חדשה, תקראו חשוב

blumm1

New member
../images/Emo42.gifחדשה, תקראו חשוב../images/Emo42.gif

הי, חלקכן מכירות אותי (מעיין את) מפורומים אחרים שמי מאיה, אני אמא לשחר בן חצי שנה (נולד פג בשבוע 32) וזה הסיפור שלי: אז ככה, קצת חשיפה על עצמי: אני מכורה לאוכל, אל תצחקו, מכורה אמיתית לאוכל, כלומר לא יכולה להפסיק עד שנגמר ולא משנה כמה מתוק או מלוח הדבר. לפני משהו כמו 8 שנים הפסקתי בעקבות העניין לאכול קמח וסוכר באופן מוחלט! ובנוסף אני אוכלת 3 ארוחות ביום עם פרי בין הארוחות (וגם לא תמיד) ולא שום דבר נוסף לא נשנוש ולא כלום! בזכות העניין הזה ירדתי משהו כמו 40 קילו (ממעל 100 למתחת ל- 60) (עד לפני ההריון התייצב על 63), ולגוף שלי לא חסר שום דבר הוא מקבל פחממות, סוכרים (מהפירות ועדיף שכך) ואני אוכלת בעצם מה שהגוף שלי צריך ולא מה שמתחשק או אני רוצה. באמת, הסיפור הזה הוא יותר מורכב ולא פשוט ממה שאני כותבת אבל בגדול בלי שום פעילות גופנית (ואני חושבת שעדיף עם אבל לי היה קשה) אני נראית ממש מצויין (יעידו כמה בנות כאן שמכירות אותי לפני כמו ילדודית) בכל אופן מה שאני רוצה להגיד הוא שהבעייה שלי היא שעד שבוע 30 (ילדתי בשבוע 32) עליתי 11 קילו ומאחרי הלידה עליתי עוד קילו סה"כ עליתי 12 קילו וזה אחרי הלידה, ההנקה גמרה עליי נורא קשה לי אני רעבה באופן קבוע כל היום וזה היה מן תירוץ לאכול כל מיני דברים שהם אל קמח ולא סוכר אבל עדיין משמינים כמו פירות יבשים, גרנולה, ריבה ללא סוכר, דברים מטוגנים וכו'. עכשיו חזרתי לסורי והנה נשקלתי ומלפני שבועיים שוב ירדתי 4 קילו ואני בדרך לעוד כמה להוריד!!!!! אני כ"כ שמחה ששוב חזרתי לעצמי כי פשוט הייתי מתוסכלת והיום אני יודעת שאני ארד את ה- 8 קילו המיותרים ואולי עוד מי יודע בכל אופן זו הדרך הכי מדהימה בעיניי והיא כוללת גם עוד דברים נוספים כמו עבודה על עצמי והדפקטים שלי (ויש הרבה) והיום אני המאושרת באנשים. זהו, רציתי לשתף אתכם בקצת מהניסיון שלי לגבי העניין ואם מישהי תרצה פרטים נוספים אתם מוזמנים לפנות אלי במסרים ואני אשמח להרחיב יותר אני מקווה לבוא לכאן ולספר לכן שירדתי עוד ועוד בעוד שבועיים כשאני אשקל יחד עם שחר בטיפת חלב......

אורלי14

New member
כל הכבוד לך! באמת מעוררת קנאה!

מאחלת לך המונמון הצלחה כל הזמן! תחזיקי.

jana3

New member
איזה כיף לך

אני רוצה שתספרי לי עוד ועוד. יש לי כמה שאלות אך קודם אפרט על עצמי: אני 4 חודשים אחרי לידה וזו לידה שלישית שלי. עליתי בהריון 15 קילו לפני הריון שקלתי 53, אך התחלתי בעודף של 3 קילו. בלידות הקודמות הנקתי את הראשונה עד 4 חודשים רק הנקה ועליתי 17 ק"ג את השני הנקתי עד 3 חודשים + תוספות ועליתי רק 12 קילו, בשניהם ירדתי תוך חצי שנה מבלי דיאטה מיוחדת אבל אני זוכרת שאחרי 3 חדושים הייתי עושה קצת ספורט ומשתדלת לא לאכול בערב הרבה. ובאמת כך נשרו להם הק"ג ותמי הייתי חוזרת לעצמי חוץ מהבטן שממנה שני לא יכולה להיפטר. ועכשיו אני מניקה מלא 4 חודשים והיד עוד נטויה, אני מתכוונת להמשיך להניק, אני שוקלת עכשיו משהו כמו 61 קילו. אני אוכלת הכל מבלי לעשות חשבון, הירידה שלי מאוד איטית אבל אני יורדת יכול להיות שבזכות ההנקה. השאלה שלה: 1) האם להמשיך כך? 2) איך לסדר לי תפריט יומי כך שלא אהיה רעבה? 3) האם איי פעם אחזור לעצמי. תודה רבה

blumm1

New member
האמת, לא נראה לי שיש לך

איזה שהיא בעייה לפי המשקל גם אבל אני אשמח לדבר איתך יותר אני אשלח לך טלפון במסר. באופן עקרוני אני לא אוכלת קמח וסוכר ואוכלת 3 ארוחות ביום בלי נשנושים ובלי כלום באמצע (אה, כן פרי אחד בין הארוחות) וזהו...

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה

תודה על השיתוף, תמשיכי לעדכן. גם אני לא אוכלת סוכר וקמח לבן, וזה ממש כייף שהצטרפת.

קלריסה

New member
אז מה אתן כן אוכלות?

גם אני מדי פעם אומרת לעצמי לא לאכול סוכר לבן וקמח לבן. ואני רואה שאפשר להשמין גם מדברים אחרים, זאת אומרת שיש עוד אפשרויות למישהו שמאוד רוצה להשמין כנגד כל הסיכויים
אניוווי, אפשר טיפה לפרט עוד? נכון שזה נבון לעשות זאת במסרים האישיים, אבל לדעתי זה מעניין כאן עוד כמה בנות, אז לא כדאי לפתוח את הנושא כאן בפורום?

אתי אתי

New member
הכל

מוצרי חלב, בשר, ירקות, פירות, קטניות, לחם מקמח מלא, פסטה, אורז מלא - אוכל אמיתי. לא קשקושים...

blumm1

New member
וכמובן 3 ארוחות

ביום בלבד בלי ארוחות ביניים, תחשבי שכל מה שנכנס לפה נחשב ארוחה ואז תראי כמה ארוחות את אוכלת כיום ואה, םג בלי שומנים (לא צ'יפס ולא גבינות שמנות וכו')

למעלה