חיובי?
O Oyster Girl New member 24/1/09 #2 הכל חיובי ../images/Emo54.gif ראשון - חוזרת לבסיס שני - טירונות שלישי - טירונות רביעי - טירונות חמישי - טירונות שישי - הביתה! שבת - יומולדת לאסתי מתישהו השבוע יהיה יום מטווחים אז יהיה קול
הכל חיובי ../images/Emo54.gif ראשון - חוזרת לבסיס שני - טירונות שלישי - טירונות רביעי - טירונות חמישי - טירונות שישי - הביתה! שבת - יומולדת לאסתי מתישהו השבוע יהיה יום מטווחים אז יהיה קול
Y yuvizz New member 25/1/09 #3 מממ.. ראשון- עבודה בשש שני- חדר כושר וסטודיו שלישי-עוד לא ידוע רביעי- גם כן חמישי- נסיעה לצפון שישי- תכנון להשאר בצפון שבת- תכנון להשאר בצפון.
מממ.. ראשון- עבודה בשש שני- חדר כושר וסטודיו שלישי-עוד לא ידוע רביעי- גם כן חמישי- נסיעה לצפון שישי- תכנון להשאר בצפון שבת- תכנון להשאר בצפון.
A A t z a New member 25/1/09 #4 שיא החיובי:../images/Emo80.gif ראשון-חברה הכי טובה שלי התגייסה ואני אראה אותה פעם בשבועיים. שני-צבא שלישי-צבא רביעי-צבא חמישי-צבא שישי-צבא שבת-תודה לאל אין צבא*@%$@^
שיא החיובי:../images/Emo80.gif ראשון-חברה הכי טובה שלי התגייסה ואני אראה אותה פעם בשבועיים. שני-צבא שלישי-צבא רביעי-צבא חמישי-צבא שישי-צבא שבת-תודה לאל אין צבא*@%$@^