חיפשתי ומצאתי

greening

New member
../images/Emo42.gifחיפשתי ומצאתי

שלום לכולם/ן רציתי לשתף אתכם ובעיקר אתכן בתהליך שעברתי בחודשיים האחרונים ובסופו החלטה על שינוי ועבודה מהבית. בעקבות פגישה עם אישה די מדהימה ביום הולדתי האחרון (נסענו לצימר מיוחד), החלטתי שאני רוצה לשנות את אורחות חיי, לעבור לתזונה יותר טבעית, ללכת כל יום, להשתמש במוצרי טיפוח על בסיס טבעי ובחומרי ניקוי ידידותיים לסביבה. אבל כשנכנסתי לחנויות טבע ומזון אורגני, כמעט נפלתי מהמחירים, במיוחד שתקופת האבטלה שלי בדיוק הסתיימה וכבר אין לי שום הכנסה. נושאי מחזור ואיכות הסביבה קרובים לליבי, והתחילו לצוץ לי רעיונות. ניגשתי למט"י (המרכז לטיפוח יזמות), והגברת שם חזרה ושיננה לי: תתחילי מהבית, תתחילי בקטן. המשכתי לחשוב ולחפש, ובסוף מצאתי בדיוק בדיוק את מה שרציתי, כמפיצה עצמאית של מוצרים שכמוהם רציתי לעצמי, אך בחנויות הם מאד יקרים. אני רוצה להציע לכן/ם להצטרף, אני חושבת שזה מתאים מאד לנשים ואמהות, אבל דרושה סבלנות והתמדה. אני ממש בתחילת הדרך, אבל ההרגשה טובה, בדיוק כפי שמרגישים כשמוצאים את הדבר הנכון. מה שחשוב זה שתפתחו את הראש ותצללו פנימה אל תוככן, לזהות את הכשרונות, הנטיות, האהבות ומה עושה לכן טוב. זה תהליך חשיבה שלוקח קצת זמן, אז תנו לעצמכן את הזמן הזה. וכמובן, אשמח לענות לשאלותיכן מחוץ לפורום ולספק עוד מידע יותר ספציפי.

owolf10

New member
שיהיה בהצלחה

כל הכבוד על הפתיחות. באמת כדאי להתנסות בדברים במקום לשלול אותם על הסף, בעיקר כשאין אלטרנטיבות אחרות. גם אני שללתי פעם יוזמות מעין אלי, אבל הגיל כנראה נותן בינה, ואני עושה את זה במשרה חלקית, לומדת המון ונהנהית מאוד שיהיה לך בהצלחה.

למעלה