זה, כי קיץ

רֶשֶף

New member
../images/Emo42.gif זה, כי קיץ ../images/Emo42.gif

חשבתי קצת. זה... משהו שאני עושה לפעמים. ואז אמרתי לעצמי: "רשף!?" ואז עניתי לעצמי: "מה" ואז שאלתי את עצמי: "אתה יודע למה אנחנו חוטפים מכות חום?" ואז שוב עניתי לעצמי (פסיכיטר דחוף!): "למה?" ואז הפתעתי את עצמי: "כי תמיד בחלק האחרון של הרכיבה, כשאנחנו כבר די עייפים ומיובשים ופתאום מתברר שיש עוד עליה אחת, של השטן, כדי להגיע למזגן באוטו... בדיוק אז השטח הופך פתאום צחיח. בלי שמץ של צל (יכול להיות דבר כזה? מרפי מעורב כאן, בחיי) ובצחיחוּת, כמו שאתה יודע, עם שלושים ומשהו מעלות בצל, רק בלי הצל, גם אם אתה יושב ישיבה מזרחית בשאנטי ואוכל חוּבֶּיזָה, החלבונים במוח שלך הופכים כמו החוביזה, אחרי שלעסת אותה". ואז היתה לי הארה. לא משהו ברמה של פריצת דרך. סתם, תאורה דקורטיבית. ושוב פניתי אל עצמי בגוף-ראשון-רבים (צריך להפסיק עם החוביזה): "אז למה שלא נרכב בצל?" אוקי, אז איפה היה לנו צל? הרבה צל. יער שלם של צל צפוף וצונן. אפילו משהו טרופי כזה? שמורת תל דן פראית וצוננת, אבל רחוקה לאללה. צריך להתארגן ליומיים בכדי להנות ממנה כמו שצריך. כרמי יוסף קרוב ודי בצל. אבל כרמי יוסף זה כרמי יוסף. אי אפשר ממש לטייל שם. טוב, מה עם יער צרעה, שעשינו לפני שבועיים? בהחלט. היה אחלה. נעים. לא מאומץ מדי. מסלול יפה. נוף מרהיב. סביר להניח שנחזור לשם, בעתיד. אז נשאר? משהו טיולי יותר. עם אטרקציות. הרבה עצים. המון צל. מעינות זכים. ריח רענן של טחב. אוירה של גן-עדן ורוח מנשבת על שפת הנחל. מה, רק בחו"ל יש דברים כאלו? בעצם, העליה מפרוד לכיוון מירון הרגישה קצת כמו השער לגן-עדן וגם הגשרון המוצל על נחל כלח בדרך מבית-אורן בואך 'שוצריה הקטנה' זמזם כמו סקוטלנד באוגוסט-ספטמבר, אבל אלו קטעים קצרים. אפשר לתפור טיול שלם שהוא כו-לו כזה? ועל זה, לא יכולתי לענות לעצמי. וגם פליקס לא ענה לי. אז מי יענה לי?

רֶשֶף

New member
מה, כלום?

הלכתי, חזרתי ו... כלום. יוק. נאדה. גורנישט. קבוצה ריקה. אין קול ואין עונה. זה יפה ככה? שאני צריך לדבר עם עצמי? אף אחד לא מכיר איזה ג'ונגל רכיב שהוא "במרחק חמש דקות מכפר-סבא"? (גם 50 דקות הולך)

רֶשֶף

New member
יש! נדלקתי!

לא, לא על העקרבים. "שמונה מעיינות" של רמי. פיש! אחלה רעיון. נראה לי מתאים ליום שלם בשיא השאנטי. שלישי בפוטנציה. ("כלב מי שתופס רגליים קרות")

BikingViking

New member
רמי ? איזה רמי ???

