יומראשון- מתכונת במתמטיקה יומשני- מפגש פולין יומשלישי- מבחן בהיסטוריה יומרביעי- לחרוש להיסטוריה יומחמישי- חופשת מתכונת+לחרוש להיסטוריה יומשישי- מתכונת בהיסטוריה יומשבת- נחה לנצח
מה קשור חיובי? החיים פשוט ל-א דבש../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif
ראשון- מגן בתנך, אח"כ מכינה עוגה למסיבת סיום בספרות שאחה"צ שני-תגבור באזרחות ואח"כ לומדת למגן באזרחות שלישי-לומדת למגן רביעי-תגבור ספרות ואז לומדת למגן חמישי-מגן באזרחות ונראה לי לומדת למגן במתמטיקה שישי-לומדת למגן במתמטיקה ויוצאת בערב אולי שבת-לומדת והופעה של חמי שאלוהים יציל אותי.
הרגע הגעתי למסקנה שמאז הוירוס הקשה של לפני חודש, אסור לי לשתות אייס קפה. כללל פעם ששתיתי מאז הוירוס הקאתי ת'חיים אחרי זה, וגם עכשיו, ואני לא לומדת לקחחחחחחח
שני - לומדת להיסטוריה ומשמרת... שלישי - לומדת להיסטוריה ומשמרת
... רביעי - לומדת להיסטוריה, נוסעת מלא באוטו ומאכילה מלא חתולים. חמישי - לומדת להיסטוריה. שישי - מתכונת בהיסטוריה ומשמרת, יש מצב שבערב סרט. שבת - הופעה של חמי
דווקא חיובי מתמיד../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif!
ראשון- מבחן בהיסטוריה, מגישים עבודה במוסיקה+בוחן+עוד בוחן... בערב במסיבה של חברהה
שני- אין בצפר
... אולי בים או ת"א! שלישי- כלום רביעי- גם חמישי- יוצאת לאנשהו שישי- מתחילה ללמוד למגן בהיסטוריה ניראלי ובערב יוצאת שבת- או קונצרט עם המגמה או הופעה של חמיי
שבוע כמעט בלי מבחנים, עבודות ושטויות! יאמיייי הולכת להשלים שעות שינהה