טוב או
טוב,מה אומרים ?

../images/Emo42.gif טוב או ../images/Emo29.gif טוב,מה אומרים ?

סיימתי את המגנדוד שלי. קצת הסתבכתי איתו כי הייתי בטוחה שיש לי מולטיקאט 5 כחול ושקוף . אממה, מתברר שיש לי שקוף 5 וכחול 4 או 6. מאחר ואני לא מכירה חנויות פתוחות בשעה 23:30 (בערך כשהמשחק נגמר ), ולא הייתי מוכנה לוותר על הדוידק'ה שלי ניסיתי לעבוד עם א' כחול 4 וב' שקוף 5. הכל היה יופי טופי עד הסגירה . בסוף התגברתי גם עליה . האכזבה היחידה שלי עכשיו היא שאני לא מצליחה להעלות תמונות לפורום. נו ,טוף , גם על זה אתגבר יום אחד.
הודעות ארוכות יש לי בלילה , מה ? טוב שאפחד לא רואה.

מי אמר שלא רואים../images/Emo3.gif

בפורום הזה תמיד יש ציפורי לילה
אולי תנסי כחול6 ושקוף 5 ? ואם יש בעיה עם המונה מקסימום תשלחי לי מסר ואשלח לך חזרה עם המייל שלי
ואני יעזור בשמחה.

wildspirit

New member
שאלה קשה ביותר בוקר או לילה

למען האמת זה לא משנה העיקר שאת איתנו
אני גם הכנתי את המגן דוד שלי הכחול במספר 5 והלבן ב 4 כי זה מה שהיה לי וזה יצא דוקא מגניב. בכל אופן לגבי התמונות את כנראה שפשוט צריכה להקטין אותם בעזרת תוכנת הצייר. תעלי את התמונה לצייר, בשורת הקובץ תלכי לתמונה ושם למתח כשפתח חלון את מסמנת 50 אחוד בשתי הרובריקות הראשונות אחר כך שומרת את התמונה והנה היא קטנה אחרי שהיא הוקטנה את תוכלי להעלות את התמונה לפורום בהצלחה

סליחה על הדיליי בתגובה , יש לי

מלחמת גוג ומגוג עם הילדים על המחשב , ועם עצמי על זמן פנוי. בכל מקרה , המגן יצא חמוד מאוד . הבעייה שלי עם התמונות היא להעלותן למחשב. חסר לי הדרייבר של המצלמה ואני פשוט לא מצליחה לעקוף את הבעייה. ניסיתי להוריד מהאנטרנט ולא נפתח לי הקובץ. אני אמשיך לנסות . תודה .

למעלה