חיובי!

A t z a

New member
../images/Emo42.gifחיובי!../images/Emo80.gif

שיהיה שבוע מעולה לכולכם, שתפו אותנו מה הולך להיות לכם...

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יומראשון- שיעור תופים יומשני- שיעור נהיגה יומשלישי,רביעי,חמישי- טיול שנתי לרמת הגולן
יומשישי- חתונה יומשבת-

A t z a

New member
חיובי אינדיד!! לא לומדת למבחנים השבוע../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

ראשון-יום אחרון בלי הורים בבית
שופינג קצר עם מיכוז... שני-ההורים שלי חוזרים
אומנם עם מתנות וזה..אבל
...בערב יש משהו לא סגור... שלישי+רביעי+חמישי-טיול שנתי שישי-מנוחה
ולא זוכרת מה קורה בערב שבת-צילומים בערב

A t z a

New member
כן,באסה..היה יכול להיות מגניב להפגש שם../images/Emo80.gif

כי גם יש לנו ערב חופשי... "אתם מבטיחים לא לשתות יין?" "כן,אנחנו מבטיחים לא לשתות יין
....."

ירדן88

New member
../images/Emo197.gif

ראשון-רופא ולהתכונן לאזרחות שני-מבחן באזרחות שלישי-בגדים! רביעי-לא יודעת חמישי-לא יודעת שישי-לא יודעת

a d i 8

New member
חביב+../images/Emo13.gif

ראשון-יום קניות ברחבי שוקי ת"א והסביבה לתלבושות להפקה...היה משעשע
שני-חזרות+רופאת עור[נוווו שתפסיק לי את הרוקטאן הזה כברררר!!!אני רוצה לשתותתתתת!
] שלישי-חזרותחזרותחזרות רביעי-חזרות,ושזה ייצא כבר! חמישי-חזרות...ובטח ניצא לאלנבי או משו... שישי-נחשו
...והיום אני לא יוצאת! אני רוצה לעשות משו שלא עשיתי בחודש וחצי האחרונים-לישון
שבת-zzZzZZzzZ החמד דווקא

Peeeach

New member
חיובי? אפשר לומר.

קודם כל- כל השישי שבת היה לי מצברוח יתר ממש מלחיץ חחחחח אז כך- ראשון- אשקלון באה אליי ואז אני נסעתי אליה שני- אני זוכרת שהיה לי משהו לעשותתתת רררר....אהעהה יואווו איזה טוב זההה החיובי הזהה=-- יש לי חזרות!*&#)@P&!# [חייבת למצוא זמן לקנות מתנה לליהי] שלישי- אם אני לא טועה אוניברסיטה? וחזרות[חייבת למצוא זמן לקנות מתנה לליהי] רביעי- חזרות... ואממ.. בטח אלמד מעט..[חייבת למצוא זמן לקנות מתנה לליהי] חמישי- באלי לנסוע לאנשהו לא בבארשבע.. ניראלי ת"א או משהו כזה..[חייבת למצוא זמן לקנות מתנה לליהי] שישי- באלי משהו נחמד.. חח שקט רגוע..סתם לא !באלי משהו לא שקט. נימאס לי השקט הלל שבת- בטח אשן. אסע לים שבב"ש.. וזהו.. שיהיה לכולנו שבוע מהנה ותהנו ממנו
?

למעלה