hilagilady
New member
../images/Emo42.gifמחר ב"שבת ישראלית"../images/Emo124.gif
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 08:00-09:00 אמני ישראל- כתונת פסים דוד ד'אור- כל הכוכבים קרן פלס- אם אלה החיים (בהופעה) הראל סקעת- ואת (בהופעה בטכס פרס עמ"י 2007) רפאל מרילא- עד סוף הקיץ עופרה פוקס ואהוד מנור- שפה משותפת האחים והאחיות- כמו בלדה שלמה ארצי- אחרי הכל את שיר יהודה סעדו- שדות של אירוסים אלי לוזון- ים של דמעות אייל גולן- דמעות יוני רועה- חלום בלבן
שעה שניה 09:00-10:00 זהבה בן- חלק ממך שמעון בוסקילה- את המחר שלי לירן טל- הטעם לחיי בר כהן- אמא אדמה אריק איינשטיין- עוף גוזל נורית גלרון- מה שהשמיים נותנים (הציפור) גלי עטרי- מה שאת אוהבת מומי לוי וגלי עטרי- שמש אדומה מומי לוי- באנו להעיר ת'עיר סאבלימינל- חי מיום ליום חמישים ואחד אחוז 51%- מביט גבוה רוי אדרי- כבד לי
שעה שלישית 10:00-11:00 שחר סוויסה- בורא עולם התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים הדג נחש- אלוהים שלי טיפקס- עוד שבת אתניקס- תביא קצת דינרוס שרון חזיז- מלך הכביש אייל גולן- מלך המגרש אריק ברמן- שער 6 טל שגב- על הברכיים בועז בנאי- תנופה עידן יניב- את יפה עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה (בהופעה בטכס עמ"י) דודו אהרון- היחידה שלי
שעה רביעית 11:00-12:00 משה פרץ- זה הזמן שלומי שבת- הרי את מקודשת לי שלומי שבת וליאור נרקיס- לכל אחד יש (בהופעה) ליאור נרקיס- מילים שלא אמרת הפרויקט של עידן רייכל- מילים יפות מאלה שבי בר- מעיל אחד בגשם בן ארצי- קרוסלה שי גבסו- תגידי לי את אוהד חיטמן- תגידי לו הראל סקעת- אם הוא ילך כפיר אפשטיין- יש לך כוח אבי עברי- עכשיו תורי צפייה נעימה, שלכם העורכת, הילה גלעדי
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)