אתה מתכוון לרמי לשם ? ? ? ובכן, כיוצא ה"סיירת" של רמי, צריך לקרוא לטיולים שלו "תשע נשמות" ולא "שמונה מעיינות ".
צריך 9 נשמות וכושר טיפוס של חתול בר כדי לשרוד את הטיולים של רמי. זה מהטיולים האלה שאיפה שיש ירידה ועליה - לוקחים ת'עליה. הקפצת רכבים אתה אומר , נכון שכחתי... מסיימים את הטיול בשיא הגובה, ואת ההקפצה עושים למטה... אבל מה, מתגעגעים ... רמי אם אתה כאן - תשמיע קול... ערן .

shl17

New member
אולי לעלות בנחל געתון

ולרדת בנחל כזיב ולמעלה יש קצת מסלולים מוצלים אבל לא לגמרי

YoniFranklin

New member
האשמות חסרות בסיס!

העלבות פומביות וקריאות גנאי נגד כמה מנותני השירות הגדולים ביותר של 'תעשיית האופניים' המקומית, הן דבר שבשגרה בפורום הזה ובשכמותו, אולם מרשי מרגיש שמספר ההאשמות חסרות הבסיס שהוא סופג בפורום זה עובר כל גבול של טעם טוב ומעלה תהיות בדבר קונספירציה נגדו. כן, שמעתם נכון - ק ו נ ס פ י ר צ י ה ! כל בעיה, כל תקלה, כל פישול וכל מעשה של גורם עליון - מיד ימצא החכם התורן שמפיל את הכל - על מי? על מרפי כמובן! הקוצים בצמיג - מרפי! ה'הפכה' על הפרצוף - מרפי! השביתה של המנתחים הפלסטיים - מרפי! תהליך השלום - כן, ניחשתם נכון - מרפי! והמקרה האחרון, הקש ששבר את גב הגמל, הזבוב ששבר את גב הפיל, הקוץ שהכניע את הגיפה, המחט בערימה של שחט, ה... הםם... טוב, נראה לי שמיציתי. ובכן כמו שאמרתי ההתבתאות האחרונה של רשף ושל רשף (יש להם אפילו את אותו השם! תיאורית קונספירציה או לא?! ), כנגד מרשי עברה כל גבול! ואני מצטט: "בדיוק אז השטח הופך פתאום צחיח. בלי שמץ של צל (יכול להיות דבר כזה? מרפי מעורב כאן, בחיי) ". צל? מרפי? מישהו יכול למצוא את ההקשר? למה, בחו"ל כשמישהוא לא מוצא צל על המסלול הוא ישר מאשים את מרפי? לא! (תשתוק אידיוט, זו היתה שאלה רטורית...). אני חזרתי לא מזמן מאורבן במדבר סהרה. מישהו שם חשב לפצות את פיו נגד מרפי? ניחשתם נכון! לא אני ולא הגמל, לא חשבנו לרגע, אף לא לקמצוץ שנייה להאשים את מרפי! לא בעניין הצל, לא בעניין המים ולא בעניין האורבן שלא מצאנו. (אמרו לנו שמאלה בדיונה השלישית, בחיי!). ובכן, בחזרה למקרה המונח בפני בית המשפט. הנתבע מאשים את מרשי בכך שהוא ביודעין ובזדוניות של כוונה תחילה, מונע ממנו צל בחלק האחרון של רכיבות האופניים שלו. כמוכן, מרשי מואשם מעל דפי אחד האתרים הפופולריים ברשת כי מיד עם העלמת הצל, מרשי גם מעלה את הטמפרטורות ל"שלושים ומשהו מעלות בצל, רק בלי הצל". מעבר להתרסקות הלוגית הברורה שיש בנאמר, הייתי רוצה להציג בפני בית המשפט תיאור, נוסף של השתלשלות העניינים, הפעם מזוית עינו של מרשי. (זוית של כשלושים ומשהו מעלות ליתר דיוק). בבוקר המדובר, יצאו בני הזוג רשף לרכיבה באחד משבילי הארץ, כשלגבם