טיה מה העיניינים?
.

tiaa1

New member
מרוצה בוקר טוב,ותודה על ההתעניינות.

שלומי בסדר...לאט לאט חוזרים לחיי היום יום.עוד מעט אצא לעבודה. כדרכי אני שותה קפה של בוקר מול המחשב ועוברת על הודעות,אלא שכרגיל-רוני החתול היה מצטרף אלי . בחודש האחרון לא היה לו כבר כוח וביקש שארים אותו לברכי. וכעת הוא חסר לי. הוא גם התרגל להעיר אותי בטפיחות על הלחי-שתי החתולות מתעוררות מוקדם אוכלות...משתוללות ביחת ועכשיו אצלן חצי בוקר-הן כבר עיפות ופרשו לישון. תודה לך על ההתעניינות ותודה לכל מי שהתיחס. מפתיע ,אבל גם בימים כאלו יש מי שמלגלג על רגשות....יש מטרידן אחד שכמובן ליגלג-ומאחר וכניסתו לפורום זה נחסמה מזמן, קיבלתי מסרים אישיים ....לע טקטיים. הבוקר ראיתי שגם בפורום של וינט,אצל סיון מישהו התחזה לי והכניס הודעה מטופשת. שיערב לכל המלגלגים. אני לא משוה חתול לבן אדם אבל כמו שזוהרה כתבה לי(בחיוב כמובן-שלא יעוותו את מילותי) גם לחיית מחמד מתקשרים. אני מכירה את נושא המות והאבל מהרבה כיוונים-אישי ומקצועי. כמובן שחית מחמד אינה שווה לבן משפחה, אבל כשמתקשרים לחית מחמד צריך גם להפרד בבוא העת. ולכל השואלים-אין לי כוונה לקחת חתול נוסף. יש לנו את שתי החתולות שהתמחו בלהפוך את הבית ולקפץ על ארונות...מי שמכיר עוזרת טובה שימליץ.... ובינתים שוב תודה לכולם...נעים היה לקבל תגובות חמות ואוהדות.. שיהי לכולם יום נעים . נ.ב-איני שמה יותר תמונות של חתולים כיון שהמטרידן מגדילן לצרכיו המעוותים ואחר"כ מציע הצעות מגונות או מעיר הערות שלא לעניין. אז ביי.

dodo281

New member
טיה - משתתפת בצערכם -

אמנם בדרך כל חי - ובכללו - אדם , אמנם זכה לאריכות ימים - ולבית אוהב ממש - אך כשמתרחשת הפרידה - זה כואב - ו- פתאום - די , אין, ו...... נוצר חלל גדול - המתמלא בחומרים - מהן עשויות דמעות-עצבות. כל חיי אני עם בעלי חיים . ביניהם - חתול - 8 שנים - עד אשר .... חתול זה - ברגע שהייתי מתיישבת ללמוד - היה מיד על ברכי - עד שסיימתי . כן, מבינה את שאת/אתם עוברים , וצר לי .

tiaa1

New member
תודה דודו, אכן אנו מתרגלים

לחיי היום יום ללא החתול, למרות שכשהבית מאד שקט-נדמה לי שהוא אוכל...או מתחמם לו . אין לי זכרונות מ"חתול סובל" וזו די הקלה לדעת שכשהגיעה שעתו-הכל נעשה בדרך שקטה מכובדת וללא סבל. המתבגר שלי אמר ,כשחזרנו עם הכלוב הריק- שהלוואי וגם בני אדם היו זוכים למות כך-בשקט וללא סבל. אמן. אני מאד בעד הגישה...הסברתי לו מיד את הנושא(לא שהוא צריך מידע ממני)הרגשתי שהוא צריך "אישור" שאני בסדר. אמרתי שלפנינו עוד שנים ביחד ונסתכל קדימה.... הוא הסתכל מאד קדימה וקבע לו עוד משמרות במד"א....

מרוצה

New member
../images/Emo39.gifטיה,יש רגעים

|שבהם את יכולה לשים שמן על הגב ולהחליק את המטרידן. אפילו אל תתיחסי אליו בפורום. כי זה בדיוק מה שהוא רוצה. תראי עכשיו איזו מתקפה תבוא עלי. ההא, שמה פס אחד גדול. מתאים לעונת מעבר שהוא יקפוץ. טיה
חתוךים הם יצורים נושמים עם נשמה. מי שלא מבין מלגלג. אנחנו נקשרים לחפצים על אחת כמה וכמה לחיות. מה לא ברור. אני מבינה אותך.

tiaa1

New member
../images/Emo1.gif"מרוצה" למה את ערה בשעה כזו??

את לפני השינה או אחרי??מדאיג...ומוכר מהעבר.
ודבר אחר-שאני אבזבז שמן טוב על מטרידן באוש????תאמיני לי הוא "מטופל" לפחות "ביוזר" המוכר שלו אינו יכול להכנס למסרים שלי או לפורומים בתפוז. יום טוב.

מרוצה

New member
../images/Emo13.gifשבת שלום טיה.

אני אחרי השינה. מאז הרפלקסולוגיה אני ישנה כ-6 שעות בלילה. זה נהדר. ראיתי שעוד אנשים התחילו טיפול ברפלקסולוגיה. אני שמחה בשבילם. אז כמו שנאוה אמרה אני מתמכרת לתענוג הבטלה והמנוחה בשבת.

tiaa1

New member
תודה,"מרוצה"...שיהיה לך כיף

אנחנו יוצאים למקום קסום בירושלים-נקרא "אמריקן קולוני" בית הארחה ובעיקר בית קפה בתוך פאטיו מוקף חומה ובתוכו גן,בריכות קטנות של דגים..מלא צמחיה ומזרקות קטנות....במזרח העיר ליד הקונסוליה האמריקאית. מקום קסום שמנותק מהפוליטיקה....אכתוב כשנחזור...

למעלה