יום ראשון! [פותחת את השרשור במקום אורצ'וק ] דבר טוב שקרה לי היום: דבר רע שקרה לי היום:
ל ליאןןן New member 1/4/07 #1 ../images/Emo42.gif יום ראשון! ../images/Emo42.gif [פותחת את השרשור במקום אורצ'וק ] דבר טוב שקרה לי היום: דבר רע שקרה לי היום:
../images/Emo42.gif יום ראשון! ../images/Emo42.gif [פותחת את השרשור במקום אורצ'וק ] דבר טוב שקרה לי היום: דבר רע שקרה לי היום:
A another lost soul New member 1/4/07 #2 איזה כייף יש שבוע חדש בפתח... דבר טוב שקרה לי היום: למדתי ללשון,כמעט סיימתי את העבודה בספרות וקיבלתי 50 ש"ח מביביסיטר,ודיברתי איתו דבר רע שקרה לי היום: חחח עזבו,לא לכאן
איזה כייף יש שבוע חדש בפתח... דבר טוב שקרה לי היום: למדתי ללשון,כמעט סיימתי את העבודה בספרות וקיבלתי 50 ש"ח מביביסיטר,ודיברתי איתו דבר רע שקרה לי היום: חחח עזבו,לא לכאן
R reiya New member 2/4/07 #3 ../images/Emo215.gifבא לי קרמבו,למה יש רק בחורף? ממ הלכנו לאכול,אני אמא ואחותי,פירקתי לי שניצלונים,היה כיף,שמנמנות!! ממ ישנתי גרוע,נפלתי היום,מהמיטה,זה ממש כאב והעפתי את הגיטרה..
../images/Emo215.gifבא לי קרמבו,למה יש רק בחורף? ממ הלכנו לאכול,אני אמא ואחותי,פירקתי לי שניצלונים,היה כיף,שמנמנות!! ממ ישנתי גרוע,נפלתי היום,מהמיטה,זה ממש כאב והעפתי את הגיטרה..
B bazmaster New member 2/4/07 #5 האאאאאא!!!כבוד!! דבר טוב: נגמר המלווה עכשיו חזרתי מסיבוב הופעות חחח דבר רע:שום דבר, חוץ מזה שחבל שהאוטו שלי לא 4X4 כי הכבישים אצלנו על הפנים..בע..
האאאאאא!!!כבוד!! דבר טוב: נגמר המלווה עכשיו חזרתי מסיבוב הופעות חחח דבר רע:שום דבר, חוץ מזה שחבל שהאוטו שלי לא 4X4 כי הכבישים אצלנו על הפנים..בע..
A A d v u s h New member 2/4/07 #6 ../images/Emo60.gif טוב: הופעתי רק עם עוד 2 בנות:] [המקום עם כל הלהקה] לא טוב: שחשבו שאני מתה
M moshe butt New member 2/4/07 #7 יום שני כבר,אבל לא משנה ../images/Emo3.gif אני מת מעייפות ואבא שלי עוד רוצה שאי אנקה את הגינה המזויינת שלנו טולי בא לישון אצלי השבוע
יום שני כבר,אבל לא משנה ../images/Emo3.gif אני מת מעייפות ואבא שלי עוד רוצה שאי אנקה את הגינה המזויינת שלנו טולי בא לישון אצלי השבוע