טוב לכולם ו....

..שיר..

New member
../images/Emo42.gif טוב לכולם ו....

מקווה שפתחתם את הבוקר בהתעמלות בוקר
, אז כמו שהבטחתי אתמול לזוג המקסים שאכתוב כאן שיר שכתבתי לביולוגית לפני שפגשתי אותה עוד כשהייתי באיזה פנטזיה..
כמעט זוכרת... האם את זוכרת זוכרת אמא.. שפעם היינו מחוברות האם את זוכרת אמא.. שעזבת פתאום אחרי תישעה חודשים האם את זוכרת.. אמא שמאז עברו 23 שנים האם תזהי את התינוקת.. אמא כאשר תראי אותי? ו.... אני כמעט זוכרת אמא את ליבך הולם בקירבי אני כמעט זוכרת אמא.. שאמרת לי שאת לא ממש רוצה לעזוב אותי אני כמעט זוכרת את פנייך אמא שכמעט נראות כמו שלי אני היום רוצה לומר לך אמא.. שלפגוש אותך מחדש יהיה כמו לחזור לילדותי... אז זה היה בתקופת הפנטזיות
,ומה שהכי פגע בי זה ביום של המיפגש הראשון שלנו הראתי לה במיפגש את השיר שכתבתי לה וכן הכנתי לה כמה תמונות עם מסגרת (תמונות ילדות ) אז היא הסתכלה על השיר ואמרה "תעזבי אותי אני לא צריכה את העיתון שלהם "..היא אפילו לא הבינה שהיא פגעה בי ואני עוד כתבתי לה מיכול ה
(הכוונה של השירות כי זה פורסם בעיתונימוץ) אני כבר לא ידעתי איך להגיב אבל התחלתי להבין מה קורה .. והיו שם בפגישה עוד כמה יציאות באין כניסה ... אז שיהיה בוקר טוב לכולם
ושהשמש תאיר לכם...
יום טוב שיר

לימור1

New member
שירונת יקרה שלנו ../images/Emo24.gif

דיברנו אתמול בצ´ט על כושר הביטוי שלך, שיוצא מן הלב ונכנס אל הלב. שירונת מתוקה, יש לך ציפיות מאוד גבוהות מאנשים, כפי שיש לך ציפיות גבוהות מעצמך - כך נראה לי לפחות - וזה תמיד גורר אכזבות. אני מבינה למה ציפית שאמך תתרגש, וזה רק טבעי, אבל מה לעשות שהיא לא התחברה אליך מבחינה רגשית, ועוד יש לה קרוב לוודאי כמה טונות של בעיות עם עצמה ועם כל מיני חלקים אחרים של החיים שלה. כן, זה כואב כשאנחנו עושים מעל ומעבר ומקווים לתגובה של אהבה והערכה, אבל זה לא תמיד ככה בחיים.

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif ללימורי המתוקה האת ויחידה

תודה .. ואני שוב יגיד סתם לא משהו מיוחד אני פשוט כותבת מה אני מרגישה ובקשר לציפיות מעצמי יכול להיות
אבל מימנה לפחות מינימום לימורי אי אפשר לדמיין איך הרגשתי באותו יום כשהיא הגיעה ופשוט היתה ניראת כל לך לא מחוברת על איזה "טירפ" או משהו כזה כל כך אם עצמה כיאלו אני לא הייתי שם ביכלל,ואני לגמרי הפוך אז את התשובה לשאלה למי אני דומה מבחינת תכונות אני עדיין מחפשת
כן בהחלט כואב מאוד לא חיפשתי הערכה אבל מינימום של התרגשות .. בכול אופן ניפגשו אחרי 23 שנה ללא מחוייבות אחת לשניה וכנראה שאצלה זה שונה אני בטוחה שהיא עברה קשיים בחיים שלה אבל כנראה זו עוד אחד והפעם שייכת אלי (אין מה לעשות) שלא מבינה אותי ... אז
שיר

ריקי*

New member
../images/Emo24.gif שיר כגודל הציפיות -

גודל האכזבות. האמת לא יצא לי לדבר עם ילדים שפגשו את הוריהם הביולוגיים, אבל מתוכניות טלויזיוניות והנה גם מפיך - האכזבה בד"כ גדולה - מצטערת שכך גם קרה לך. שיהיה לך רק טוב, ריקי.

..שיר..

New member
../images/Emo24.gif חזרה ריקי ותודה ..

כן במקרה שלי באמת כגודל הציפיות כך גודל האכזבות בדרך כלל בטלויזה הם מנסים להראות הפי אנד כזה אבל המציאות כמו שאת רואה לא כך אומנם ישנם יחדי סגולה שזוכים אך אני לא בייניהם , מה לעשות אצלי כנראה לא יכולתי לשלוט על הציפיות פשוט רציתי להאמין שסוף סוף אני מוצאת משהיא שקצת דומה לי ...(לא ציפיתי שהיא תהיה אליזבט טיילור
אבל מינימום .. ) תודה תודה ריקי ויום טוב לכולם שיר

ריקי*

New member
שיר יקרה - אני חדשה בפורום

לא מכירה את הסיפור שלך - עוד לא כל כך הבנתי את אכזבתך מהאם הביולוגית וגם לא את הקונפליקט עם האם המאמצת. אם בא לך לשתף - אשמח אם תכתבי לי מעל דפי הפורום או לחילופין ל--e-mail. תבורכי ילדה יקרה,
ריקי.

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לריקי המתוקה

כבר לא חדשה כבר ניכנסת למישפחה
, תדפדפי קצת אחורה כתבתי כמה דברים על הנושא בהודעות שלי , בשימחה אשלח כאן בפורום עוד הודעות על הנושא כדי שיהיה לך ברור יותר שמחה שהצטרפת למשפחה
חזרה שיר

למעלה