חיוביייייי

פרדידל דידלפרה דידל דידל פרדידל../images/Emo3.gif

יומראשון- מבחן באנגלית יומשני- שיעור נהיגה יומשלישי- עבודה יומרביעי- פורים יומחמישי- עבודה יומשישי- ח-ו-פ-ש שזה כבר חיובי כי המערכת של יומשישי זוועה
..
יומשבת-לאדעת

A t z a

New member
היי,שבוע די רגוע נראהלי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

ראשון-מבחן בגודל של החיים בתנך,אחה"צ יש מצב אני אשן סופסוף שני-לומדת לספרות שלישי-לומדת לספרות רביעי-מבחן בספרות ובערב בגרות תאטרון של חברה חמישי-פוריםםםםם
ובערב יוצאים לת"א מחופשים
שישי-חופש
? שבת-לומדת לאזרחות

ירדן88

New member
אחרי שבועות שליליים במיוחד../images/Emo178.gif

ראשון-קיבלתי 98 בקטע כתיבה באנגלית,שחשתי שהלך זוועה בטירוף
שני-טיול שנתי-אני בת"א שלישי-טיול שנתי-נחה ורופא שיניים רביעי-חופש של טיול שנתי
חמישי-רגיל שישי-חופש פורים-ת"א! שבת-לא יודעת

kepit

New member
חיובי? -חיובי../images/Emo13.gif

ראשון- ממ יש לי צילום לראש.. וכנראה שמתבטל ללכת לנאור..אז מכבי.. שני-צריכה דחוף למצוא איפה לצבוע את השיער.. שלישי-כנראה כל היום מכבי.. רביעי-פורימון-מכבי.. חמישי-יומולדת לצליל..הולכים למסיבת רגאייD:::: שישי-רמבםרבמםרבמםםם שבת-כרגיל,לישון
שבוטוב

Ronushnush

New member
סוג של

ראשון – עוד שניה לרופא וחוצמזה מזה סתם יום נחמד. שני – עושה כמו מפגרת חוזר בספרות (שלא למדתי אליו) כי פאקינג איבדו לי את המבחן. הגיוני. ובערב יציאת פרידה עם כל הנוטשים לפולין... שלישי – פרובבלי מבריזה מכל השיעורים שיהיו השבוע חוץ ממת"מ
. . . אז או בים או בת"א רביעי – כנ"ל חמישי – כנ"ל ויומולדת למורן, אז יוצאים. וחופש. שישי – נמצא מה לעשות שבת - מנוחה

Peeeach

New member
טווווווווווווווווווווווווואב

ראשון - למדתי וזה ועשיתי גבות חח שני - ליצנוער.. ואולי אממ. פגישה חח שלישי- קניון וכאלה בשביל התחפושת רביעי- פורים [= חמישי- יומולדת לצלילולין שישי- פורים שוב שבת- אשקלון :)

למעלה