מומלצים!!!

Lee Roni

New member
../images/Emo42.gif מומלצים!!! ../images/Emo42.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם ->
משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
תכנית להמשך חופשת סוכות:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה: שבת"ש וחג"ש תבלו..:) לירון.

המוומלצים שלי..../images/Emo86.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) קטע מעבר כמה פשוט ועל הדרך משחק סימולטני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) ממ אין כזה... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: וואו ההופעה בפלורהה לפני שבוע עדיין עושה לי את השבוע משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה פשוט להיות אנחנו ושוב החיוךךך.." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: בית הבובות:ושוך החיוך משהו שהרס לכם את השבוע: ביטול הופפעהה בראשוןן..דאממ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מפגש פורום?! תכנית להמשך חופשת סוכות: מפגש פורום?! ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
ללירוןן חולה עלייך
לשיר מקווה שתצליחי להגיע
לרן כי הוא נחמד
ללהקה המדהימה אוהב אותכם מסר לאומה: בואו למפגש פורוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שבת"ש וחג"ש תבלו..:)

אני[ זאת ירדן ד"א החלפתי כינוי למשהו יותר רלו

רלוונטי] מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) קטע מעבר מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההורים שלי טסים היום! =P משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל השיר "קטע מעבר" =P משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יציאה שלי: חברה מבוגרת של סבתא שלי אומרת לי לפני שהיא הולכת: ירדן, נורא גדלת מאז הפעם האחרונה שראיתי אותך" ואז עניתי לה: "גם את!" מקווה שהיא לא שמעה
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הסרט "נודל", הילד שם פשוט הכי חמוד שראיתי איי פעם! משהו שהרס לכם את השבוע: אין משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אין משהו מיוחד תכנית להמשך חופשת סוכות: לבלות עם האחים לשמוע מוסיקה, להזמין את החברים הבייתה ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
הממ ללירון =P מסר לאומה: אם המשפט המהולל של דקרט "אני חושב משמע אני קיים" היה נכון אז המון אנשים לא היו פה איתנו. שבוע טוב

elivnat

New member
גיחה קצרה...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
אל תדאג... חחחח זה כל כך כיף אחרי הרבה זמן לשמוע שיר חדש שלהם ברדיו... מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
שיר חדש שיצא לסנטנה ואני לא זוכרת איך קוראים לו... נראה לי שהוא שר את השיר עם הסולן של ניקלבק... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: החג... משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וקולי ישמע כזעקה..." ואני בכלל צרודה, אחרי צינון קל שהיה לי ועדיין לא נגמר רשמית.. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אחי: "מרינה רצתה להציע לך שתסרגי לי כיפה שתהיה רק שלי..." הייתי המומה... חחחח הלוואי ובע"ה... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מקימי, של נועה ירון דיין... קראתי וממש התרגשתי1!! ספר מדהים!! משהו שהרס לכם את השבוע: אחותי עברה תאונת דרכים ביום שלישי, אני יוצאת מהעבודה איפה שאני עושה את השירות לאומי (בתיכון בחדרה), מתקשרת לאבא והוא אומר לי שהוא בבי"ח עם אחותי.. ב"ה שמדובר רק בפציעות קלות.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יומולדת לאבא ביום שלישי בע"ה... ניסע לקריות ונחגוג עם המשפחה של גיסתי כי לאמא שלה גם יש יומולדת.... וביום שני בע"ה יש לנו מפגש אצל המחנכת לשעבר... תכנית להמשך חופשת סוכות:מחר הייתי אמורה לנסוע לירושלים לברכת כהנים אבל לא נראה לי שזה יתקיים... יום שני בבוקר כנראה מפגש פורום ובערב בע"ה המפגש הכיתתי, לפני זה אני אסע עם אחותי לאחות של חבר שלה שתעשה לי שעווה בידיים, יום שלישי על האש בקריות.. ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכולם... מתגעגעת
מסר לאומה: אמממממ "חבר, אתה חופר!!"

FRD

New member
:-T

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) הפעם מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) שלום גד-בס בבלון המכשפות-יום שחור the verve-the drugs dont work תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: וופלות..אבל הן התגלו כלא משהו משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): and every time that i feel lonely i wish that you would come \ lets talk about the things you wonder things that youre trying to hide when words slip up, you drag them under, making me stand outside but from all I can see, youve become somewhat frightened of me but my thoughts run high of what we could be if we didnt stop to think of what could go wrong on our way there i want you to see what you can be see what we can be if we try משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "היי" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: על מה אפשר להמליץ? לא יודע משהו שהרס לכם את השבוע: אוהו משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיגמר כבר החג המעפן הזה..אני צריך חופש תכנית להמשך חופשת סוכות: לתפוס מקום טוב מתחת לכרית ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: ממ למי מגיע? אולי לשיר מסר לאומה: אל תאמינו לחתולים(במיוחד לא לרוסים)

למעלה