../images/Emo42.gifיש לי בעיה עם פקו../images/Emo42.gif
אז כמו שאתם יודעים פקו הוא כלב עיוור. הוא מסתדר מצוין. יש לנו חצר ענקית. ללא גדר. הוא נורא אוהב לטייל, וללכת עד סוף החצר. לפעמים הוא בטעות מגיע לחלק הקידמי של החצר או לכל מיני מקומות שאני לא רוצים שהוא ילך. הוא עיוור אז אין לנו איך לגרום לו לא ללכת לשם. הבעיה היא, שלאחרונה הוא הולך כל הזמן קדימה, לכיוון הכביש. הוא כלב קטן. פקינז. ובהתחלה חשבנו שהוא עושה את זה בטעות, אבל ככל שאני חושבת על זה, אולי הוא עושה את זה בכוונה
י בא לו ללכת לטייל חוץ לחצר
אין לי איך להגביל אותו, כי אין גדר. היום הוא הלך ממש עד קצה המידרכה, ועברה מכונית. לא היה חסר הרבה כדי שהוא יהיה בכביש בדיוק בדרכה של המכונית. אמא שלי נורא כעסה כי היא דאגה לו, ורצתה שאני אתן לו מכה (לא חזקה) רק כדי שידע שאסור ללכת לשם. אבל לא הסכמתי, כי אני לא מאמינה באלימות למטרות חינוך, ובטח שלא אלימות בכלל.... אז מה עושים
איך גורמים לו להשאר
אז כמו שאתם יודעים פקו הוא כלב עיוור. הוא מסתדר מצוין. יש לנו חצר ענקית. ללא גדר. הוא נורא אוהב לטייל, וללכת עד סוף החצר. לפעמים הוא בטעות מגיע לחלק הקידמי של החצר או לכל מיני מקומות שאני לא רוצים שהוא ילך. הוא עיוור אז אין לנו איך לגרום לו לא ללכת לשם. הבעיה היא, שלאחרונה הוא הולך כל הזמן קדימה, לכיוון הכביש. הוא כלב קטן. פקינז. ובהתחלה חשבנו שהוא עושה את זה בטעות, אבל ככל שאני חושבת על זה, אולי הוא עושה את זה בכוונה