חיובי
היום נשף

A t z a

New member
../images/Emo42.gifחיובי../images/Emo9.gif היום נשף../images/Emo68.gif../images/Emo80.gif

שיהיה שבוע מגניב לכולם!

יאאא תהני בובה ../images/Emo9.gif

גם לי"בניקים שלנו יש היום
יומראשון- היה מתכונת בהיסטוריה ואגב סופסוף זאת המתכונת האחרונה לשנה!!!! יומשני- בגרות בהיסטוריה וסופסוף יוצאים לחופשששששששש
יומשלישי- עבודה יומרביעי- נראלי שנצא לחגוג ת'חופש=] יומחמישי-לאדעת..מתחפשת לנצח יומשיש ושבתי-כנללל

ירדן88

New member
תהני../images/Emo24.gif

ראשון-היה מלחיץ,הייתי בטוחה שאחותי היא פורץ
שני-תעודות שלישי-קניון עם חברה רביעי-גיטרה חמישי-רחובות שישי-קונצרט,אני מתה מפחד
שבת-אין לי מושג..

A m 0 s

New member
נראה לי שהולך להיות חיובי, אני קמתי ממש

אופטימי על הבוקר
א - גיטרה ב - תעודות ג - אהה.. כנראה בייביסיטר ד - כנ"ל ה - כנ"ל ו - פגישה בקניון (אני שונא קניונים!!) עם מישיה שלא ראיתי ים זמן - יותר מחודשיים... שבת - אין לי מושג, אולי ים, או אולי מנוחה..

a d i 8

New member
תהני מותק../images/Emo13.gif

ראשון-עשיתי כמה סידורים שני-חזרות למסיבת סיום שלישי-פילאטיס וחזרות רביעי-המסיבת סיום
חמישי-מתחילה ללמוד לאזרחות וחיבור...פוש אחרון לבגרויות! שישי-בגרות בחיבור,לומדת לאזרחות ובטח ניצא שבת-לומדת

מאיה911

New member
סופסוף שבוע רגוע../images/Emo9.gif

ראשון- היה מגן בלשון, תכף עבודה ובערב ניראה כבר שני- לא יודע שלישי- יש מצב לים
רביעי- לא יודע חמישי- עבודה ולא ידוע שישי+שבת- לא ידוע
ויש עבודה בשבת זה מה שאני אוהבת בחופש

A t z a

New member
שלישי בטירוף../images/Emo80.gif

ראשון- בבוקר היה כיף עם מיכל כפ"ס בת"א, בערב היה הערב הכי גרוע בחיים שלי נראה לי... שני- העיניים שלי כמו של שרק
ב6 משמרת שלישי-משמרת ב7 בבוקר, ובערב מסיבת סיום לכיתה רביעי-תור לרופאת שיניים וב6 בערב משמרת חמישי-יומולדת ובערב יוצאים ללילה לבן שישי-משלימה שעות שינה שבת-משמרת בעשר בבוקר

A t z a

New member
../images/Emo80.gif

אני אדבר איתך במסן במהלך השבוע ואני אספר לך, ממש לא בא לי לפרט כאן את מה שקרה... דוב?

Oyster Girl

New member
וואי, למה להיות מגעילה אליו../images/Emo2.gif?

כולה ניסה לענות לך על השאלה.

Ronushnush

New member
רגע

מה שטוב בעבודה עם משמרות זה שאפשר לבחור שעות שפויות לא?
נראה לי מדכא לקום מוקדם בחופש

Oyster Girl

New member
המממ..

ראשון - עם דנדנית בתל אביב, אחר כך בלילה מקדונלדס עם ריקי וניסיון עלוב ללמוד לבגרות בהיסטוריה
שני - בגרות בהיסטוריה ומשמרת נחמדה. שלישי - משמרת רביעי - משמרת חמישי - משמרת עם נגה-נש שישי - בגרות בחיבור ומשמרת שבת - לא יודעת

ססילייה

New member
סוג של חיובי!!

ראשון-מלחמות מים בבסיס
שני-שיחות נפש עם בנות המת"ט..
ואני ונדב החלטתי שנשארים ידידים :) שלישי-אפטר!!! ואני נוסעת עם אסתי ואמא שלי לקנות בגדים לחתונה של אפרת ונון 1!
רביעי-חוזרת לבסיס, ויושבת עם חצי כי הוא כפרע!
חמישי-יוצאת ב11 הביתה כי יש חתונה לזוג הכי יפה בעולם!
שישי שבת-אני עוד לא יודעת :)

למעלה