חיובי ושרבי

A t z a

New member
../images/Emo42.gifחיובי ושרבי../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

שיישבר השרב המסריח הזה לפני שאני אתאבד

A t z a

New member
שכחתי: שעת סיפור,בואו ילדים../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

היום במקום ללמוד החלטתי ללכת לים עם חברה שלי.
אחרי כמה זמן קרה ושתינו כמו אידיוטיות אמיתיות פשוט נרדמנו על החול בשמש..... היו לי כל מיני הזיות מוזרות,אבל חשבתי שזה סתם כי אני רדומה..ואז,כשקמנו והלכנו על הטיילת,פתאום התחלתי לראות צבעים והייתה לי בחילה...אמרתי לחברה שלי "יש לי בחילה" ומכאן יש חור שחור בזיכרון שלי. החור מסתיים בסיטואציה שבה אני פותחת עיניים אחרי ששפכו עליי כוס מים (למה?!?!) ורואה מעגל של אנשים סביבי כשכולם צועקים מלא דברים מוזרים,ואני אומרת "מה יש לכולם? מה הם מסתכלים?" ומחייכת (כמו נעל)... חברה שלי שנלחצה בכתה נורא,ואז שמעתי שמישהו אומר "היא התעלפה", אז שאלתי "אה רגע,זה מה שקרה לי
?" (כי באמת תהיתי מה אני עושה מרוחה על הריצפה)... הביאו לי כוס מים אחרת (אחרי ששפכו עליי בערך ליטר
) ואני מסתכלת על כולם ועושה "לחיים!" ושותה...נראלי אנשים היו בהלם מההשקמה המוזרה שלי
היה שווה לאבד שם ת'הכרה,כי הביאו לי גלידה שיא הטעימה כדי שאני לא אתעלף שוב
בקיצור ילדים,מוסר ההשכל הוא-תשתו מים,אל תירדמו בשמש,אל תתייבשו ואם כבר אתם מתעלפים-שזה יהיה בכניסה למסעדה עם קינוחים שווים. שבוע מעולה!

bleeding guitar

New member
אמנם צחקתי שקראתי את זה ../images/Emo168.gif

אבל בייבי זה ממש לא מצחיק! תפסיקי לשתות
אני יודעת שאני נשמעת כמו איזה מבוגרת סתומה שנותנת הרצאות כשלא צריך אבל נו, תתחילי לדאוג לעצמך קצת!!! יכל להיות יותר גרוע, לא סתם חברה שלך נלחצה ככה! (וכן מותר לשתות אבל לא בהגזמה ) וסתם הזוי בדיוק היום גם בן דודה שלי סיפר לי איך הוא השתכר במסיבה והקיא והתעלף והוא לא זוכר כלום... אולי הייתם ביחד?
(סתם נו)

Ronushnush

New member
היא כתבה

shteynu לא shatinu ... ודנה תשמרי על עצמךך אני בדיוק הולכת לים עכשיו ואני מכניסה לתיק בקבוק מים ע נ ק !

A t z a

New member
חחח יופי! תשתי הרבה..ויעפית:../images/Emo80.gif

אל תדאגי,מאז ההנג אובר המזעזע אני פשוט לא מסוגלת לשתות יותר מדי,ובטח שלא 0.75 ליטר וודקה
אל תדאגי

טוב נו..

יומראשון- צריך להתחיל ללמוד למתמטיקה, שיעור נהיגה ובערב מפגש פולין יומשני- עבודה יומשלישי- מבחן במתמטיקה ושיעור תופים יומרביעי- הכנה לצה"ל יומחמישי- לאדעת יומשישי- מבחן בתנך יומשבת- לאדעת

A m 0 s

New member
לא ממש חיובי...

א- היום האחרון למנוחתי השבוע.. ב- דיכאון מדכא ג- מבחן במחבלות!! ד- יונה, תמותי!@! ה- יונה תמותי היום עוד יותר - מבחן בלשון!!!!! ו- שישי יום קצר.. שבת- מנוחה...

מאיה911

New member
קניתי משקפי שמש חדשות ומהממות../images/Emo99.gif!

ראשון- לומדת להיסטוריה, משתזפת בגינה ומתכוננת לטיול שני- טיול שנתיייייייייי
!!!1 שלישי- טיוללל! חוזרת בערב רביעי- חורשת להיסטוריה חמישי- מבחן בהיסטוריה ובערב פורקת את הלחץ של אחרי המבחן
שישי- מסיבת יומולדת ליפה מכולןןן
.. ניצ אהובתי! שבת- חוגגת לניצ את היומולדת ביום כיף

A t z a

New member
יו נש שימי תמונה של המשקפיים,באלי לראות../images/Emo80.gif

רצוי שהם יהיו עלייך בתמונה,כן
?

A t z a

New member
../images/Emo99.gifיואו../images/Emo80.gif

את הורסת מאיעלה,והם מהממים לגמרי!!!! מתאים לך משקפי "סלב"\"זבוב"...

dsol

New member
את יכולה להוריד את הקסדה ? היא מסתירה_../images/Emo189.gif

את המשקפיים

למעלה