חצי חופש

../images/Emo42.gifחצי חופש ../images/Emo42.gif

כפי שכולן כבר שמו לב עבר כבר חצי חופש
ובאמת שכבר מיציתי את החופש ואני בטוחה שהרבה בנות כבר מתחילות להשתעמם להן... אז חשבתי שנשרשר כאן כל מיני פעילויות שעשינו בחודש יולי כדי שבנות אחרות שלא חשבו על הרעיון הזה יוכלו לעשות את זה בחצי חופש שנשאר
אני לא יודעת איך להביר (
) לדוגמא: אני בחופש- הלכתי לטיול של השומר הצעיר שיניתי קצת את החדר נפגשתי עם חברות לאכול פיצה הלכתי לראות סרטים הלכתי למפגש פורום היה לי מחנה של כדורעף עבדתי במשרד של אבא שלי היו לי פעילויות עם השומר הצעיר ועם המדריך נוער שלנו בקיבוץ הלכתי לסופרלנד ולא זוכרת מה עוד
ועכשיו ילדה אחרת שנגיד לא שינתה את החדר וחושבת שזה רעיון טוב יכולה לעשות זאת (היא לא צריכה להגיד שהיא תעשה את זה) אבל לפחות ככה בנות יכולות לקבל רעיונות מה לעשות את להוציא את השיעמום מסדר היום שלנו
אני יודעת שאני לא יודעת להסביר את עצמי
בהצלחה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחצי חופש?!?! וואוווו

הזמן טס במהירותת...אוףף... הנה כמה דברים שעשיתי וכמה רעיונות מה שאפשר לעשות:
לעבוד...חחחח או ללמוד
(אנלא עושה לא את זה ולא את זה...למרות שדוד שלי מסדר לי עבודה עכשיו יאייייי חחח)
המוןןןןן סרטים (אפשר לעשות ערב סרטים- סרטי קומדיה, אימה, רומנטיקה..)
מסיבת פיג'מות XDDD (שכללה מבצע לחיסול ג'וק !)
ללכת לים בערב, לקחת גיטרה (גם אם אתם לא יודעים לנגן..כמוני XDD ) סתם לשבת בכייף...
ללכת לזוה קומדי בר/קלאב או איך שלא כותבים את זה..חחח זה פשוט שווה כל אגורה !! (מופעי סטנד-אפ)
סופרלנד/לונה פארק
קריוקי !! חחחחחחחחחחחחחחחח
להתנדב במקום כלשהו (גם בלי כל קשר למחויבות האישית)
לשנות את החדר!! זה ממש משהו שאני אוהבת חחח כל שבוע המיטה שלי במקום אחר XDD
ללכת לבית של חברה/ או בבית שלך ולהכין ארוחות וכל מיני קינוחים- לצלם את זה XDDD
זה די מטומטם אבל זה היה ממש מצחיק - אני וחברות שלי צילמנו את עצמנו שרות ורוקדות את השיר YMCA!! ~מוגבלות~
לכתוב שירים/סיפורים/פיקים (אני אישית כותבת הרבה חחח)
לשבת בפארק ליד הבית עם חבר/ה וסתם לעשות רעש לשכנים *מוחעחעחעחעחעחע* סתאאםם..שלא תחשבו שאני בהמה..XD
או שפשוט אפשר להישאר בבית ולא לעשות כלום! XDDDDDDDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחצי חופש אעע :)

חח עבדתי בקיטנה.הלכתי לטיול של השמוץ. קולנוע,ים,וסתם לשבת ברחוב באמצע הלילה ולשחק טאקי עם חברים :)

../images/Emo34.gif גאד עוד שניה החופש נגמר ../images/Emo7.gif

הייתי בימית 2000 עשיתי שיעורים במתמטיקה
שיט נראלי זהו XDDD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

האממממ.... הייתי בסרטים,בילויים עם המשפחה,אני אהיה בממדיון באילת,נפגשתי עם החברים הטובים,ים... ישנתי.ישנתי.ישנתי.כמה אמרתי ישנתי?D:

sweet shir

New member
אממ, כלמיני שטויות.D:

אני במצב רוח לחפור, אז יאללה.. עשיתי מלא בגרויות. שופינג בת"א. חיפשתי עבודה. לא מצאתי עבודה. אני מרוששת. XD הייתי בקוקה קולה וילאג'. נפגשתי מלא פעמים עם חברים. הלכתי להארי פוטר. הייתי בקהל של מועדון לילה. ערב סושי. בראנץ' בבית של חברה. סושי במסעדה.
על האש. נפגשתי עם אורטלי פעמיים!
וזהו, אנלא זוכרת יותר. D:

sweet shir

New member
כעיקרון באנגלית ומתמטיקה מועדי א' אני יכולה

לדעת כבר מלפני חודש, אבל איבדתי את הקוד ואין לי כוח להתקשר אליהם לבקש קוד חדש.XDD והבנתי שכל השאר יגיעו בספטמבר.. משהו כזה.

