מרוצה בוקר טוב,ותודה על ההתעניינות.
שלומי בסדר...לאט לאט חוזרים לחיי היום יום.עוד מעט אצא לעבודה. כדרכי אני שותה קפה של בוקר מול המחשב ועוברת על הודעות,אלא שכרגיל-רוני החתול היה מצטרף אלי . בחודש האחרון לא היה לו כבר כוח וביקש שארים אותו לברכי. וכעת הוא חסר לי. הוא גם התרגל להעיר אותי בטפיחות על הלחי-שתי החתולות מתעוררות מוקדם אוכלות...משתוללות ביחת ועכשיו אצלן חצי בוקר-הן כבר עיפות ופרשו לישון. תודה לך על ההתעניינות ותודה לכל מי שהתיחס. מפתיע ,אבל גם בימים כאלו יש מי שמלגלג על רגשות....יש מטרידן אחד שכמובן ליגלג-ומאחר וכניסתו לפורום זה נחסמה מזמן, קיבלתי מסרים אישיים ....לע טקטיים. הבוקר ראיתי שגם בפורום של וינט,אצל סיון מישהו התחזה לי והכניס הודעה מטופשת. שיערב לכל המלגלגים. אני לא משוה חתול לבן אדם אבל כמו שזוהרה כתבה לי(בחיוב כמובן-שלא יעוותו את מילותי) גם לחיית מחמד מתקשרים. אני מכירה את נושא המות והאבל מהרבה כיוונים-אישי ומקצועי. כמובן שחית מחמד אינה שווה לבן משפחה, אבל כשמתקשרים לחית מחמד צריך גם להפרד בבוא העת. ולכל השואלים-אין לי כוונה לקחת חתול נוסף. יש לנו את שתי החתולות שהתמחו בלהפוך את הבית ולקפץ על ארונות...מי שמכיר עוזרת טובה שימליץ.... ובינתים שוב תודה לכולם...נעים היה לקבל תגובות חמות ואוהדות.. שיהי לכולם יום נעים . נ.ב-איני שמה יותר תמונות של חתולים כיון שהמטרידן מגדילן לצרכיו המעוותים ואחר"כ מציע הצעות מגונות או מעיר הערות שלא לעניין. אז ביי.