טוב, אמ...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifטוב, אמ...

אני כבר קוראת כאן הרבה זמן, אבל עוד לא הגבתי, אז אני רוצה רשמית להצטרף לפורום... קוראים לי רוני, וכן, ואני אוהבת את רדיוהד (הפתעתי אותכם?) יש לי בסך הכל 3 אלבומים שלהם, פבלו הוני, דה בנדס, ואוקי קומפיותר, אבל הזמני בצליל את KID A והוא אמור להגיע שבוע הבאה, ואז יהיה לי גם אותו... אז.. אמ.. זהו...

vegetable man

New member
ברוך בואך ../images/Emo24.gif

ואז מוזמנת שהסתכל בטאגליינס ובמאמרים ולשאול ולהעלות נושאים ככל העולה על רוחך

kittycatbone

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

נחמד שיש לך את האלבומים לפי הסדר!
לי היה קודם את the bends אז את אוקיי קומפיוטר אז את hail to the thief ועכשיו יש לי גם את אמנייק.. אניוואי, תהני כאן בפורום!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלא.. לא קניתי לפי הסדר הזה...

פשוט כשרשמתי, רשמתי לפי הסדר... :) ותודה!

kittycatbone

New member
חח../images/Emo6.gif

בכל מקרה יש לך לפי הסדר.. ולי עדיין לא..
(יש לי חור של kid a ואין לי את פאבלו האני
)

dresner

New member
ברוכה הבאה!

אני זוכר את עצמי כשהייתי נתון במצבך...כל כולי שקוע באלבומים הפופולריים שהזכרת לעיל. אז עוד לא ידעתי מה מצפה לי בשלושת האלבומים הבאים...אוייש איך הייתי מתחלף איתך! לחוות את זה פעם נוספת מחדש!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחחח... אני גם אוהבת

את התקופות שמכירים בהם להקות טובות, אבל שעוד אי לי את כל האלבומים, ואני לא מכירה את כל השירים... זה הכי כיף... כי כבר יש לי דיי הרבה להקות, ששמעתי כבר את כל האלבומים שלהם וזה...

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בגלל זה אני לא מורידה אלבומים למחשב, בין אם אני אקנה אותם או לא... פשוט יש משהו מאוד כיף כזה בלשמוע שירים חדשים ככה מהאלבום עצמו... במיוחד כשזה להקות שאוהבים ומכירים הרבה מאוד שירים שלהם.. וכבר לא נשאר כמעט מה להכיר שלהם עוד..

birgerking

New member
ווואו אני ממש מסכים

זו החוויה המוזיקלית הכי טובה שהיית לי בחיים לשמוע את שלושת הדיסקים הללו והייתי מת לחוות את זה שוב

Latisia

New member
נכון...

זה כייף כזה כי יש התלהבות והתרגשות מסביב לזה ותמיד אני כזה מחכה להגיע הביתה כדי לשמוע את המוזיקה שוב ושוב ולקרוא את המילים ולשיר אותם עם השיר. אלה דברים קטנים ו"טיפשיים" שעושים לנו טוב. (=

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק בגלל מה שאמרת אני כל כך אוהבת לקנות דיסקים (שיש בהם את המילים של השירים<<)...

למעלה