חיובי

A t z a

New member
אוף לא ישנתי בכלל ומשעמם לי../images/Emo80.gif

ראשון-בת"א עם מיכל בתקווה למצוא כל מיני דברים ואח"כ הכל עוד פתוח. שני-מיכי חוזרת
ואני נפגשת עם חברה ששיא הלא בא לי לראות
שלישי-קייטרינג אולי רביעי-ישנה חמישי-או אז ככה, או שאני הולכת אחרי מיכ להופעה שהיא הולכת אליה בת"א, או שאני הולכת אחרי הלב ונוסעת לצפון להופעה שבא לי עליה
. נראהלי אופציה ב', נראה מה יקרה. שישי-יציאה של החבורה. כלכך לא בא לי
. שבת-יש מצב הופעה במייקס אבל נראה.

A m 0 s

New member
איי בי סי די אי אפ ג'י.... אין לי כוח עוד...

א - גיטרה, עובד על דיבייט מטומטם אינ אינגליש!! ב - בוק ריפורט אינ אינגליש שאני לא יודע כלום!! - - - - דנה
בת"א - יאאאאאא אני מתגעגע עד אין קץ!! ג - מבחן בביולוגיה ד - אה?! ה - לא יודע.. ו - יום קצר... שבת - מנוחה!!

מאיה911

New member
לא הרבה חיובי.. \:

ראשון- חזרתי לבצפר אחרי 3 שבועות ואחותי חזרה מפולין
שני- למדתי פאקינג ככלללל היום. יום מעצבן. שלישי- לומדת לספרות ומתמטיקה רביעי- מבחן במתמטיקה ומגישה עבודה בספרות. ישנה אצל ניצצ חמישי- בערב מקווה למשהו מגניב שישי- הופעה של מרסדס בנד שבת- לא יודעת

kepit

New member
נו זה עם היד.. בעצם בלי:)

ראשון- יומולדת לי שמח
עשינו על האש וכאלה היה לי כיף:] שני- הייתי בבצפר עד 7 וחצי, הגעתי הביתה ב8 :-\ שלישי- מלא גשם
הלכנו עם אמא לקנות מליין בגדים לחורףD: רביעי- אולי נופר תבוא ונלך לבקר בטכני כמה אנשים.. חמישי-היה משהו.. שכחתי>< שישי-מקווה שלא ירד גשם ונצא לאנשהו.. שבת- לישון. וההררבבבה! :] שבוע טוב!

באיחור מטורף חח

יומראשון- טיול שנתי אחרוןןןןן לאילת! יומשני- טיול שנתי אחרוןןןן לאילת! יומשלישי- חוזרים מהטיול חח יומרביעי- חופש מהטיול יומחמישי- לאדעת יומשישי- לאדעת יומשבת- לאדעת :]

למעלה