מומלצים!

Lee Roni

New member
../images/Emo42.gif מומלצים! ../images/Emo42.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:
שבוע טוב וחג שמייח לכולם,
לירון.

eladi88

New member
מוווווו../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- סיגפו...העביר לי שעות שמירה רבות מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - חחחחח "איל פרץ הוא סטרשפ" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שאני עד יום שלישי בבית? משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): פסח משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המפקד..חחח אחד האנשים המצחיקים סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הספר "אם יש גן עדן" משהו שהרס לכם את השבוע: מממ וואלה לא היה משהו מיוחד משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: ממממממ ואתם מוזמנים לתת
ללירון הפרסית כפרעליה! מסר לאומה: "הוווווו איל פרץ....הוא סטרשפ"

Lee Roni

New member
כפרההההההה ../images/Emo24.gif

אוהבת אותך! התגעגעתי מלאאאאאאא :)

eladi88

New member
מודיעין../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ויותר מזה אני לא יכול לספר

גמאני :) ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? אמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? Incubus - Love Hurts Beyonce - Listen The Fray - How to Save a Life Aerosmith - Crazy אריק ברמן - יום חדש נפלא שלמה ארצי - על פי תנועת הרכבות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: בוםבמלה 2007 ללא ספק בכלל!!!!! אני לא מאמינה שהלכתי בסופו של דבר חחח, אבל הייתה לי הזמנה אז אמרתי נזרום, היה כזה טוב.. אין אין על להשתחרר קצת מכל הנאחס של היומיום וללכת לנוח:) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Sometimes when I'm alone I wonder Is there a spell that I am under Keeping me from seeing the real thing Love hurts But sometimes it's a good hurt And it feels like I'm alive Love sings When it transcends the bad things Have a heart and try me 'cause without love I won't survive משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0 אלללההההה נתניהההההה
חחחחחחח שמעתי את זה ונזכרתי באיתי
היו לידנו נתייתים בבומבמלה, והם פשוט כל היום לא זזו מהאוהלים שלהם, ולא הפסיקו לשיר את זה חחח אפילו היה להם לחן מיוחד לכל העסק.. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אני קוראת עכשיו אש חיה של רם אורן ונראה בנזונה בינתיים.. אז אם אתם אוהבים תקראו :) משהו שהרס לכם את השבוע: שסגרתי פסח א' בבסיס כשאסור להם להשאיר אותי ורק אח"כ גיליתי את זה טפוייייייייייייייי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יום שישי הופעה של סינרגיההההההה!!!!!!!!!!!11 ואני הולכת לארח אותם שוב חחח.. קיצור שלא יגמר החג, וכשהוא כבר נגמר, שיגיע מהר הסופ"ש.. ואתם מוזמנים לתת
אחד ללירון כפרעליהההה,
אחד לרנצ'וק,
אחד לאלעד, ו-
אחד ללירון השדרותית :) מסר לאומה: איים ביקומינג אינסייןןןןןןןןן

Lee Roni

New member
שלי :)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? כי אם לא... מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? Incubus - Anna Molly Linkin Park - What I've Done Staind - Zoe Jane Staind - Right Here Korn -Freak On A Leash feat. Amy Lee (Korn -Creep (Radiohead Cover תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שביזות חופשת פסח :) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חחח וואי יש המון..:p סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: האלבום Incubus - Light Grenades 2006 משהו שהרס לכם את השבוע: לא דעת.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מימונה אצל המרוקאים :p וסופסוף חמץץץץץץ!!! :] ואתם מוזמנים לתת
לאלעדי
לגל
לגיל
לשיר
לעומר
לעדן :) מסר לאומה: מצ'עמם לי.

zoharshushan

New member
ני ../images/Emo38.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) אין. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) המון.הדיסק של יזהר,הדיסק של כנסיית...גו גו דולז-לט לאב אין (איזה גועל זה נשמע כשכותבים את זה בעברית),גאטרפלאוור (גם גו גו). תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: קייט מוס רוצה להיות חברה שלי במייספייס :p אלה חזרה סופסוווווווווף!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): just 'cause it's all in your head doesn't mean it has to be in mine משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לא לא,השולחן התקצר פתאום!!" (אחרי שנפל לי מהשולחן כל דבר שיכל ליפול) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: יזהר אשדות-האוסף,הלילות שלנו. כנסיית השכל-אוטוביוגרפיה. משהו שהרס לכם את השבוע: שנועה עוד לא חזרה ): משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שנועה תחזור... הופעה של תומר בקפה ביאליק. לראות את מעיין ובתקווה גם את אוררררררר ורינת :) ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: למעייני החיילת :) לאוררררררר שכמעט ופגשתי אותה השבוע לרינת ששנה לא ראיתי אותה (סתם,משהו כמו חודש..אבל עדיין). ללירון ואלעד,סתם כי מלאאאא זמן לא שמעתי/ראיתי אותם. מסר לאומה: האמ.

McSon of Busted

New member
תחי היומולדת../images/Emo65.gif:)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) אין. ככה זה כשאין שירים חדשים. זה מתחיל לשעמם. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) ווהוו. יש כל כך הרבה. Son of dork- sick son of dork- we're not alone son of dork- boyband קיצר, כל הדיסק של SOD - welcome to loserville Mcfly- transylvania Mcfly- bubble wrap Mcfly- not alone Mcfly- room on the 3rd floor busted- 3AM Mcfly- the guy who turned her down תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> perfect עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: יומולדת :] והזמנתי את הדיוידי של באסטד :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] מתנת אחשלי P: וגם קנו לי את הדיסק לייב של 3doors down משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Love hurts, but sometimes it's a good hurt, it feels like i'm alive
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המפפ... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: Son Of Dork- welcome to loserville למרות שאין אותו בארץ ;[ Light Grenades- incubus דיסק מעולה!!! 3doors down- another 700 miles [הופעה חיה] קצר, אבל מעולה! משהו שהרס לכם את השבוע: סינוסיטיס
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: לא מחכה שיקרה שומדבר...אין לי כוח אליו... ואתם מוזמנים לתת
האו. האו. מסר לאומה: James Bourne= Sex :]

עונננהה ../images/Emo178.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
השבוע שמעתי למעני ב24 :) חזרנו לנוסטלגיה [כן, אתם כבר נקראים נוסטלגיה
עד שאתם משחררים את הדיסק השני
אוווף כמה קשה זה כבר יכול להיות
]
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) Linkin Park - What I've Done The Fray - How to Save a Life האלבום
של Chris Daughtry
Daddy Yankee Ft. Fergie - Impacto והחרישה הקבועה על לוסטפרופטס, פאניק את דה דיסקו, ילוקארד
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שסופסוף סידרתי את עניין האזרחות האמריקאית והוצאתי דרכון אמריקאי
עכשיו אני רק יכולה לעוף מפה..
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לפעמים כדי שיהיה טוב צריך לוותר על הכי טוב .."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא משפט יש לי שיר. מכונת השירים הגדולה של חמי רודנר. כל השיר הזה הזוי ומצחיק
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: נורביט- חרא של סרט
אל תנסו לראות את זה אפילו
בופור- אחלה סרט
משהו שהרס לכם את השבוע: שמישו שרף לנו את האופנוע.. ינעל אחותם של הקנאים.. שימותו
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיהיה טף טיפה יותר חיובי כבר
ואתם מוזמנים לתת
לכל חבר'ה הפורום שנעלמו ונטשו [כמוני
] את הפורום. פליזזזז תחזרו לכאן עם כוחות מחודשים
לרענן את הפורום ולהכניס לה חיים
מסר לאומה: מצות- זה פאסה כזה

למעלה