חג אביב שמח לפורום הכי נחמד

Angel45

New member
../images/Emo42.gif חג אביב שמח לפורום הכי נחמד ../images/Emo39.gif

bigjack

New member
../images/Emo155.gif חג שמח לכל אוהבי הבשר ../images/Emo162.gif

חג אביב שמח וטעים לכולם

מליאל

New member
חג שמח צחי ולאט לאט עם מה שאתה הולך להביא לנו

לכאן.....אני כבר מתארת לעצמי מה הולך להיות ....יצירותייך המופלאות כרגיל ...ובחג בפרט.

../images/Emo13.gif תודה מלי וחג שמח

מחר אני מתחיל על הבוקר עם גפילטעפיש שאכין עם ליאור המקורית 8 אצלי במטבח ביחד

מליאל

New member
../images/Emo8.gifזה אומר צחי שאם יש לך עוד שם....

אתה יכול לאכול פעמיים?

../images/Emo48.gif../images/Emo21.gif../images/Emo71.gif../images/Emo80.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifחג שמח לכולם

../images/Emo48.gif../images/Emo21.gif../images/Emo71.gif../images/Emo80.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifחג שמח לכולם

clcl

New member
../images/Emo157.gifמעבדות../images/Emo162.gif לחירות../images/Emo104.gif ול... שלום

יונה עם ענף של זית... מילים ולחן: תלמה אליגון רוז יש לי תמונה בבית של יונה עם עלה של זית מעליה גלגל החמה, לרגליה פגעי מלחמה היונה של השלום, על חורבותיה של אומה אחרת תמונה מושלמת, חלומות בתוך מסגרת יונה עם עלה של זית צאי מן התמונה, השיבי את האמונה שהשלום יבוא בעקבותייך יש לי תמונה בבית של יונה עם עלה של זית וילדי מתבונן ומקשה "תגידי, מה יש לה בפה?" היונה של השלום סוף מלחמה היא מבשרת יונה מושלמת של שלום בתוך מסגרת יונה עם עלה של זית... יש לי תמונה בבית של יונה עם עלה של זית מזכירה לי השכם וערב שבחוץ על הברוש יש עורב היונה של השלום לאף מקום איננה ממהר יונה תיירת לעולם אינה נשארת יונה עם עלה של זית...

למעלה