יש מה לקרוא בבלוגיה גם בסופשבוע 29-30/6

במביונת

New member
מופע האיימים

של ספקית האינטרנט שלנו אגב, מותר לי פרסם את שמה של ספקית האינטרנט, בלי לחשוש מתביעה על הוצאת דיבה?

גאמי

New member
הייתם מאמינים שהכותבת הזו , בת 13 בלבד?../images/Emo23.gif

אני הוקסמתי, מהפשטות, מהיופי והחן ומהתובנות שמסתתרות בין השורות אסתי, ילדה בת 13, כנסו והגיבו, לה תעשו טוב ואתם אם יש לכם נפש רגישה לבטח תחייכו. שבת נפלאה.

האימפריה הבריטית וכיבוי שריפות

כמובן, מזווית הראייה הארכיונאית בבלוג "רעיונות מאורכבים". ויש גם את הטריילר של סרט ההמשך ל - "אליזבת" בתור צ'ופר
תהנו !

wranger

New member
זה נראה כמו "המאסטרו"

חשבתי שזה יהיה סיפור על צביקה פיק.

wranger

New member
לא יודע, אולי משהו כמו...

הוא בחור גבוה, גדול, רחב. הוא לא יפה או חתיך, הוא בהיר וגם לא מכוער, אבל המבנה שלו מרשים. יש לו שיער דליל וארוך ומשקפי שמש נצחיים על האף, גם כשהוא מגיע (בערב!) לשפוט בכוכב נולד. הוא עובד בעבודה נוספת, מאסטרו, בלילות. מועדונים, פאבים, דנס בר. הוא עולה לשיר והבנות... היא יודעת שהן מגיעות לשם חצי ערומות. אבל היא בוטחת בו. לפנות בוקר הוא חוזר אליה, למיטה שלה, חם אוהב, מחבק אותה, עוטף אותה ועושה איתה אהבה. אין לו ריח של אלכהול. הוא לא שותה בעבודה. זה מסוכן מדי. זה יכול לפגוע במיתרי הקול שלו. תגיות בבלוגיה: סיפורים על הבר, אנשים טובים 2007, מפגש בלוגרים, שלום אני תגית, גבר נרדף,

weirdo1986

New member
מה רוצה הנינט?

הבלוגר g3h כתב רשומה מעניינת ונכונה על נינט - בעקבות התוכנית עלייה ב"עובדה". הוא כותב על כך שנינט יוצאת נגד מי שבנה לה את הקריירה, ושבאופן כללי היא מעצבנת. רשומה מעוררת מחלוקת - בדיוק מהסוג שאנשים אוהבים לקרוא ולהגיב בהסכמה או בעצבים :) מה רוצה הנינט?

למעלה