חיובי

ססילייה

New member
אז ככה: ../images/Emo122.gif

א'- הולכת לראשונה אחר שנתיים וחצי לספר, לראות איך מצילים את הקיפוד הזה שקורא לעצמו השיער שלי. ב'-ישנה בבסיס. ג'-חוזרת הביתה, ואולי אולי הולכת לעמוסה שיקעקע.
(והישרדות!!!כתר|) ד'-שום כלום מיוחד.אולי אצל אסתי רואה "קפצו לי" :) ה'-נשק תורן עם דייויד
הולך להיות צחוק היסטרי ו'- לא ידוע ש- גם לא ידוע.(אבל יש הישרדות!!)

A t z a

New member
הפלאפון לא כאן..מקווה לזכור לבד../images/Emo80.gif

ראשון-עובדת על התרגיל לבגרות ועל העבודה בביו שני-בגרות בספורט והגשת עבודה בביו שלישי-לומדת למבחן הבהמתי בתנך רביעי-זימון שהלוואי שילך בו טוב ובערב הופעה חמישי-לומדת למבחן המסרוח בתנך שישי-מבחן ואוויר לנשימה,וזכור לי שיש משהו רע בשישבת...

../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

יומראשון-בוחן בתנך ושיעור נהיגה יומשני- יומולדת לאלון 23
ושיעור תופים
יומשלישי- לאדעת יומרביעי-מבחן בתולדות,שיעור נהיגה,עבודה יומחמישי- שיעור נהיגה יומשישי-לאדעת יומשבת-לאדעת

ירדן88

New member
../images/Emo5.gif

ראשון-מסיימים ב-11=]חורשת למתמטיקה ולגיאומטריה שני-חורשת למתמטיקה ולגיאומטריה שלישי-מבחן מפחיד במתמטיקה וערב מעברים רביעי-בוחן במדעים ולהתחיל להתכונן לערבית חמישי- טלטל חוזרת
ומתכוננת לערבית שישי-לנוח שבת-ערבית

a d i 8

New member
לא יודעת עד כמה חיובי...אבל סבבה:)

ראשון-הייתי בצו ופילאטיס שני-אין משו מתוכנן שלישי-צו ואופרה
רביעי-חזרות חמישי-תעודה וחזרות שישבת-חזרות ולא יודעת מה עוד... נחמד...לא משו מיוחד...חחח

kepit

New member
הלילה הוא אויב והבדידות היא בת בריתו

(שבת-הופעה של נועם רוטב
) ראשון-ממ כרגע כלום..אולי חנשיק באה לישון אצלי.. שני-ממ שוטפים מכוניותD:
שלישי-ממ מבצפר מכבי,אח"כלבצפר שוב להכתרה של פורים ובצפר לבית להתארגן ואז הופעה של שלומי שבןןן
! רביעי-בטח מכבי או משו.. חמישי-לאדעת.. שישי- רמבם
שבת-לישוווווווווווווווווון
אני שמחה

A m 0 s

New member
כוס אימא של המורה שלי לערביתתת!! ממש לא חיובי

א - קקה של יום, לא היה לי ועדיין אין לי אוויר.. שיעור גיטרה.. ב - מבחן באנגלית, בקושי את הABC אני יודע אני עדיין לא מבין איך אני בא'.. והמחבלת רוצה שאני אשאר לתיגבור!! בת זונה!!! ג - אין לי שמץ... ד - מבחן במדעים.. ה - לא יודע אבל בטוח יש משהו... ו - שישי יום קצר.. שבת - מנוחה!!

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

ראשון - בצפר, דגימה+ראף קאט, הלך מעולה המורה זבל אבל יוצא סרט מעולה. אחר כך חתולים חמודים. שני - שיעור נהיגה,עריכה, בצפר ומשמרת. שלישי - מבחן בספרות, מצטרפת לשיעור נהיגה עם מאי ולומדת למתמטיקה. רביעי - בצפר, משמרת חמישי - בצפר ומבחן במתמטיקה, אולי שיעור נהיגה ומשמרת שישי - בצפר, משמרת ועריכה. בערב לא יודעת... שבת - לא יודעת איזה כיף שיש שבת בלי כלום סוף סוף...

מאיה911

New member
אז ככה..../images/Emo55.gif

ראשון- מתאוששת מהבית ריק של הסופש
! חוזרת תשיעית ועושה עבודה בספרות שני- לומדת לכימיה שלישי- מבחן בכימיה וחוזרת שמינית רביעי- אולי נעמונת ישנה אצלי
חמישי- בהופעת ג'אז עם המגמה
! ואח"כ בטח עם חברים במושב שישי- נוסעת לחברה שיש לה בית ריק שבת- מקווה ליום חמים ונעים בשביל מלחמת מים

למעלה