רוח קרירה של בוקר, והרחק הרחק, קצת מעל האופק, שמש ישנונית שבדיוק עתה סיימה ללחוץ על ה snooze בשעון בפעם הרבעית. אם באותו רגע, רשף את רשף היו עוצרים לרגע ומביטים בקרקע, היו הם מגלים שהצל שהם מטילים הוא ארוך מאוד. למעשה כל עצם בשטח, כולל העצים, היה מטיל באותם רגעים צל רך ונעים על השביל. אך רשף היו עסוקים בענינים אחרים באותם רגעים. לא עניין אותם מצב הצל, ולא מיקום השמש, מכיוון שהם זה עתה עלו על האופניים האהובות שלהם, מלאי האנרגיה שלהם מלא ואין הם עייפים, וכאמור, רוח הבוקר הקרירה מלטפת את עורפם. הרשו לי לרוץ עתה קדימה שעות מספר, לקראת סוף הרכיבה. השעה כבר אחת בצהריים, הזוג רשף כבר אחרי מספר שעות של רכיבה מאומצת והאנרגיה היא כבר לא מה שהיתה פעם. לעומת זאת השמש, נמצאת ברגעים אלה ממש בשיא זריחתה. היא יושבת גאה וחמה במרכז הרקיע. בני הזוג רשף מביטים בקרקע (בנקודה הרגילה שרוכבים נוהגים להביט בה כשהם גמורים מעייפות -קצת לפני הגלגל הקדמי) ופתאום הם מתעוררים לעובדה המפתיעה ש "אין צל!". ובמקום להודות בפה מלא כי הם פשוט עייפים, הם בוחרים להתעלם לחלוטין מההוכחות שאדון גלילאו גלילי הוכיח לפני כמה מאות שנים (ראה "תקדימים משפטיים" קובץ 3, עמוד 42 - "הכנסייה הקטולית נגד גלילאו" בהוצאת דיסאינפורמציה אלוהית - בית ההואצאה לאור של האב, בנו ורוח הקודש). ובכן, כאמור אפילו בימי קופרניקוס ידעו ששמש המתחילה את הרכיבה שלה באופק, עם המון צל, מסיימת אותה בזנית - עם מעט, ואף אחד לא חשב במשך אלפי שנים להאשים בכך את מרפי- עד ,כאמור, להופעת בני הזוג רשף. I rest my case! אני רוצה אם כך, לחייב את הנתבעים בהבעת צער פומבית ובהתחייבות בכתב כי לא ילבינו את פני מרפי ברבים שוב, (פניו קצת אדומות כרגע - יותר מדי זמן בשמש). כמוכן, יש לחייב אותם בהוצאות בית המשפט (אני אסתפק באופניים חדשות - תודה ששאלתם - כן ההם עם הטיטאניום הפחמני, הגיאומטריה המשתנה - הטריגונומטריה הקבועה והמהלך המשתנה). דבר אחרון, באקט של רצון טוב, אני רוצה להביע את התנצלותי בפני רשף, מרפי וכל שאר שורצי הפורום על זיון השכל הפומבי שנערך לעייל, אני פשוט אמור כרגע ללמוד למבחן, וזה מה שאני עושה במקום. יום טוב לכולם. הכותב הינו עובד בשירות מרפי - יבואן בלעדי של תקלות צרות וסתם מזל רע.

Mנטה

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif רשף, מאחוריך !...

איתי נ

New member
יוני - רואים שהתחרפנת לגמרי

כמה עליות יאפסו אותך! מתי אתה מגיע לאזור חיפה? דווקא חשבתי שבעונה הזו של השנה מרפי יכול דווקא לדאוג לקצת גשם (אבל בבקשה, בלי בוץ כמו בשבת שעברה). בהצלחה במבחן (ובזמן שאתה יושב במזגן מול הספרים והמחברות כדאי שתשלח אותו לטיול אופניים - זה יהיה טוב לשניכם).

למעלה