חיובי

ראאאאאשונה ../images/Emo9.gif

יומראשון- נוסעים למשואה (סדנה לקראת פולין) יומשני- משואה וחוזרים יומשלישי- שיעור תופים יומרביעי- לאדעת יומחמישי- לאדעת יומשישי- יומולדת לאביה 17 יומשבת- נוסעת עם אחיות שלי לבאזר של בגדים יד שניה בת"א

A t z a

New member
וואי, אני לא מאמינה שאני חיה../images/Emo80.gif

(הרגע חזרתי מנסיעת אימה עם פסיכי שנהג על פאקינג 200 עוד שנייה, ודפק חליקה בכיכר מרוב מהירות, עוד שנייה וזה היה נגמר במוות) ראשון-סידורים מסריחים על הבוקר, אח"כ מחפשת עבודה
שני-לא ידוע שלישי-לא ידוע, בטח משהו עם מיכי רביעי-קניות עם מיכל כפ"ס חמישי-בטח נעשה משהו עם חברה שחוזרת מהצבא שישי-לאדעת, בטח נצא שבת-לא ידוע עדיין

Oyster Girl

New member
אין כמו לקום בחמש בבוקר ../images/Emo54.gif

לפני שהשמש בכלל זרחה ולהקשיב לציפורים מצייצות
הלוואי ולא הייתי צריכה ללכת לעבודה
ראשון - משמרת בוקר, בערב רואה סרט עם אח שלי שני - משמרת ערב שלישי - בתל אביב עם רתם רביעי - בתל אביב עם דן חמישי - משמרת ערב שישי - משמרת ואולי הופעה של חמי שבת - אולי סרט עם ניר

A m 0 s

New member
אופפפפפפ עם הלימודים!!!

א - גיטרה ב - מלמד, הכתבה חרא באנגלית!! ג - יש לי משהו אני חושב ד - מלמד, מבחן מזדיין בחשבון!! (((((יא אני מרגיש מיחושים בצד ימין בחזה!! יכול להיות שהלב שלי החליף צד?!) ה - מלמד שישי - יום קצר (לפחות נקווה ככה!!) שבת - נתפלל למנוחה!!

A t z a

New member
ממ...נפלאות הבצפר../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

ירדן88

New member
../images/Emo6.gifחיובי?

ראשון-לומדת עד פאקינג 16:00!!ואז קניתי חולצות לביצפר...תגידו,גם החולצות שלכם מתכווצות בטירוף אחרי כביסה או מתרחבות לאוהל?
שני-מבחן באסמבלר שלישי-ביתסבל רביעי-ביתסבל חמישי-מתחילים ב-10 ומסיימים ב-12!! שישי-ביתסבל עד 12:00

A m 0 s

New member
חחח גם לך זה קורה עם החולצות המזוינות?!

זה פשוט משגע!! ומה שמעצבן זה שזה לא קורה רק לחולצות 'בצפר' אלא לכל גופיה אפשרית ולכל חולצה מעצבנת!! **אז תגידו לי אנשים למה אנחנו קונים מכונות כביסה?! אפשר פשוט ללבוש ולזרוק... עולם מטומטם!! ++חח תראו על מהאני מתעצבן על הבוקר - שלוותה דחוף

A m 0 s

New member
כן?!../images/Emo2.gif יש לך חולצות בצפר?! אופפהה איתך!!

דיי לא פייר

ירדן88

New member
אימא אשמה../images/Emo3.gif

חוצמזה שזה קורה לי רק לחולצות ביצפר כי החברות שמייצרות אותם פשוט דפוקות!

למעלה