מחר ב"שבת ישראלית"

hilagilady

New member
../images/Emo42.gifמחר ב"שבת ישראלית"../images/Emo124.gif

"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 08:00-09:00 אמני ישראל- כתונת פסים דוד ד'אור- כל הכוכבים קרן פלס- אם אלה החיים (בהופעה) הראל סקעת- ואת (בהופעה בטכס פרס עמ"י 2007) רפאל מרילא- עד סוף הקיץ עופרה פוקס ואהוד מנור- שפה משותפת האחים והאחיות- כמו בלדה שלמה ארצי- אחרי הכל את שיר יהודה סעדו- שדות של אירוסים אלי לוזון- ים של דמעות אייל גולן- דמעות יוני רועה- חלום בלבן
שעה שניה 09:00-10:00
זהבה בן- חלק ממך שמעון בוסקילה- את המחר שלי לירן טל- הטעם לחיי בר כהן- אמא אדמה אריק איינשטיין- עוף גוזל נורית גלרון- מה שהשמיים נותנים (הציפור) גלי עטרי- מה שאת אוהבת מומי לוי וגלי עטרי- שמש אדומה מומי לוי- באנו להעיר ת'עיר סאבלימינל- חי מיום ליום חמישים ואחד אחוז 51%- מביט גבוה רוי אדרי- כבד לי
שעה שלישית 10:00-11:00 שחר סוויסה- בורא עולם התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים הדג נחש- אלוהים שלי טיפקס- עוד שבת אתניקס- תביא קצת דינרוס שרון חזיז- מלך הכביש אייל גולן- מלך המגרש אריק ברמן- שער 6 טל שגב- על הברכיים בועז בנאי- תנופה עידן יניב- את יפה עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה (בהופעה בטכס עמ"י) דודו אהרון- היחידה שלי
שעה רביעית 11:00-12:00 משה פרץ- זה הזמן שלומי שבת- הרי את מקודשת לי שלומי שבת וליאור נרקיס- לכל אחד יש (בהופעה) ליאור נרקיס- מילים שלא אמרת הפרויקט של עידן רייכל- מילים יפות מאלה שבי בר- מעיל אחד בגשם בן ארצי- קרוסלה שי גבסו- תגידי לי את אוהד חיטמן- תגידי לו הראל סקעת- אם הוא ילך כפיר אפשטיין- יש לך כוח אבי עברי- עכשיו תורי צפייה נעימה, שלכם העורכת, הילה גלעדי

hilagilady

New member
../images/Emo160.gif"טיסת לילה"-הלילה ההזוי שבין ראשון לשני

ברוכים הבאים לתוכנית הכי הזויה בטלוויזיה אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מחצות ועד 06:00 בבוקר.
"טיסת לילה"- מוסיקה מפתיעה ומגוונת- כאן תמצאו קליפים נשכחים, נדירים ויפים לצד קליפים מוטרפים, משוגעים והזויים. כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה 00:00-01:00
כנסיית השכל- ידיים למעלה נקמת הטרקטור והרביעיה הישראלית העכשווית- היא טל שגב- יום אחרון בן ארצי- קרוסלה אביב גפן- עם הזמן בלאקפילד- HELLO מטרופולין- אין לי מקום היהודים - אין לך מקום היהודים- WHAT ABOUT YOU סטלה מאריס- משחקים אסורים אלמנה שחורה- זמן מלחמה ריר- ספטמבר שני / אחרון / אוקטובר- דצמבר
שעה שניה 01:00-02:00
ישראל אידלסברג- טרמינל לומינלט טרי פויזן - קומסי קומסה TATTOO WALTZ- HER HIGHNESS NO. 1- 951 אסף אמדורסקי- האינטימי שלי הבליינים- גולה גולה ג'ינג'יות- ג'ינג'יות מינימל קומפקט- DEDICATED ברי סחרוף- חם על הירח פורטיסחרוף- חדשות מהירח הקליק- אינקובטור נוער שוליים- קיר של אהבה פופלקס- שיר עם פולני
שעה שלישית 02:00-03:00
משינה- היא התווכחה איתו שעות יהודה פוליקר- מה יהיה יהיה אריק סיני- תני לי סיבה טל שגב ואריק סיני- רק עוד דקה סיון שביט- את מי את משקה דמעות דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט ג'ירפות- משה להקת אנרגיה חולנית -SWEET NAROLI להקת אנרגיה חולנית ועקיבא נוף- BEAUTIFUL JUNE דני גלבוע ומשמרת הצניעות- מפחדת שרון הולצמן- אין נחמה בפחד רונה קינן- מי מפחד מהזריחה שלומי שבן- אינטואיציה
שעה רביעית 03:00-04:00
יוני בלוך- אחריות (פספוסים) אפרת גוש- תמיד כשאתה בא מטרופולין- אין לי מקום ארקדי דוכין- דיוטי פרי שמה למה דינג דונג- נאמר כבר הכל פורטרט- עד אליך תומר יוסף- את אהובתי כח ראסטה- הילדים של הילדים שלי אדרן- מאי התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים מוקי- אלוהים KING WITHOUT A CROWN- MATISYAHU איפקטד מאשרום- BECOMING INSANE
שעה חמישית 04:00-05:00
freedom- cosma opacity- chakra INTELLIGENT LIFE- YAHEL כנסיית השכל עם אסטרל פרוג'קשיין- השיר מהגן נימרוד לב וRBS- ווגאס נימרוד לב- ימים טובים קרן אבראשי- העצב שלה איפה הילד- גלגל את החלום חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה תמר גלעדי- לאן את הולכת מפה יהודית רביץ- איזו מין ילדה יהודית רביץ ואהובה עוזרי- האיש ההוא יזהר אשדות ושלומי סרנגה- נערה מהצפון יזהר אשדות וקורין אלאל- תן לי קצת ממך חנן יובל עם קורין אלאל- הקשיבי למים
שעה ששית 05:00-06:00
חנן יובל- זה אתה אבי טולדנו- זריחה לבנה ריטה- מה חשוב היום אהוד בנאי- היום עמיר לב ואהוד בנאי- אריה רותי שלום מור ועמיר לב- זוהר מוכר עמיר לב ערב- ראש השנה אביגיל כהן- ערב ראש השנה חן קליין- בכל החדרים חן קליין ואייל אבן צור- האגם הקפוא נעליים- רע אריאלה עדוי- אל תאמר מילה יונתן כנען- אוהב אותך ראשון דנה עדיני- הבובה זהבה נדודי שינה נעימים, עורכת המוסיקה, הילה גלעדי

