יום טוב לכולן

../images/Emo42.gifיום טוב לכולן../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif

זהו...נגמרו מסיבות הסיום לילדים.... סוף זה תמיד התחלה ואני משום מה...לא אוהבת פרידות כנראה שזה איזשהו זיכרון עבר קדום שלי.... פעם עשיתי מדיטציה לגלגולים קודמים בנסיון לפתור את נושא הפרידות וראיתי את עצמי בתקופת המאה ה-18 עם שמלה שחורה ומין מצנפת על הראש עמדתי על ראש צוק שמשקיף לים מחכה לבן זוגי....שיחזור מהים ופעם שניה ראיתי את עצמי בשנות ה-20 של המאה ה-20 ממתינה על פסי הרכבת לבושה בחליפת חצאית אפורה ממתינה שהרכבת תגיע ומישהו ירד מתוכה ואני מחכה ומחכה ומחכה והרכבת לא מגיעה....
מאחלת לכולן יום עם בשורות טובות והרבה שמחה ואהבה

paloma blanca

New member
וואו זה מעניין ....

איך עושים מדיטציה לגלגולים קודמים ?
בשורות טובות לכולם

Balancedflow

New member
יום נפלא לכולן ../images/Emo24.gif

קסמי אהבה, אני מקווה שעשית תיקון לגלגולים הקודמים כדי שלא תצטרכי לסחוב את חוויות הפרידה הקשות לאורך זמן. פאלומה- באשר לשאלתך, יש כמה דרכים, חלק מונחות (עם מטפל שתומך ברגעים הנחוצים) וחלק שמתאפשרות לבד, באמצעות התחברות לחלק הכל יודע שלנו, שזוכר גם את החוויות מהחיים הקודמים שלנו.

../images/Emo24.gif כן עשיתי ../images/Emo51.gif

זה בעיקר עזר לי להתגבר על הפרידה מאבי ז"ל שבמשך שנים ארוכות בכיתי על שהלך לעולמו מבלי שהספקתי להפרד ממנו ממש.....

לדעתי כדאי לעשות זאת עם הדרכה

או לחילופין להקליט את עצמך אומרת את המדיטציה ואז להשמיע אותה. בהזדמנות אני אכתוב כאן את המדיטציה שעשו לי כשלמדתי רייקי. את תמונות הפרידה ראיתי בדרך אחרת. ע"י פתיחת העין השלישית. ואיך עושים זאת?.... עוצמים עיניים ומנסים לראות דרך העין השלישית שבין הגבות מדמיינים שיש שם ממש עין שלאט לאט מרימה את העפעף ונפתחת. זה לא תמיד הולך מהר... לי זה לקח יומיים של תרגולים. ערב אחד פשוט הבטתי במה שהעין מראה לי כמו צופה בסרט וזאת לאחר שביקשתי תשובות לבעיה מסויימת.... זו חוויה מדהימה. את מוזמנת לשתף

nataly36

New member
בדיוק דיברתי על הנושא השבוע עם חברה

שטענה שנרגעה כאשר גילתה שבגלגולים שונים אפשר להיות זכר או נקבה, כלומר שהנשמה היא על-מינית. ואני חשבתי לעצמי ש.... מה זה משנה?! אני הרי לא מוכנה לחיות את הטראומות של הגלגולים הקודמים (אלה של היום בהחלט מספיקים לי) . נדמה לי שזו בחירה. כלומר יכולים להחליט אם להתחבר לגלגולים הקודמים או לא. בכל אופן ככה אני חשה את זה.

../images/Emo23.gifכל נשמה בוחרת לעצמה

בטרם היא נולדת כתינוק את מסלול חייה והחוויות אותן היא רוצה לעבור. גם אני חושבת שזו בחירה למרות שיש לפעמים "צלקות" בנשמה או בקרמה שמושפעים מגילגולים קודמים ומשפיעים על חיינו אלה כמו פחדים בלתי מוסברים למשל לחצות גשר וכדומה...

למעלה