לא לשים

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifלא לשים ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

רק תידעו שזה אני ולא פרצו לי.... אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!אני קוף מכוער איכסה למה נולדתי כזה מכוער?!אני דומה לחרא!

מישהו פה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ...

רוצים אולי תמונות מהפרק של היום
...

../images/Emo66.gif אני כאן!

הקלטתי את הפרק אבל כל שניה נתקע לי!!! עכשיו לערוך שעות... וחץ מיזה לא איכות כל כך טובה... האיכות לפעמים טובה לפעמים לא... את הקלטת ובטח שימי תמונות!!!

../images/Emo4.gif ערן

עד כמה שאני מעריכה אותך וחושבת שאתה אחלה ילד זה באמת היה הכל צ-ו-מ-י למה לכתוב הודעה חדשה על זה שאתה חושב שאתה מכוער
אם כל הכבוד באמת מה זה כל הצומי הזה
אז הנה אמרו לך שאתה חתיך והכל אז?! (סורי ערן אם זה לא באמת אתה
)

../images/Emo175.gifנ"ש-צריכה פרטים...

בקשר למשפט של אתי אלון..כל מידע אפשרי יתקבל בברכה(שמות השופטים,תאריכים,הכל)

../images/Emo175.gifזו הייתי אני..סורי..

פשוט יש איזה משחק בפורום קטנטנות ורינקון זה לוז שצריך להחליף בשבילו לו ניק..ולפעמים מתפקשש לי..ובבקשה,תעזרו לי בקשר למה שאמרתי.

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif סורי לודעת כלום

נראה לי שהיא צריכה לשבת 17 שנה, ושבעלה נפרד ממנה
בכל אופן, תכנסי לאתרים של ידיעות, הארץ ושות' אולי יש ארכיון או משו.. זה יעזור

../images/Emo175.gifכן,את זה אני יודעת..מה שאני

מחפשת זה שמות של עורכי הדין,תאריך הקראת פסק הדין,שם השופט,פרטים טכניים על המשפט עצמו,לא על פסק הדין.. (וכן,היא צריכה לשבת 17 שנה+שלוש על תנאי,אבא שלה קיבל 6 שנים ואח שלה נשפט בנפרד אז את התוצאות שלו אני אל יודעת.)

למעלה