dsol

New member
ואי איזה תענוג ! _../images/Emo189.gif

טרי פויזן
טל שגב ! נוער שוליים ! נעליים
פשוט מלכה !

hilagilady

New member
כמעט כל תכנית אני עורכת אותה

קצת שינוי... שבוע הבא היא תחזור
אתה רוצה שיר ספציפי?

L e e e e e

New member
רק רציתי לדעת מה עוד אפשר לבקש...

מהעריכות שלך אני יודעת שלפחות אלו קיימים: ורד קלפטר- הפסקנו לאהוב ורד קלפטר- צחוק ילדים קרני פוסטל- הלא ידענו ביקיני- גם כשאני איתך ביקיני- נסיך החושך ואם כבר שיבצת אותם, אז אולי גם את אוהבת

hilagilady

New member
כמובן...תמיד אפשר לבקש

ואפילו רצוי!!! אשתדל לשלב אותם בתכניות הקרובות. תודה ויום מקסים

L e e e e e

New member
הממ ...קצר קל בתקשורת...

יש קליפים נוספים של קלפטר ופוסטל פרט לנ"ל? אני מעדיפה לראות קליפים פחות מוכרים... אבל, כמובן, כל שיר שלהן יתקבל בשמחה

hilagilady

New member
קליפים:

קרני פוסטל/ ביקיני: קרני פוסטל- הלא ידענו קרני פוסטל- תגיע אלי ביקיני- חגיגה ביקיני- גם כשאני איתך ביקיני- נסיך החושך ביקיני- שלום לכם ביקיני- שיר הצ'לים ורד קלפטר: ורד קלפטר- הפסקנו לאהוב ורד קלפטר- צחוק ילדים ורד קלפטר- מצב ביניים

hilagilady

New member
קליפים של דנה ברגר:

דנה ברגר- יום יום דנה ברגר- חרותי דנה ברגר- היום זה אנחנו - בהופעה במצעד דנה ברגר- מותר דנה ברגר- בא והולך (בהופעה) דנה ברגר- תוך כדי תנועה דנה ברגר- לומדת לעוף (בהופעה ) דנה ברגר- עד הקצה (בהופעה) דנה ברגר- בומביי דנה ברגר- יש בזה טעם (הופעה) דנה ברגר- איפה הוא עכשיו דנה ברגר- חמימות חולפת דנה ברגר- מחכה לו דנה ברגר- ביום שלא מאמינים יותר דנה ברגר- מלך דנה ברגר- מקום בשמש בלאגן- חוץ לארץ בלאגן- לצלול בלאגן- שקט מטרופולין- לישון בלי לחלום

אין לדנה גם את...

"דברים נסתרים" (הוקרה לזוהר ארגוב) ו"זמר נוגה" (הוקרה לחלונות הגבוהים) ???

למעלה