אה,ותודה^^
D Dj SuNsHiNe New member 30/11/05 #1 ../images/Emo42.gif חזי הגדול =) מזל טוף! אתה מנהל!!!!!! =) ידעתי =) כל הכבוד!!!!!!!!!!!! אני ממש גאה!!! אוהבת אותך תעשה לי ילד
../images/Emo42.gif חזי הגדול =) מזל טוף! אתה מנהל!!!!!! =) ידעתי =) כל הכבוד!!!!!!!!!!!! אני ממש גאה!!! אוהבת אותך תעשה לי ילד
G GalushGalush New member 30/11/05 #3 ../images/Emo79.gifחזייייייי ../images/Emo70.gif יא! איזה מגניב שאתה המנהל שלנו אז זאת ה"הפתעה"? נהדר. מזלטוב, תתחדש וכאלה.. לאב יו
../images/Emo79.gifחזייייייי ../images/Emo70.gif יא! איזה מגניב שאתה המנהל שלנו אז זאת ה"הפתעה"? נהדר. מזלטוב, תתחדש וכאלה.. לאב יו
G GalushGalush New member 30/11/05 #4 ../images/Emo79.gifנ"ש- עידן ../images/Emo9.gif אתה עולה בסוף בארכיון?
פ פרקשון New member 1/12/05 #42 לא יודע מה נסגר איתם התקשרה אליי אתמול אחת והיא היתה אמורה להתקשר שוב בין 6 ל-7 אתמול זה לא קרה מאז לא שמעתי מהם
לא יודע מה נסגר איתם התקשרה אליי אתמול אחת והיא היתה אמורה להתקשר שוב בין 6 ל-7 אתמול זה לא קרה מאז לא שמעתי מהם
A AvtipuS New member 30/11/05 #6 האהא! שמתי לב לזה! נכנסתי לפורום דרך הסלולרי והיה רשום משו "בהנחיית: חזי האחד" >.< בהצלחה הזי.
K keeeren New member 30/11/05 #12 חזייייייייייי למרות שכבר ידעתי מאתמול אז הרבה הרבה הרבה מזל טוב!! ואני מצפה לפרוטקציות אה כפרה? בהצלחה!!!
חזייייייייייי למרות שכבר ידעתי מאתמול אז הרבה הרבה הרבה מזל טוב!! ואני מצפה לפרוטקציות אה כפרה? בהצלחה!!!
ב בנצי זונה New member 30/11/05 #13 חזי במזל טוב ! אני לא יגלה לך שבנצי הציע לי לחכות לך במשרדים של תפוז להביא לך מכות ללכת אליהם ולהגיד שאני חזי ופשוט שיניתי כינוי ל dsol כדי שישימו אותי מנהל אבל תזכור לא גיליתי לך את זה...
חזי במזל טוב ! אני לא יגלה לך שבנצי הציע לי לחכות לך במשרדים של תפוז להביא לך מכות ללכת אליהם ולהגיד שאני חזי ופשוט שיניתי כינוי ל dsol כדי שישימו אותי מנהל אבל תזכור לא גיליתי לך את זה...
מ מכשפהקטנהזונה New member 30/11/05 #16 חזיחזיחזיחזיחזיחזי!!11 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif מזלטובמזלטובמזלטובמזלטוב!!11111 כפרעע :]]]] יאאאאאאאאאאאאאא!! אתה ובנצי מנהלייייםםםם שייייעעעעעההההההה זה הולך להיות כ"כ טוובבבב אז, בהצלחה כפרע , אני יודעת שאתה מנהל מצויין . אוהבתת
חזיחזיחזיחזיחזיחזי!!11 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif מזלטובמזלטובמזלטובמזלטוב!!11111 כפרעע :]]]] יאאאאאאאאאאאאאא!! אתה ובנצי מנהלייייםםםם שייייעעעעעההההההה זה הולך להיות כ"כ טוובבבב אז, בהצלחה כפרע , אני יודעת שאתה מנהל מצויין . אוהבתת
H Hezi The One New member 30/11/05 #17 מיכלי../images/Emo23.gif אני פשוט אוהב אותך,נו אין לי משו אחר להגיד לך תודה:]
מ מכשפהקטנהזונה New member 30/11/05 #18 |המממממ| ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif אם אתה לא מוצא מישי עד הסילבסטר- אני צנצנת!!!111