חוזרת לה וגם עונת הרחצה..

numerw

New member
../images/Emo42.gif חוזרת לה וגם עונת הרחצה..

השאלה היא מה אתם חושבים על להכיר מישהי או מישהו בים? וכמובן תספרו על מקרים אם היו לכם. הכי חשוב! תזכרו תמיד לקחת אתכם משקפי שמש וציוד הכרחי נוסף לים

sun232

New member
חח כל הארץ סערה../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif

ואתה מדבר על עונת הרחצה..
כול מקרה- אני חושבת שכמו כול מקום אפשר להכיר אחלה אנשים, לא שיצא לי אבל אני בהחלט חושבת שזה אפשרי...אולי הקיץ הזה
ד"א- איזה משפטי התחלה טובים יש על חוף הים?
וד"א 2- בהחלט חשוב לבוא מוכנים מפני השמש!!!

numerw

New member
../images/Emo11.gif אצלנו יש שמש נקודה!

חחח לא ידעתי שכל כך סוער בצפון
פה היה יום ממש נחמד ופשוט דרש לקחת את הבגד ים ולנסוע כמה שיותר מהר לכיוון החוף
משפטי התחלה? לא יודע האמת..סתם באים, אומרים שלום וזורמים הלאה
הכי פשוט והכי כיף לא?

numerw

New member
טירוף המזג אוויר הזה..

קיבלתי עכשיו הודעה מחבר שנמצא כרגע בגולן שפשוט יש שם סערה מטורפת עם שלג שממלא כל פינה... ותודה על העדכון

sun232

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif../images/Emo9.gif

היה נחמד אם....

מי שהיה מתחיל איתי בים היה טורח להסתכל לי בעיניים ולא על........ אם אתם מבינים למה אני מתכוונת..... קיצר -- דעתי על גברים שמתחילים עם בחורות בים נוטה לצד השלילי יותר... ללא הכללות כמובן. אחחח..
ים חול.......אני מתגעגעת לקיץ..................

numerw

New member
:)

בדר"כ זה באמת ככה האנשים בחוף אבל כמו שרשמת ואני אדגיש אסור להכליל=) הכי חשוב להנות מהחום ומהים:)

apl

New member
...ומהבחורות(-בחורים)../images/Emo13.gif

ולענייננו,בים לא מוצאים כלום.. יש מלא ערסים וכמה שיותר מרוחק ומבודד מאזור הומה-יותר טוב,לכן..נמצאים רק עם האנשים שאיתם הולכים ליד ולא ניגשות כול מיני מפלצות וכאלו..אז ים לא אופציה בכלל. אגב,פה יורד גשם זלעפות אז אין בכלל מצב לים בימים הקרובים או בכלל בחודשי החורף הקרים.

free soul

New member
אווו אוו... קרה לי מקרה..

שהישתזפתי לי אני וחברתי בחוף... והמציל והחבר שלו היתחילו איתנו... החבר שלו היתחיל איתי... אח"כ שבאתי יום אחר עם חברה אחרת, המציל התחיל איתי
סתם עוד אחד...

למעלה