לבקשת אורוש המקסימה

NaDaV18

New member
אני!

שוקולד!!! <אבל אני בגמילה עכשיו)
מוזיקה אירית ושירים של הביטלס
חיבוק מאחיינית שלי
אתם אתם אתם וכל אחד ממכם להיות אצל דודים שלי בקיבוץ כי שם אני מרגישה הכי חופשי שאפשר... צחוק של תינוקות
לנסוע במכונית עם גג פתוח, להרגיש את הרוח על הפרצוף, ולצאת מהמכונית עם שיער עומד... סוסים דוהרים על שפת הים|אייקון של סוס דוהר| הכלב שלי שמתנהג כמו סוכן חשאי בריטני ספירס! הבחורה פשוט מצחיקה אותי... יש עוד הרבה דברים כאלה, אבל אלה העיקריים...

oryam

New member
כןן זאת אני הייתי

כןןןןןן אורוש אני הייתי בפורום הזה.....

oryam

New member
"בבגין

אני לומדת בבית ספר בגין ועולה ל-יב ואת?

ש ק ד ב ת

New member
אוחחחחחחחח אני ../images/Emo23.gif אותך

האי סי,עושה לי בעיות.. אני עכשיו בשיחות נפש איתו, את האמת שאנחנו עושים כבר שעה שיחה עמוקה לתוך הלילה שיתן לי להתחבר. אבל הוא כנראה לא מספיק "איש" עמוק, כך שהוא בינתיים לא מתחבר לי.. אל תתדאגי אחרי כמה
בטוסיק.. הוא עוד יתחבר לי

אותי משמח...../images/Emo6.gif

[URL='http:///'] לכתוב בכחול [/URL]
לדבר עם אהובי (השם שמור במערכת)
לחשוב על אהובי
לדעת שאהובי חושב עלי
בכלל כל העניין שיש לי בכלל אהוב
לשמוע מוזיקה (במיוחד-Will smith-just the two of us)
לראות את התוכנית-"יופי סופי" עם סופי צדקה
ותמיד שעצוב לי אני נזכרת בדברים שקרו שמצחיקים אותי...לדוגמא: שפעם...במחנה אחד רציתי להשיג שיחרור מלצאת למסלול כי לא היה לי כוח והחובש לא הסכים לתת לי אישור אז אמרתי לו: "אתה רוצה שאני יבכה ? טוב!" והתחלתי לבכות...ואז שהוא הסתובב הצחלתי להתפוצץ מצחוק ואז שוב פעם הוא הסתכל עליי ושוב בכיתי ואז שוב צחקתי ושוב בכיתי...העיקר שהשגתי אישור! מקוה שהמגילה שלי שימחה אותכם ~!

ש ק ד ב ת

New member
זה המפקד טל-טל

שהיה לי בגדנע.. אויש.. רק להזכר בו עושה לי
.. אני זוכרת את הפלוגה שלנו,כל הבנות ניסו לעבור לצוות שלי, כולם ניסו לישון כמה שיותר קרוב לאוהל שלו. את עולה ליב´!? גם אני
גם אני
אני סתם מתלהבת לי לתוך הלילה

עו מר 5

New member
נדב כנס לפה אחי

נדב המוזיקה שאתה אוהב האירית נקראת ריבר דאנס?????

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo42.gifלבקשת אורוש המקסימה../images/Emo42.gif

אז נכון שיש מלא רגעים שמחים
וכייפים
בפורום הזה? אבל לפעמים יש גם רגעים עצובים
וקשים
. אז שכל אחד יכתוב את הדבר שמעלה לו חיוך על הפנים
ושיהיה קשה פשוט נסתכל בשרשור הזה נכון נחמד
אז יאללה 1 2 3 לעבודה והכל בזכות אור שהעלתה את הרעיון הנפלא,את מקסימה!

moon light boy

New member
הדבר שמעלה לי חיוך על הפנים הוא....

