חיובי

עוד 57 ימים :]

יומראשון- מתכונת במתמטיקה יומשני- מפגש פולין יומשלישי- מבחן בהיסטוריה יומרביעי- לחרוש להיסטוריה יומחמישי- חופשת מתכונת+לחרוש להיסטוריה יומשישי- מתכונת בהיסטוריה יומשבת- נחה לנצח

A t z a

New member
מה קשור חיובי? החיים פשוט ל-א דבש../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

ראשון- מגן בתנך, אח"כ מכינה עוגה למסיבת סיום בספרות שאחה"צ שני-תגבור באזרחות ואח"כ לומדת למגן באזרחות שלישי-לומדת למגן רביעי-תגבור ספרות ואז לומדת למגן חמישי-מגן באזרחות ונראה לי לומדת למגן במתמטיקה שישי-לומדת למגן במתמטיקה ויוצאת בערב אולי שבת-לומדת והופעה של חמי שאלוהים יציל אותי.

A t z a

New member
והנה לכם עוד משהו לא חיובי../images/Emo80.gif

הרגע הגעתי למסקנה שמאז הוירוס הקשה של לפני חודש, אסור לי לשתות אייס קפה. כללל פעם ששתיתי מאז הוירוס הקאתי ת'חיים אחרי זה, וגם עכשיו, ואני לא לומדת לקחחחחחחח
אין אייס קפה השבוע
לילה טוב.

ירדן88

New member
תחשבי שזו השנה האחרונה!../images/Emo24.gif

אם זה מנחם לי נשארו עוד 3 שנים שלמות

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

ראשון - מתכונת במתמטיקה שאני אקבל בה 0
, משמרת + ישיבת צוות מטומטמת
שני - לומדת להיסטוריה ומשמרת... שלישי - לומדת להיסטוריה ומשמרת
... רביעי - לומדת להיסטוריה, נוסעת מלא באוטו ומאכילה מלא חתולים. חמישי - לומדת להיסטוריה. שישי - מתכונת בהיסטוריה ומשמרת, יש מצב שבערב סרט. שבת - הופעה של חמי
שבוע ראשון בלי דודי

a d i 8

New member
מה חיובי פה בדיוק?

ראשון-מתכונת באנגלית שני-שלישי-רביעי-חמישי-חורשת למתכונת באזרחות שישי-מתכונת באזרחות,אולי חברה שלי מבאר שבע שלא ראיתי שנים באה
שבת-הופעה של חמי? אחלה של שבוע.

מאיה911

New member
דווקא חיובי מתמיד../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif!

ראשון- מבחן בהיסטוריה, מגישים עבודה במוסיקה+בוחן+עוד בוחן... בערב במסיבה של חברהה
שני- אין בצפר
... אולי בים או ת"א! שלישי- כלום רביעי- גם חמישי- יוצאת לאנשהו שישי- מתחילה ללמוד למגן בהיסטוריה ניראלי ובערב יוצאת שבת- או קונצרט עם המגמה או הופעה של חמיי
שבוע כמעט בלי מבחנים, עבודות ושטויות! יאמיייי הולכת להשלים שעות שינהה

ססילייה

New member
שבוע סבבה....

ראשון-היה מוזר.כמעט שמו לי תלונה, אבל כל היום השירים שלי עוברים בבלוטוטס לכל העולם ואישתו
שני-יש לנו יום ספורט על הבוקר....ב-ר-ע-ל!!!!!!!!!
שלישי-ממ...האמת שזה חצי יום, אז אין הרבה מה לעשות בבסיס...נראה לי נחתוך לים...
רביעי- אפטר, בטח אסתי ואני ניסע לקריית אתא לדאנילי.. חמשוש-אני סוגרת אפסנאי תורן עם מכמ ומטט!!!!!!!!!!!!!

לאיור

New member
ואו הרבה זמן לא הגבתי פה..

התגעגעתי...
ראשון- מבחן בהיסטוריה, 2 בחנים ועבודה במוזיקה, וערב ג'אקוזי רגוע עם מאילה ושני ידידים
שני- קמה באווירת חופש גדול
והולכת למאיה, אח"כ שיעור פרטי שלישי- יום קצר
רביעי- לא יודעת חמישי- מבחן בהיסטוירה מועד ג' XD ובערב יוצאת שישי- לומדת ויוצאת שבת- לומדת, קונצרט עם המגמה או הופעה של חמי .. ממש בא לי!!

ירדן88

New member
נחמד+

ראשון-מבחן בערבית,רופאה,חגגנו לאחותי יומולדת
שני-שעה מתמטיקה התבטלה,דניאל אחרי ביה"ס.. שלישי-אולי ראשל"צ רביעי-כלום חמישי-בוחן באנגלית שישי-מבחן בג"ג שבת-לא ידוע..

למעלה