חיובי ושגרתי

Oyster Girl

New member
ראשונה!!#!11 ../images/Emo54.gif

ראשון - ניר התגייס, אחר כך הערתי את דן והייתי אצלה עד עכשיו
עוד שעה ומשהו יוצאת עם דני לאנשהו... שני - בערב סרט עם רתם שלישי - לא יודעת רביעי - לא יודעת חמישי - לא יודעת שישי - לא יודעת שבת - לא יודעת חיי האבטלה קשים לי, אלוהים

A t z a

New member
א-י-י-י-ך-ך-ך-ך-?!?!?!?!?../images/Emo80.gif

איךךךךך לעזאזל הצלחת להגיב ראשונה לשרשור כלשהווווווו בפורום הפעיל והשוקק חיים הזה?!?! אני מורידה בפנייך את הכובע. מלכה.
לאביו!

Ronushnush

New member
אוי רציני

אנשים תתעוררו! לא שלא נחמד לי פה לבד עם דנה ומיכל הנשמות, אבל אולי בכל זאת תצטרפו
(אמא שלי מדברת כבר שעה עם המורה בטלפון
ובא לי קרמבו
) וגם יש לי פיפי ואין לי כוח כי קפוא לי בלי מכנסיים
טוב מרוב ששומם פה התחלתי להרגיש יותר מדי בנוח
הלכתי לראות האח הגדול ולסתום קצתתתת

Ronushnush

New member
עדכון חם-

קודם אני הולכת לעשות פיפי ואז לראות האח הגדול :)

A t z a

New member
2 דברים!../images/Emo80.gif

1. תרגישי חופשייה לעדכן פה כל דבר, אפילו כל שתינה שיוצאת ממך. עד כדי כך שומם פה. 2.מה יהיה עם האח הגדול?!?! חלאס כבר מדינת ישראל!!!!!

Ronushnush

New member
האמת

שבהתחלה גם אני נורא רציתי לא לאהוב את התוכנית הזאת, אבל קל להיתפס לזה. והאמת2 - כבר עבר לי מאז שהחדשים הצטרפו, ובכלל, בשלב מסויים זה מיצה את עצמו. אולי מעצם העובדה שכולם מדברים על זה כל הזמן ובכל מקום, אני באמת לא יודעת למה, אבל את הפרקים האחרונים כבר לא הצלחתי לראות עד הסוף.

A t z a

New member
זה קל כי כולם חופרים על זה../images/Emo80.gif

טוב שלא, כתבה במעריב על "איך לסרוג בעקבות שפרה". שאלוהים ישמור
בכל מקרה כולם תמיד יודעים מה קורה שם, גם מי שלא רואה, ועובדה שאני תמיד מעודכנת בהכללללל
...וזה על הפנים.

Peeeach

New member
ואייי כן!!

(שמתי לב שחזרתי?חח) מזה מעצבנים!!! אני גם לא רואה את זה ואני סורגת בערך מכיתה ו' והייתי סורגת בשיעורים שנה שעברה והכל והשנה באתי פתאום כולם עושים לי "שפרה, שפרה" התחילו לקרוא לי שפרה מיזאת השיפרה הזאתת!! חצופים
וכן כל היום מדברים על זה בערך 34 שעות איכשהו הם מוצאים 10 שעות נוספות

A t z a

New member
../images/Emo6.gifחחח תכלס../images/Emo80.gif

חרם על האח הגדול
כן באמת נעלמת קצת...

=]

יומראשון- כלום יומשני- לאדעת יומשלישי- בדיקות ושיעור תופים יומרביעי- בוחן באנגלית יומחמישי-עוד בוחן באנגלית יומשישי- בוחן באזרחות יומשבת- נחה!! חח

A t z a

New member
קדימה../images/Emo80.gif

ראשון- מיכל הייתה פה מהבוקר עד אחה"צ, בערב ארוחה משפחתית ואז פגשתי חברות... שני-יום ריק להחריד. שלישי-מפגש איחוד עם רעות ויעפית, בערב לא ברור. רביעי-מפעילה דוכן צב"ח בבר אילן
בערב ת"א עם מיכל
... חמישי-ריק נכון לעכשיו... שישי-התרמות לצב"ח בסנטר ב11 בבוקר...בערב לא ברור שבת-לא ברור

A t z a

New member
נוווווווווו../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

לרגע הפורום היה פעיל
דברו מצידי על שפרה ועל לאון ועל כל הקקה הזה, רק אל תתנו לפורום למוווווווווווווווווווווווותתתת....

A t z a

New member
אוי זה אחד הקורעיםםםםםם!!!../images/Emo80.gif

מצמציקה
ואיזה מעליב לאח שלך
!!!

למעלה