לקראת היציאה של הDVD

../images/Emo42.gifלקראת היציאה של הDVD

היה לי רעיון שבו נוכל לצפות ביחד בDVD.. אז ביררתי עם גלובוס מקס את האפשרות להקרין לנו את הDVD באולם קולנוע פרטי בשבילנו... אז תאריך, עדיין אין לנו, כי אין לדעת מתי DVD יגיע אלינו בדואר... וגם מיקום עוד לא סגרנו, כי גלובוס מקס די פזורים ברחבי הארץ ונחליט על כך בהמשך... אנחנו לא מוכרים כרטיסים או משהו כזה, אנחנו פשוט משכירים אולם הקרנה משלנו וככל שישתתפו יותר אנשים כך יצא לכולם לשלם פחות... are you in?

Hadar07

New member
רעיון מגניב

יפה שחשבת על משהו כזה, אפילו לא ידעתי שאפשר לעשות דבר כזה. אני בעד רק תלוי כמובן בתאריך ובמקום.

תאריך כרגע אי אפשר לחזות../images/Emo10.gif

זה הכל תלוי במתי נקבל אותו ומי תקבל ראשונה (חחח זה ממש מירוץ) אני חושבת שנערוך הצבעה על האיפה ומתי בעוד 28 ימים בערך
... (אבל מי סופר
)

עפטוב

New member
מדהים

הם מספקים דליים לרוק? גלובוס מקס נראה לי גדול וסביר שגם יקר, אני יודעת שבאוזן השלישית בתל אביב (מול דיזינגוף) יש אולם קולנוע להשכרה פרטית...בזמנו השתמשנו בו להצעת נישואים של חבר אבל לא משנה מה\מי\מו אם זה בשעות הערב או סופ"ש אני לגמרי בפנים. ואם האיש ישתף פעולה סוף סוף יורש העצר יזכה לראות את הבנות שאני הכי מתגעגעת אליהן בעולם

גם אנחנו מתגעגעות!! סוף סוף נזכה לראות את הנסיך הקטן! אני בעד לחשוף אותו כבר מגיל קטן לשירים, מי צריך את כל שירי הילדות הקלאסיים כשיש לנו את אנדרגראונד מאשין

עפטוב

New member
הוא מעדיף לבד את טייק דאט

יש לו רשימה של שירים ובגלל שהוא הבן של אבא שלו הוא כבר יודע לבד להעביר...ויש ברשימה שירים של הופ ושירים של טייק דאט ולמשל יש שיר "אני רוחץ ידיים" ומיד אחרי יש את Shine מהופעה והוא תמיד מעביר...בNEVER FORGET הוא מוחא כפיים, בקיצ כל מה שפעם הייתי צוחקת על בנות ששוטפות את המוח עשיתי לילד המסכן שלי. אני אגיד להגנתי שזה לא נעשה מתוך ניסיון לשטוף את המוח, אלא מה לעשות שהוא נמצא לידי וכשנמצאים לידי נחשפים לטייק דאט. ואם כבר מדברים על סרטי וידיאו, ראיתן את הקטע עם "האקונה מאטאטה" שהעליתי ליו-טיוב? אחד האדירים...

למעלה