נשיקה טובה ממישהי שאתה אוהב... או שנותנים לי מחמאות.. אני ממש אוהב לקבל מחמאות
לילה טווווווב

עו מר 5

New member
בטח אחי

אחי שלי גיבור אני מת על המוזיקה הזו אין כמוה המוזיקה והרקדנים הכי טובים בעולם :)

רותם טל

New member
מה עושה לי טוב

האהבה בפורום הזה.. כשאני עצובה או מדכואת אני נכנסת לקישורים ומסתכלת בהודעות שונות.. זה מאוד עושה לי טוב. קולה - כמובן וחיבוקים. אלינור אני מקנאה בך!

oryam

New member
בעלי חיים מעלים לי חיוך על שפתיי|נש

טובבבבבבבבבבב אז אני אתחיל בזה שאומר שיש לי הרבה גורמים וסיבות להיות שמחה, וזה הכי חשוב שיהיו כמה שיותר דברים......! טוףףףףףףףף, קודם כל אני מאודדדדדדדדדדדד אוהבת בעלי-חיים ושאני רואה אותם או מלטפת אותם זה גורם לי לחייך ופשוט אושררררררר, במיוחד שאני מבלה עם הדולפינים ושוחה איתם ובכלל רק להביט בהם גורם לי לקרון מאור ושימחה,שאני צוללת ונכנסת לעולם אחר ומושלם בחברת הדגים אני מרגישה מצוין, ובכלל להביט על הים ועל השמש, ההרים נותנים לי תקווה להמשיך עם החיים........אני מאוד אוהבת את הטבע!!!!! אבל הדבר הכי חשוב........זה שאתם פה איתי ואתם גורמים לי לתחושה טובה ונעימה ומאוד כיף לי בחברתכם... אוהבת אתכם, והעיקר תמשיכו לחייך לחיים ושהם יחייכו לכם
, מאוראל החייכנית

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo141.gifושלי../images/Emo141.gif

