זה היה סיור של חורף, זה הכל...

רֶשֶף

New member
../images/Emo42.gifזה היה סיור של חורף, זה הכל...

שמיים כאלו כחולים ושמש כזו מדהימה... פשוט לא יכולתי לבזבז אותם ככה, כשאני במשרד המחניק והנפש שלי מפזזת בחוץ, בשבילים מהודקים ולחים. הבוקר היה קר. מ א ד קר. לא התחשק לי לרכב לבד, אז ארגנתי לי חברה אינטראקטיבית יותר מאשר הצל שלי. שעת יציאה 13:00. כורכר, טוב לו שמרטיבים אותו. המלח מתמוסס ומתפזר בחול הגרוס ותוספת הכבישה תחת גלגלי הג'יפים יוצרת קרום פריך שבקטעים מסויימים מספק מצע קשה ומחוספס עם אחיזה מצויינת ובקטעים מסויימים נבקע לפתע ומפתיע עם שכבה חולית מתחתיו. הזנב מאבד אחיזה לרגע ונותן תחושת שיוט כיפית. ברבע לשלוש הגענו לים. הוא היה שקט, רוגע וחלק כמו ראי. לא להאמין שרק לפני יומיים שלושה היתה פה סערה עם רוחות שהרימו את הים באויר. השמש חיממה אותנו קלות, אבל עדיין היה קר. עשר דקות ללא רכיבה הבהירו שאכן, הטמפרטורות לא תואמות את התחושה השמשית.

רֶשֶף

New member
באחד הפיתולים בדרך, מצאנו חור שחור

לא ברור לנו איזה בעל חיים חפר אותו, אבל לפי הגודל הוא גדול מ-
וסביר להניח שהוא לא
.

רֶשֶף

New member
היי../images/Emo70.gif מי הזיז את הספינה שלי? ../images/Emo12.gif

מי מזהה את המקום ויאמר לנו: What's wrong with that picture?

אני אני !

ביקרת בארשף (סידני עלי) שם אני נמצא בדרך כלל בשבתות קיציות, כשהרווקים שבינינו רוכבים... לא מספיק מטרידה אותנו שם ספינה אחת, שאתה צריך להכפיל אותה ? החור שצילמת, הוא כנראה של שועל. קראתי שאנשי הרשות המטפלת באתר, חוששים שהתל יתמוטט בקרוב בגלל מחילות השועלים.

רֶשֶף

New member
אז אם אתה כזה ידען ../images/Emo13.gif

ספר נא בבקשה לפורום מהי הספינה, באיזו שנה היא טבעה ולמה.

RockhopperJudy

New member
תגידו לי בבקשה אם זה נכון ש...

האם זה נכון שמול חופי שפיים אפשר לראות שרידים של ספינת מעפילים שהוטבעה שם במיים? כי אני זוכרת שבילדותי היו שם שרידי ספינה כזאת תקועים בין הסלעים, והיינו עושים שם "א"ש לילה" בנוער העובד, ואפילו משחקים בלהוריד מעפילים לחוף. וגם היה ספר ילדים שקראו לו "השלושים מכפר עלייה" שאמרו שנכתב על הסיפור של הספינה הזאת. מישהו יודע אם זה אמיתי? יש? אין? איפה? תודה! יהודית אין כמו השרון לרכיבה!

יודית ? דווקא בחנוכה ?

מה זו החתימה הזאת "אין כמו השרון לרכיבה ?" דווקא בחג שמציין את ניצחונם של אנשי מודיעין, שהכירו כל סינגל בהרים, וזינבו ביוונים שעלו אליהם נטולי נשימה מהמישור ? בלחישה : בשביל אופני הרים צריך הרים, לא ? (הר הזבל זה לא באמת הר)

גם אני רכבתי לים היום

עם שותף מהפורום היה באמת קר מאוד, אבל שמש ושמיים מדהימים! הגענו לחוף פלמחים היה יום וים נפלאים! חבל שרק בחורף הים כל כך יפה ורגוע...

למעלה