הכל כמות שהוא מוסיפה קצת התחשבות, קצת כבוד, הרבה אהבה יותר אמונה הייתי מורידה את הלילה ומספקת משהו אחר לשינה
ואני אענה בשאלה ואתן חושבות שהוא לא נתן לנו את כל זה? אתן חושבות שהוא לא ברא את כל זה ? את כל זה הוא נתן אבל הוא נתן את חופש הבחירה וכל אחד בוחר להתחבר למשהו אחר - לכן אני חושבת שאם אנחנו רוצים דברים אחרים אנחנו צריכים להתחיל להתחבר אליהם וככה נשנה את העולם כי זה בידיים שלנו וביכולות שלנו
חופש הבחירה שלי לפחות בגיל שלי (16) מוגבל אני מרגישה שאני לא מתאימה למסגרת שנקראת בית ספר ואני יודעת שמקום שיטפח את הנפש שלי יותר מהשכל יכול לגרום לי לאושר ולהתפתחות אבל מכיוון שהמערכת שאני חייה בה לא מאפשרת לי לצור חיים בוגרים ומשכילים בלי תעודת בגרות אין לי בררה לקום כל בוקר לאותה מערכת דפוקה ולסבול. אני לא יכולה לקום וללכת למקום יותר פשוט בית הספר שלי הוא הכי פשוט שיש