(אוחח.. כל כך הייתי צריכה את השרשור הזה כרגע.. , וזאת הולכת להיות רשימה ארוכה שאני אשלוף ברגעים הג´יפתיים שלי.. אז זה בסיידר אם לא תקראו:)
כשבאים אליי ונותנים לי חיבוק בלי שאני מבקשת ממנה
ללכת לדיונון עם אמא שלי כל שנה בחופש כדי לקנות דברים לביצפר (החופש הזה זאת הפעם האחרונה שאני צריכה לקנות דברים לביצפר ). לחזור הביתה ולפרוק הכל- את החבילה הענקית שמסוגלת להרוס בית של הדפדפות שאני קונה העיפרונות החדשים, העטים, המדבקות, העיפורנות הצבעוניים, לצייר שער בכל מחברת ציירתי שער..(אז מה שאני ביב´) לעטוף את הספרים, להכין את הקלמר, וכל שאר הדברים הכיפיים שאפשר לעשות עם מחברות-דפדפות-כלי כתיבה-מדבקות-טושים צבעוניים-והילדותיות חוצת הגבולות שלי
להזכר בבדיחות המפגרות של טל ! (המפקד בגדנ"ע.. שקט אני לא מאוהבת!).
להזכר בטל בכלל (עכשיו יש לי צביטה בלב וחיוך דבילי על הפנים.. אוחח). לחשוב על הצבא.. להתאהב שוב ושוב בחופש שהבריחה אל המדבר מציעה.. לדמיין תרחישים כמכי"ת צינית וממומרת
הכתיבה שלי, שבה אני מרגישה הכי חופשייה ושלווה, והיא עושה לי כל כך טוב.
כשהחבר הכי טוב שלי שולח לי הודעות מפגרות בSMS.. בכלל, לראות את ה"יש לך הודעה" בצג של הפאלפון..
כשמישהו שאני אוהבת צוחק ממשהו שאמרתי. בכלל, הpasion הראשונה שלי מלבד הכתיבה היא להצחיק.. זה התרומה הקטנה שאני מסוגלת כרגע לתת לעולם (וכן, ההומור שלי הוא כזה שצריך להתרגל אליו :).
מוזיקה שאני אוהבת.. שירים מובחרים שנוגעים מבפנים. (scar tissue של הצ´ילי פפרז מככב אצלי במערכת בימים אלו :).
כמה שהמשפטים והדברים שאומרים מתבררים כנכונים.. לדוגמא גיליתי איזה כיף זה לחייך לתינוק חמוד וסהרורי כזה שמתנדנד מצד לצד ובוחן אותי, ואז אחרי איזה חצי שעה של חיוכים מחייך בחזרה.. אבל החיוך שלי אליו הייה כל כך טבעי.. פשוט נמתח בטבעיות כיפית כזאת.. :)))
ליצור. בין אם זה לצייר (אין לי כישרון ציור בגרוש- אבל זה כיף), לכתוב ולצייר על מכנסיים ובגדים באופן כללי, לגזור, להדביק, לכתוב, לעשות שלטים לחדר, לעצב בפלסטלינה, לקחת משהו ולאלתר לו שימוש כלשהו, לצבוע בלאק פאנלים של פאלפון ולקשט אותם, ועוד אלף ואחד דברים.
לדבר בטלפון עם מישהו ולהגיע לשיחה זורמת וכיפית על כל נושא שבעולם.
למצוא (שוב ושוב בפורום הזה למשל, זה אף פעם לא נפסק כאן ) את היופי והמורכבות של האדם, וההוייה האנושית בכלל.. זה מדהים.. גורם לי לשמוח שאני חייה.. שאני חלק מכל זה.. בכלל, כל הטוב שהפורום הזה מייצר..
כשאני שומעת סיפורים על אנשים מדהימים ששרדו ילדות קשה, או טראומה קשה אבל לא וויתרו ועשו מעצמם משהו (דרו קארי, פראן דרשר ("נני"), ועוד מלא שמות שלא כל כך נמצאים לי בראש כרגע :).
למצוא הרגשות ורגשות חדשים שבאים ע"י התנסויות חדשות (למשל, טיולים, מדבר, תכניות טלויזה, קיץ (כל קיץ מביא עימו לקחים חדשים עבורי.. :), ועוד מלא דברים).
קיץ! הריח של הקיץ. הרוח של הקיץ. הצבעים של הקיץ. ההרגשה הזאת לפני הקיץ- שבועיים ככה לפני סיום שנת הלימודים.. האווירה של הקיץ בין הלמידה לבגרויות, ועכשיו בשנה האחרונה שלי, האווירה של הקיץ האחרון- שלאחריו תבוא שנה אחרונה ואז "העתיד".
לגלות שדברים שחשבתי שהם מיותרים, מתבררים בסוף כמועילים. (למשל השקעה בפיסיקה ברבע א´ (לא מקצוע ההגברה שלי, תמיד חשבתי שאני משקיעה לחינם) השתלמה לי כי הציון השתכלל עם הנכשל ברבע האחרון, ויצא עובר ככה שלא הייתי צריכה לעשות השלמות בקיץ).
כשמישהו נהנה מהציניות שלי ,וכשאני מוצאת אנשים דומים לי בקטע של סדרות מצוירות (גוליבר :) ואנחנו צוחקים.
שוקו!, מיץ תפוזים! (לא ביחד יא מגעילים!!) וכל מילה מיותרת..
אהבה.
ג´ינסים!- אני מתחילה לפתח התמכרות, ושמישהו ינסה לעצור אותי!:)
להספיק לאווטבוס למרות שחשבתי שאני אאחר.
כשמישהו/י בוטח/ת בי ומבקש/ת ממני לעשות משהו בשבילו/ה או לשמור על איזה סוד שהוא/י סיפר/ה רק לי.
זה שאני מצליחה לרוץ 2 סיבובים במגרש ביצפר (הי!, שתקו!, הוא ממש גדול!!, הכל טוב ויפה חוץ מזה שעד סוף השנה אני צריכה להגיע ל-8 סיבובים )
כשהשיער מסתדר ממש יפה בבוקר.
כשאני בשיא השעמום ופתאום יש סרט מעניין בערוץ הסרטים או איזה סדרה תיעודית טובה בערוץ 8.
אמת. למרות שזה צורב, כשאנשים לא צבועים אלי, וכשאני לא צבועה לאנשים.
שינה טובה ומתוקה כשאני סחוטה מעייפות.
כשאני שומעת על כלמיני דברים שמראים כמה אנחנו והארץ הזאת מיוחדת.. כלמיני ישראלים שמגיעים להישגים מדהימים, כלמיני עובדות עלינו בניגוד לשאר העמים, ובכלל, הייחוד שלנו כמדינה.
בריכה.. :)
סרטי דיסני!!!!!!!
ללכת לבית הספר (כן, תתפלאו, יש ימים שזה עושה לי המון טוב).
ללמוד רצוף המןו זמן ואז לצאת לחופשששששש!, סוכות או חנוכה.. :))
לבדוק מייל ולראות שקיבלתי מייל! (והפעם זה לא מנדב שרוצה להראות לי משחק רשת מאגניב, או מ"יאהו דליבריז" שרוצים להודיע לי על החבילה המאאגניבה שלהם שעולה 9.99 $ לחודש.. ).
לקבל חיבוק ממישהו שאני אוהבת.
ברד ביום קיץ ממש חם, בדרך לאטובוס מהביצפר.
להתמוגג מעשרות החיילים שמציפים את התחנה המרכזית לפעמים..
לכתוב פה,ולראות אותכם כותבים ואת האהבה שפה
עוד המון דברים עושים לי טוב.. אני אוסיף אם אני אזכר בעוד משהו.. ושוב, תודה הרשימה הזאת :)

oryam

New member
מי זה המפקד הזה????

שקד למודה אני מאודדדדדד שמחה שיש לך כ"כ הרבה דברים שגורמים לך להיות מאושרת, ויש לי שאלה: מי היה המפקד שלך בגדנ"ע???? המונמון חיבוקים מאוראל

לי מעלה חיוך על ../images/Emo25.gif כש...

אני רואה את הכלבים שלי (שניהם ביחד או כל אחד לחוד....) או כשאני אני נמצאת עם מישהו שאני אוהבת (...- המבין יבין) או כשאני רואה גור של בעל חיים כל שהוא שמבחינתי זהו הדבר הכי ממיס לבבות שקיים בעולם המגעיל הזה... שלכם, ב-
יוני

עו מר 5

New member
וואי יש כמה אבל...../images/Emo101.gif

וואי אני יש כמה רגעים שיכולים לעשות אותי מאושר... אבל הדבר שהכי עושה אותי מאושר זה לדעת שעשיתי טוב למישהו אחר ועזרתי לו בכל בקשה או צרה... נ.ב. באמת אחלה רעיון אור כל הכבוד :)

HilOneT18

New member
מותר ל י גם לכתוב??

גם לי יש רשימה לא קצרה.. אבל אלה העיקריים:
לשמוע מוזיקה שאני אוהבת (בזמן האחרון זה בעיקר מוזיקת עולם... אירית וקובנית ועוד כל מיני...)
לדבר עם אהובי כשרע לי (הוא בערך היחיד שיודע לעודד אותי חוץ מהחברה הכי טובה...)
להיות איתו כשטוב לי ובכלל
לטייל, איפה שאין אנשים חוץ ממני ומי שאיתי..
לקרוא
לכתוב... כשיש מוזה
וגם לצייר כשיש מוזה..
פעם גם לעזור למי שצריך את זה יותר ממני היה עושה לי טוב... אבל מזמן לא היה לי זמן לעשות את זה..

פ ר פ ר 18

New member
מה שמעלה לי חיוך זה...

לראות את אמא שלי מחייכת,לראות אותה שמחה מבלי צעקות,בלי מריבות... אמא שלי זה הדבר הכי יקר לי בעולם. קשה לה עם המצב ומה שעושה לה טוב גם לי:) עושה לי טוב הצחוק שלה,הליטוף,הנשיקה החמה... אמא אני
אותך...

למעלה