חוויות מסמינר מדצ"ים-2007.

randu

New member
../images/Emo42.gifחוויות מסמינר מדצ"ים-2007.../images/Emo42.gif

אז קדימה, לשרשר לפה את כל החוויות מהסמינר המדהים הזה. אני כבר מתחיל לשלוח קישורים לכל מי שהיה בסמינר.
החוויות שלי יגיעו בהמשך.

viki655

New member
../images/Emo13.gif יאלה רנצ'וק

מי זכה בתעודת הצטיינות?? מיי?!!!!!!!!!11.. (אני ואתה לייק דא...) חחחחחחחח תיודע שהיה כיף כיף.. במיוחד להכיר אנשים חברים ומשחקים אחרים.. מסיבות. לא לישון בלילה.. בלאגן.. חח לשחק קלפים.. (כן שיחקנו הרבה.. ) והיה כיף במיוחד ביום חמישי... כי היה לי הכי קצת דברים אבל עשיתי הכי הרבה דברים והכי נהנתי... ולא רק אני כולם נענו.. ובסופו של דבר רנצ'וק תיודע את כל השאר..... (דיברנו אל זה אתמול... או היום מאוד מוקדם בבוקר../לילה..) ויק.. ולילה טוב לכל מי שחזר מהסמינר.. חח (נישן סופ סופ נורמלי)

randu

New member
חחח ויק.../images/Emo3.gif

באמת היה כייף. אני כבר אדבר איתך.

L o l e e t a

New member
אני מתה לחזור שנה אחורה..

היינו בתל-חי.למרות שהייתי צריכה כל הזמן להתעורר ב6 בבוקר להשכמות..היה כייף

itadmor

New member
הסמינר שלי היה בערד

היה אחלה של סמינר למרות שהאוכל לא היה משו אבל הכרתי חברים חדשים והיה בתכלס נורא כיף

Daichi

New member
חוויות

וואייי איזה סמינר אחלהההההה חח אולי בהתחלה היה קשה כי לא הצלחנו לקום בשש וחצי (במיוחד אני) והזמן לא עבר, אבל עד שהתחלנו להנות הלכנו והיה כל כך חבל..... חח העיקר שכולם ישמרו על קשר =] חח אהבתי את המסיבות, ולשחק קרקופה נגד ויקי ואלון :p חח מת עליכם ברק =]

randu

New member
אני קצת אחפור.

אז ככה. בימים הראשונים באמת היה קשה להתרגל לזה שצריך לקום כ"כ מוקדם, ושיש מסרי בוקר למינהם. ההרגשה באמת הייתה כאילו זה צבא או משהו. אבל כבר מהיום השני, אני, בכל אופן, הבנתי שזה לא נורא. אז קמים שעה אחת לפני מה שאנחנו קמים כשיש בי"ס. האוכל דווקא היה אחלה לטעמי.
[והלחמניות עם החמאה והריבה היו שוס אדיר.
] האכסניה עצמה הייתה מדהימהההה)*&^%4. החדרים היו ממש טובים, היא נראתה בעצמה ממש טוב, והייתה בריכה.
היו הפסקות ממש ארוכות של מינימום שעתיים. אני הייתי בחדר עם בר, ניסים ויניב. וזה היה החדר הצמוד לשל הבנות, ובמרחק שני חדרים מהחדר של הבנות האחרות. היה כ"כ כייף. כולנו התלוננו בהתחלה, אבל הכרנו אנשים חדשים, למדנו המון על הדרכה, הרגשנו [אני בכל אופן] איך זה -באמת- להיות מדריך. וקיבלנו תעודות מדריך, שזו הייתה המטרה מלכתחילה. לא הייתי מתנגד לעוד איזה שבוע שם.
תודה.

למעלה