חיובי

A t z a

New member
../images/Emo42.gifחיובי../images/Emo80.gif

שרשרו חיובי! נ.ב מסיבה לא ברורה ובאופן ספונטני בטירוף נסענו אני וחברתי לקעקוע ב12 בלילה לירושלים (אמרנו שאנחנו נוסעות לחוף בת"א), הסתובבנו שם ברחובות ובבארים וחזרנו עכשיו
הזוי וכיף לאללה. וקטע ממש מצחיק היה כשאחותי שאלה אותי "לאן זה?" אז אמרתי "לחוף..." ואז באתי להגיד "בת"א" ובמקום זה נפלט לי "בג'רוסלם". היא מסתכלת עליי ככה: "
?" ואז תיקנתי מהר כמו מפגרת "יענו לחוף ירושלים בת"א
"....זה היה אחד הקטעים המפגרים...(שיהיה ברור שאני אף פעם לא משקרת לאחותי, אני תמיד מגלה לה את האמת אחרי שאני מסיימת את מה שיש לי לעשות, פשוט לא בא לי שהיא תסית אותי מהדרך) חפרתי שבוע טוב!

חחחח דנע יא שרוטה ../images/Emo6.gif

יומראשון- לחרוש ספרות יומשני- לחרוש לספרות ומפגש פולין יומשלישי- נגמר לירדן המלווה
ומבחן בספרות
יומרביעי- מבחן באנגלית והציוני בגרות מתפרסמים באתר!! יומחמישי- לאדעת יומשישי- יוצאים יומשבת- סבא וסבתא

A m 0 s

New member
ובכן...

א - גיטרה, ספרייה - ים חומר לעבודה המזויינת בהיסטוריה על פאשיזם נאציזם קומוניזם ב - מבחן דפוק באנגלית - - - אני לא יודע כלום!! ג - אה?! ד - מבדק דפוק על חיבור וחיסור שברים אלגבריים ה - אה?! שישי - יום קצר... שבת - טהדהדהדה
כתר|דנה
וירמי בברל'ה
יאאאאאאאאאאאאאאא

Peeeach

New member
שוב לא יהיה לי רגע - כמו הרגע שלפני.. :)

ימרשון- היום בעצם! ללמוד קצת ואחריי !!!
להשיג את המחשב יומשני- קניון עם סאלי. ולקרוא את המחזה ולעשות את העבודה ומסיבת גיוס לחנית יומשלישי- לארגן דברים לחתונה ללמוד קצת .. יוםרביעי- חתונה של בדודה.. והיה עוד משהו אבל שכחתי.. יוחמישי- לא זוכרת.. יומשישי- יהיה מגניב. חחח יומשבת- מנוחה ולימודים

A t z a

New member
../images/Emo80.gif

ראשון-בבוקר הייתי בת"א עם אמא ואח שלי, בצהריים ביקרתי את מיכי בעבודה, אח"כ פגשתי חברה אחרת, ועכשיווווו חזרתי מלהסיע את אחותי מעזה לעבודה שלה. אני פשוט הרוסה מעייפות. שני-קניון בצהריים וקייטרינג מאחה"צ ועד למחרת
שלישי-אולי שוב קייטרינג רביעי-נוסעת עם מיכי לב"ש לחברה, בערב הופעה. חמישי-ריק ומאמם לבינתיים. שישי+שבת-לא ידוע ממש

מאיה911

New member
אני חכמה! קיבלתי יותר מ91 בבגרות בהיסטוריה../images/Emo9.gif

ראשון- יום שכונתי! הייתי אמורה להיות בהצגה בסוף לא, חברה הייתה אצלי שני- הלכתי לקניון עם אחותי אחרי בצפר שלישי- עבודה באזרחות. רביעי- כלום בנתיים חמישי- פעילות לילה לבן בבצפר.. שישי- ישנה אצל טול שבת- לא יודעת

למעלה