מהפך אישי

SupeRonit

New member
../images/Emo42.gif מהפך אישי ../images/Emo42.gif

אני חושבת שהצלחתי לרדת על מיקי-תשפטו אתם

SupeRonit

New member
מזל שאף אחד לא ראה

אחרי הכל-זה ניגוד אינטרסים מבחינתי

Hii BiTcH

New member
נחמד נחמד...

אבל יש מקום לשיפור בובה אם את כל כך רוצה אני מעבירה קורסים,הם יתחילו מיום שבת ב5 בבוקר:) (מאתיים שקל לשעה..)

amickyaa

New member
רונית ????? נו,נו,נו

היכן לא ראיתי.........איזו ירידה ??? אם תרצי אני לוקח 190 ש"ח לשיעור.........אני קורא לשיעור על שם גנית הבנת את זה "בובה" ?????? חחחחחחחח חה,חה,חה

cobainos

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

אני מציע שלא תעסיק אותה יותר ואל תתן לה יותר לשמור על הילדודס שלך!

SupeRonit

New member
הייייייייייייייייייי

א.הילדים אוהבים אותי-אז נראה אותו נותן לי ללכת ב.אני אוהבת אותם-אז נראה אותו נותן לי ללכת ג.נראה אותו מוצא מישהי יותר טובה ממני (והוא לא-בכל הצניעות) ד.מה אתה פוגע לי בפרנסה
(אל תשכח שאני יודעת איפה אתה גר
)

cobainos

New member
אעעעעעעע

הם לא אוהבים אותך בעצם,הוא רק אומר להם להתנהג כאילו מרוב רחמים...סתם סתם... את באמת צנועה מאד וזה לא שהוא "נותן לך ללכת" זה מפטר אותך.יש הבדל. ד.את יודעת שזה לא היה ברצינות *מוודא* ומאיפה את יודעת איפה אני גר

SupeRonit

New member
אני לא

פשוט תמיד רציתי להגיד את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח-הרגתי אותי ודבר שני אם היית רואה איך איתמר רץ אליי כשאני באה לקחת אותו מהגן-קופץ לי לידיים:זאת אהבת אמת
ת (קיר קמט:שוב אני נחמדה וחוסכת לך את המאמץ *רונית הפדופילית*-אחחח כמה נחמדות נוטפת ממני היום)

SupeRonit

New member
אתה יכול להסביר לי את המשפט

"וזה לא שהוא "נותן לך ללכת" זה מפטר אותך.יש הבדל." אזי-את ההבדל (וגם את שאר המשפט-אם יש מה)

cobainos

New member
הנה ההסבר...

נותן לך ללכת-זה שאת רוצה ללכת ולהתפטר והוא לא מונע ממך מפטר אותך-בועט אותך למרות שאת רוצה להשאר

למעלה