חיובייייי

../images/Emo9.gif

יומראשון- ללמוד למבחן יומשני- מבחן בהיבטים בעיצוב יומשלישי- בוחן בספרות ושיעור תופים יומרביעי- מבחן באנגלית יומחמישי- יומולדת לאלה וורד 18 יומשישי- לאדעת חח יומשבת- אולי אולי אולי הלוואי אמן ציפורלה

A m 0 s

New member
חיובי../images/Emo4.gif

א - גיטרה, בנייה של "דגם" של ד.נ.א עם חברה חח אסון מה יצא... ב - אהה?! ג - מבחן מזוין בפיזיקה!! - לא יודע כלום ד - מבחן מזוין במת'!! - לא יודע כלום ה - מבחן מזורגג בהבעה!! - לא יודע כלום ו - אין לי מושג!! שבת - נקווה שמנוחה!!

A t z a

New member
לא ממש../images/Emo80.gif

אולי בעצם קצת ראשון- הועבדתי במשרד של אבא קצת
בערב יצאתי לאכול בת"א עם חברה שני-אמשיך לעשות דברים במשרד
אחרי זה הופעה של חמי וירמי
שלישי-נראהלי אטפל באשראי חיילים רביעי-טקס השבעה של מיכ בדרום, אלוהים ישמור שאני צריכה לנסוע עם אמא שלה ותהיה שתיקה מביכה במשך 3 שעות. חמישי- לא ברור. שישי-חוגגים למיכי יומולדת
ההורים נוסעים שבת-יומולדת למיכי
!

מאיה911

New member
יאלה שיעבור מהר השבוע!

ראשון- ירדתי אצל חברה ללמוד.. אח"כ היא ישנה אצלי. שני- מבחן בלשון, תכף הולכת לחרוף! שלישי- חוזרת מוקדם והולכת לעיר עם חברה רביעי- לומדת לג"ג חמישי- מבחן בג"ג.. בערב יוצאת עם חברות לבורגוס
שישי- גם יוצאת עם חברות שבת- לא ידוע עדיין.

Oyster Girl

New member
אז כנראה שלא ../images/Emo54.gif

ראשון - משמרת ואז קיבלתי חום, הלכתי לישון בשש עד ארבע לפנות בוקר. שני - הלכתי לבנק ובערב נסענו להופעה של חמי וירמי בצומת רופין. היה כיף עם רתם ודנה, לא היה כזה כיף בהופעה עצמה. שלישי - סוג של משמרת בוקר ואז סוג של פיטרו אותי (אני עוד לא יודעת מה לחשוב על זה
) ועכשיו אני מדדה מול המסך, עוד שנייה עפה לישון ובערב רואה סרט עם ניר. רביעי - סרט עם דנה. חמישי - משמרת(
?) ולא יודעת שישי - משמרת
ואולי הופעה של חמי בתמונע. אם יתחשק לי. שבת - לא יודעת אבל בערב מאכילה חתולים.

Ronushnush

New member
האמת

ראשון - חיים שני - מיום שלישי - ליום רביעי - ליום חמישי - ליום שישי - ליום שבת -ליום

A t z a

New member
תאחלו בהצלחההההההה../images/Emo80.gif

חברה ואני יוצאות יוצאות לחפש את הטקס השבעה של מיכי אי שם בקצה הארץ, וזה כי ההורים המעפניםםםםםםםםםם שלה לא באים!!!!!!!!!!!!!!!!
מי ייתן ונצליח. יום טוב.

למעלה