חיובי

A t z a

New member
../images/Emo42.gifחיובי../images/Emo80.gif

ספרו מה חיובי, אם יש בכלל חיובי

A m 0 s

New member
שום חיובי ושום נעליים - משעמם מוות!!

א - כלום ב - כלום ג - כלום ד - כלום ה - כלום ו - כלום שבת - כלום **ייתכנו שינויים בלוח השידורים -
העיקר להיות אופטימי

A t z a

New member
מה נסגר עם המצבי רוח האלה?!../images/Emo80.gif

ראשון- חרא של יום, אווירת קקה מבאסת. שני- בטח אותו דבר... שלישי-הופעה של מיכי ומיכל כפ"ס ישנה אצלי רביעי-קייטרינג מפגר
חמישי-לאדעת עדיין שישי-מיכ נוסעת=אני עושה בייביסיטר על שאנל היפה
והופעה של חמי וירמי שבת-כלום

dsol

New member
_../images/Emo189.gif

אמממ אווקי.. נתחיל ראשון - בעיקרון כלום, אבל סוף סוף ישבתי וציירתי ! ופעם ראשונה בחיים שלי שצבעתי ! (צירפתי אותו) שני - כנראה בערב יומולדת לחבר שלישי - יומולדת לבן דודה (למה גוררים אותי לדברים האלו ?1 הילד בן שנה ! מה לי ולו
) ואז כנראה נצא לבאר שבע רביעי - חוזרים לבסיס חמישי - בסיס שישי- בסיס (סוגרים שבת) שבת -כן כן.. תופתעו אבל... בסיס !

kepit

New member
חיובי?

ראשון- בבוקר "ריצה" עם אחותי.. אח"כ הייתי אצל כפיר כל היום היה מצחיק:] ובערב ארוחה עם המשפחה.. שני- בבוקר נמצא מה לעשות.. ואז נוסעים לקיבוץ לדודים לחג.. שלישי- חג בקיבוץ.. אולי בערב אצל נאורי:] רביעי- יום אחרון לחופש:( חמישי- חוזרים לכלא:( אוף שישי- נקווה שיהיה כיף כמו באחרוןD: שבת- לישון והרבה ראשון-יומולדתD:

ססילייה

New member
חיובי!

ראשון-צחוקים בבסיס עם בן
אמאלה כמה טפסי טיולים חילקתי! שני-בבית!!!ועכשיו אמא מוציאה אותי קצת מהבית שלישי-גם בבית!ובטח אנשים יזרקו את עצמם פה
רביעי-בבסיס :) לילה במוקד אג"מ! חמישי-נראה לי בערב אני נוסעת לאהובותיי בנתניה
שישישבת-עוז ביקש שאני אבוא לחולון.......אאאאבל!!.. אני אעשה ה-ר-ב-ה כלווווווווום!!!! לנוח!חחח חוזרים לשגרה, החגים האלה הרסו לי את השירות

A t z a

New member
../images/Emo207.gifשמישהו ישבור שוויןןןןןן../images/Emo88.gif../images/Emo80.gif

בין להתעטף לבין תפצע
תודה

מאיה911

New member
../images/Emo48.gif

ראשון- הנגאובר היסטרי מהבר מצווה, עבודה ובערב בית ריק לידיד שני- השלמתי שעות שינה, בערב מסעדה עם המשפחה וחברות ישנות אצלי שלישי- יום אחרון של העבודה
רביעי- משלימה עבודות חופש.. \: חמישי- הנחת תפילין של אחי הקטן והברזה קלילה מבצפר שישי- בטח יוצאת עם חברות שבת- אחותי היפה חוזרת

:]]]]]]]]

יומראשון- חזרתי מפולין! יומשני- נפגשתי עם חברותיי היה כ"כ מרגש לראות אותן כמה התגעגעתי!! יומשלישי- התנחלות אצל לינוי יומרביעי- יומולדת ללינוי 17 יומחמישי- ביצפר :( יומשישי- חוגגים ללינוי ורוני יומולדת=) יומשבת- מתארגנת תיק לטיול שנתי האחרון!!

למעלה