טיול בוקר

../images/Emo42.gifטיול בוקר../images/Emo42.gif

אם יש משהו שאני ממש אוהבת, זה את טיול הבוקר. אין כמו להעיר את זיו בשעה חמש ורבע בבוקר, להודיע לו על קיומי בעולם, ולהמשיך בכך כל רבע שעה עד שש בבוקר - השעה שהוא מוכן לצאת מהמיטה. לא משנה מה אני עושה... מושכת לו את השמיכה, נובחת, מייללת... אפילו מביאה את המשחקים שלי. שום דבר. לפני שש הוא לא יוצא מהמיטה. היום היה השיא. ביום שישי הוא אוהב לישון עד מאוחר (ז"א , שש ורבע) ואני ממש לא רגילה לסטיות כאלה בלוח הזמנים, כי אני כלבה מאוד מסודרת, אז הכנתי לו הפתעה. ברגע שהוא הגיע לסלון החשוך, הוא דרך על שלולית שהכנתי לו מבעוד מועד. הוא כל כך התלהב מזה ונופף עם הידיים, אבל יחד עם זאת עשה את זה בשקט. אולי כי כולם ישנו, או כי אף אחד לא הדליק עדיין את השמש בחוץ. החלטתי להכין לו את זה גם מחר, כדי לבדוק אם הוא באמת אוהב את זה. בכל מקרה יצאנו לטיול הבוקר והתחלנו להסתובב. את ארוחת הערב קינחתי בשאריות ספגטי, והרגשתי שכדאי שאני אוציא את זה מהר מהר... אז הלכתי לי שמחה וטובת לב וחיפשתי מקום מתאים לעשות את מה שאני צריכה לעשות. אני לא אוהבת שמסתכלים עליי, אז מצאתי גזע עץ חינני עם הרבה שיחים לידו. נעמדתי בתנוחה המקובלת, והתחלתי ללחוץ. מכאן , קרה משהו מאוד מוזר. בעודי עושה את מה שאני עושה, ירד לו חתול מהעץ, ממש מאחורי גבי. מכיוון שלא לקחתי עיתון כדי לקרוא, העדפתי לתקוע את מבטי בעלה נידף שעף ברוח. בנתיים, החתול (שזיו קורא לו פיצה) ירד לו מהעץ והחליט לבדוק מה אני עושה. הוא התקרב אליי והתחיל לרחרח. אני לא הרגשתי שום דבר, והמשכתי במעשיי. החתול הנכבד מצא את מעשיי מעניינים מאוד , כי הוא החליט שהוא חייב לשבת קרוב אליי ולבדוק את הממצאים. כל הזמן הזה זיו עומד לא רחוק, ומתפוצץ מצחוק... אני מחכה שהוא יישב בשרותים, ואני אברח לו עם העיתון... בסופו של דבר, סיימתי וקמתי. אני תמיד מסתובבת לאחר מעשה כדי לבדוק מה היו התוצאות, ונורא הופתעתי למצוא שם חתול... אני מעוקרת, אז הוא בטוח לא שלי. החתול הביט בי, ואני החלטתי שזה זמן טוב לשחק - אז קפצתי עליו. הוא כמובן לא בזבז זמן, ותוך שניה היה שוב על העץ. הבטתי בו היטב, והבטחתי לו בתוככי ליבי שאני אזכור את מעשיו, ונתתי לו פרצוץ של "חכה חכה כשאתה תעשה את הצרכים..." המשכנו בטיול, לא לפני שזיו הרים את החבילה שעשיתי. אני באמת לא יודעת למה צריך לרדת ולאסוף את זה שם. אני הרי יכולה לעשות את זה בבית ולתת לו את זה ישירות , חם מהתנור. שבת שלום לכולנו!
טולי בולי

faith2

New member
חחחח../images/Emo9.gif

טולי....איזה כלבה חמודה את....מזל לזיו שיש לו אותך

ריבילה

New member
../images/Emo6.gif גדול

באמת חצוף הזה הזה! מקווה שהוא יפסיק להתעלל ככה בלוח הזמנים העמוס שלך.

למעלה