McLife135

New member
../images/Emo55.gifהיית במועדון לילה? O.O איך הלכת?

כאילו מאיפה השגת כרטיסים? O.O גמאני רוצה ללכת *.*

sweet shir

New member
צריך להתקשר אליהם להזמין מקומות או משהו כזה..

חברה שלי עשתה את זה חח

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifכמה דברים שאני עשיתי.../images/Emo6.gif

לא כל כך מעניין, אבל משעמם לי...אז: הלכתי לקמפינג עם משפחה וחברים. הלכתי לראות כל מיני סרטים. קראתי ספרים. שיחקתי טניס. זה כל הדברים שאני יכולה להמליץ שעשיתי. כל השאר זה לשבת בבית ולראות סרטים וסדרות.XD

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כמה דברים שעשיתי ..

מרתון סרטים, ערב פוקר, ספארי בלילה, ימית 2000, עולם הגופות, סרט בסינמה סיטי [שאגב יש שם פוסטר של מקפליי וסימפל ועוד..], ארוחה משפחתית, סיכום מחברות [כדיי לשנן את החומר
], שינוי החדר [הוא משתנה אצלי בערך כל חודש ממש], יציאות לטיילת ולאולפן השקןף, מרתון על טבעי, שופינג, הרבה ת"א [גם אם אין כסףXD], ים ובריכה, שחייות ליליות, מפגש פורומקפליי ו30 שניות למאדים !@$, פסטיבל נון סטופ מיוזיק, הרבה מחשב, קניות לבית ספר, מפגש חברתי [עם חברים מהבית ספר], לישון אצל בני הדודים, לקנות חיית מחמד ולטפל בה ]זה ממש מעביר את הזמן], לפתוח סקייפ [כשמדברים עם אנשים ברשמקול הזמן עובר ולא שמים לב!], להסתפר, לעשות אמבטיית קצף, להדביק את הפוסטרים שיש [יש לי מלא שלא תליתי וזה לוקח זמן למחשבה..], וזהו בעיקרון >.<

../images/Emo146.gifחצי חופש :)

בדיוק היום אמרתי לאמא שלי שהחודש הזה עבר לי כ"כ מהר , וכ"כ נהנייתי בו @#!%^&% :] - הלכתי לים :] - שיניתי תחדרD: , אני כ"כ אוהבת אותו עכשיו :) - קניתי עיתונים ופוסטרים
- הייתי במחנה קיץ, היה כ"כ טואווווב :) - הייתי אתמול בטבריה עם המשפחה, באמת שהיה מדהים
- ערב בנות עם חברות
-קניתי דיסקים [ האמגרייטסטהיטסהאמ] - הייתי במפגשפורום
-יצאתי עם חברים, והרבה !@#% :) -קילחתי תכלבה שלי D: -הייתי בסטודיו, היה כיף
ועוד ועוד D:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif הזמן עובר שנהנים ../images/Emo6.gif

נמנ . ים , בריכה . מכון כושר לונה פארק ת"א לנסוע לאילת משחקי פוקר לשמוע מוסיקה לישון אצל בני דודים להפגש עם חברים שופינג מפגש פורום
מרתון סרטים . XD זהו נראלי

../images/Emo73.gifואו חצי חופש!

ואו איך הזמן עובר מהר! -הלכתי לים עם המשפחה D: -יצאתי מלא עם חברות :) -קניתי מלא בגדים חדשים! יאי
-מפגשפורום
-התנחלתי למאי בבית!
-הסתפרתי :) -מופע סיום סטודיו.. היה ממש כיף! -הייתי מלא מלא בקניון.. -קניתי מלא דברים לבית החדש :\ -הייתי צריכה להיות הרבה בבית החדש בגלל שאמא שלי הכריחה אותי כדי שאני יתרגל!
-הכנתי שיעורים
ועוד מלא דברים!
בקיצור החופש עבר ממש מהר ולא בא לי שהוא יגמרר!! כאילו כן בא לי, אבל בעצם לא בא לי! םO

McLife135

New member
../images/Emo55.gifלארוצה! ../images/Emo7.gif זה עבר מהר מדי ><

אוקע לא עשיתי כזה הרבה דברים בחופש XD :
הלכתי לים עם חברות :)
ראיתי חתיכים *גבות* חיחי
היה יומולדת לחברה שלי באלפי והיה ממש כיףף! חח הלכנו לישון בשבע בבוקר O.O
ערב בנות אצל מאיוצ'קו! D:
מופע סיום בסטודיו ששלי! D:
ראיתי הארי פוטר , היה מדההיים
מיני מפגששש! DD:
מפגש בת"א!!! DD: