לפני הפרק של היום!

../images/Emo42.gifלפני הפרק של היום!../images/Emo42.gif

כמה שאלות: 1. מה דעתכם על איך שנראת אסתי המכוערת( ריקי בלייך) במציאות?
2. מה לדעתכם יהיה ההמשך של הפרק היןם אחרי הסוף המותח( אסתי הולכת לספר לליאור שהיא החברה הוירטואלית שלו)? 3. מיהו השחקן הכי טוב? 4. מיהו השחקן הכי לא טוב? 5. מיהי השחקנית הכי טובה? 6. מיהי השחקנית הכי לא טובה? 7. מה דעתכם על נטלי(על הדמות)? מה יהיה לדעתכם בהמשך איתה ועם ההריון? 8. למי יש את הקטע הכי יפה בקליפ פתיחה?
9. ם היה יכול להיות לכם שיחה אישית עם אחד\אחת השחקנים\ות, אם מי זה היה?
10. מה הייתה אומרים לו? תענו בבקשה.. אוהבת,סיון

h i l l e r

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo58.gif

אסתי נראית מצויין, למרות שאני אוהב אותה יותר במראה המכוער (היא לא מכוערת היא פשוט לא מטופחת..)
והיום אני לא צריך לנחש כי זה מה שיהיה היום (זהירות
) אסתי מנסה להתוודות בפני עומר, כשנטלי מתפרצת ועומר מספר על כך שנטלי בהריון. דינה מגלה שרואה החשבון של פירסום רוזנטל ושל הקזינו של אלכס הוא אותו אדם - צדוק. עלמה מנסה לחתוך את היחסים עם נועם. דינה מגלה על הדירה שצבי קנה לו ולעלמה בדלהי, וכועסת מאוד. אסתי מודיעה לצבי שהיא מתפטרת, וצבי מתוודה בפניה על הכל ומתחיל לחוש ברע. לדעתי כולם שם שחקנים טובים אחד אחד, אבל הכי טובה זו דינה, הכי פחות טובה זאת ההיא שרצחו. אני מת על נטלי היא ענקית!! לדעתי יתברר שההריון מזוייף. הקטע הכי יפה בקליפ הוא של אלביס ואסתי (אסתי, מה? כבי את האור). שיחה אישית הייתי רוצה עם.... אסתי.. הייתי שואל אותה איך זה לשחק מכוערת ולהרגיש מכוערת בצילומים..

shv2004g

New member
תשובותיי!

1. מה דעתכם על איך שנראית אסתי המכוערת (ריקי בליך) במציאות? שווה! 2. מה לדעתכם יהיה ההמשך של הפרק היום אחרי הסוף המותח (אסתי הולכת לספר לעומר שהיא החברה הוירטואלית שלו)? ראה תקציר פרק 26 שהכנתי. 3. מישהו השחקן הטוב ביותר? שייקה לוי! כאילו דה... 4. מיהו השחקן הכי לא טוב? עומר ברנע! 5. מיהי השחקנית הכי טובה? ריקי בליך, ניצה שאול, אביטל דיקר ומיטל דוהן! 6. מיהי השחקנית הכי לא טובה? לאורה ריבלין!!! שונא את הדמות ואת המשחק המגעיל שלה... 7. מה דעתכם על נטלי (הדמות) ומה יהיה לדעתכם בהמשך איתה ועם ההריון? דמות קורעת מצחוק!!! בהמשך יגלו שנטלי עבדה על כולם עם ההריון רק כדי שצבי לא יפטר אותה!!! 8. למי יש את הקטע הכי יפה בפתיחה? למיטל דוהן! (עם המסטיק)... 9. אם היה יכול להיות לכם שיחה אישית עם אחד/אחת השחקנים/ות עם מי זה היה? עם שייקה לוי או עם ליאון רוזנברג או (כתבתי נכון?)
או עם ריקי... 10. מה הייתם אומרים לו? אתה שחקן ממש מצוין ויודע להצחיק משהו משהו!

BRAYER1

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמייי תשובות../images/Emo70.gif

1. מה דעתכם על איך שנראת אסתי המכוערת( ריקי בלייך) במציאות?לדעתי בגלל שאנחנו רגילים לאסתי אז ריקי נראית יותר מכוערת גם אני חושב קצת ככה 2. מה לדעתכם יהיה ההמשך של הפרק היןם אחרי הסוף המותח( אסתי הולכת לספר לליאור שהיא החברה הוירטואלית שלו)?לדעתי היא מגיעה אבל היא לא תגלה לו שהיא החברה הוירטואלית שלו נו זה כזה ברור כמו הרצח 3. מיהו השחקן הכי טוב?נועם 4. מיהו השחקן הכי לא טוב?האח הזה של נועם 5. מיהי השחקנית הכי טובה?אסתי 6. מיהי השחקנית הכי לא טובה?נטלי 7. מה דעתכם על נטלי(על הדמות)? מה יהיה לדעתכם בהמשך איתה ועם ההריון?לדעתי היא שיקרה והיא לא בשום הריון 8. למי יש את הקטע הכי יפה בקליפ פתיחה?לכולם 9. ם היה יכול להיות לכם שיחה אישית עם אחד\אחת השחקנים\ות, אם מי זה היה? עם נועם או אסתי 10. מה הייתה אומרים לו?

למעלה