חיובי

A t z a

New member
../images/Emo42.gifחיובי../images/Emo80.gif

שיהיה שבוע נחמד לכולם

לא מעניין במיוחד..

יומראשון-
יומשני-
יומשלישי- עבודה ומשכורת סופסוף של חודש אפריל
יומרביעי- להתחיל ללמוד למתמטיקה יומחמישי- כנל יומשישי- כנל ומפגש פולין יומשבת- חרישה

A t z a

New member
פשוט שבוע מהמם../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

ראשון-השלמות בספרות ואז ללמוד למתמטיקה שני-משהו של הצבא ואז ללמוד למתמטיקה שלישי-השלמות בביולוגיה ואז ללמוד למתמטיקה רביעי-מגן במתמטיקה ואז השלמות באזרות
אח"כ ללמוד לתנך חמישי-מבחן במתמטיקה וללמוד לתנך שישי-ללמוד לתנך שבת-ללמוד לתנך... פשוט שבוע מדהים. באמת. בכלל לא עושה לי חשק לתלות את עצמי

Oyster Girl

New member
כל אחד והדודי שלו ../images/Emo54.gif

ראשון - הפסדתי מועד ב' בחיבור
, שיעור נהיגה, אולי כדורסל עם ריקי ואז חתולים. שני - תגבור בהיסטוריה, שיעור נהיגה
וחתולים. שלישי - משמרת [ויומולדת לבת המאממת של ג'וני דפ המאמם
] רביעי - תגבור בהיסטוריה, תור לרופא וחתולים. חמישי - תגבורים בספרות ומתמטיקה ומשמרת ברעננה. שישי - תגבור מתמטיקה ואז משמרת. שבת - לאאאאאא יודעת!

מאיה911

New member
חם חם חם../images/Emo42.gif!

ראשון- 3 שעות בבצפר, לומדת למתמטיקה ובערב באיזה אירוע בבצפר... שני- מגן במתמטיקה שלישי- סתם אצל שין עם עוד חברים
רביעי- אולי בטעם העיר חמישי- או פה בטעם העיר...
שישי- מתחילה ללמוד להיסטוריה שבת- לומדת להיסטוריה

ירדן88

New member
איכ

ראשון-יומולדת לאימא שני-מפמ"ר באזרחות ואולי טעם העיר שלישי-לומדת להסטוריה רביעי-מבחן בהסטוריה,שיעור גיטרה חמישי-בוחן בערבית
שישי-לא ידוע..

A m 0 s

New member
היה לא יותר מבסדר באילת...

א - עוזבים את אילת.. למרות שהיה לא הכי מעניין בעולם מבאס לצאת משם - אוףף איזו נסיעה מעייפת!! ב - מבחן באינגליש.. עכשיו תסבירו לי למה כל מישהו מדבר בשפה אחרת אני לא יודע לא פרזנט לא פרוגרסיב לא פאסיב לא נט'ינג!! דיי!! ג - יש משהו אני לא זוכר.. ד - מבחן במתמטיקה דיי עם גאו' דיי עם אלג' די משוואות דיייייייייייייייייייי!!!.. ה - נראה לי שמבחן במדעים!! ו - אולי סופסופ וייל בי יום קצר.. סאטר דיי - מנוחה!! (אני מקווה) קקה של שבוע בטח הולך להיות!!

A m 0 s

New member
|נצלשון| חח ..

הייתי בדיסק קלאב עם דודנית שלי (איככ איזה שפה מליצית!!) בקיצור אחרי שעה קניתי שני דיסקים (של מוקי ויעל לוי) .. אבל בשביל מה הנצלש? רק בשביל להגיד לכם שמכרו ת'דיסקים של היי פייב בעשרה שקלים - זה לא נשמע קורע
היא קנתה שניים רק בשביל הצחוקים איזה טימטום נכון!!

a d i 8

New member
כמה שחיכיתי לשבוע הזה!../images/Emo99.gif

אומנם בדיליי נוראי-אבל לא נורא
ראשון-נפתרתי מהמתכונת בספרות! שני-תחקיר ביטחוני...ואח"כ הסתובבתי קצת בת"א.. שלישי-חזרות למסיבת סיום,איזה תגבור קטנטן באזרחות,פילאסיט,אופרה[
],וכושר[ואני אעשה ואני לא אוותר לעצמי!
] רביעי-יום כיףףףףףףףףףףףףףףף!!!!! שתכננתי כבר די הרבה זמן כי לא היה לי חופש ביכלל כי ישר מההפקות נכנסנו לבגרויות
אז תוכנן יום כיף-חופש כיפי
חמישי-אולי לים
שישבת-לא תכונן עדיין משו....אבל בטח ת"א.... השבוע היותר חיובי שהיה לי לאחרונה

למעלה