hilagilady
New member
../images/Emo42.gif מחר "שבת ישראלית" ../images/Emo124.gif
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 08:00-09:00 שלום חנוך- מציצים אריק איינשטיין ושלום חנוך- כל אחד רוצה אריק איינשטיין- עוף גוזל (קליפ) שלומי שבן- מוכן לאהבה הראל סקעת- בתוך שלומי שבת- אל תשטה באהבה האחים והאחיות- כמו בלדה רותי נבון- נאסף תשרי (עוד שבת עם צביקה פיק מ-15:00) צביקה פיק- לא אני הוא האיש (עוד שבת עם צביקה פיק מ-15:00) צביקה פיק- אני אוהב אותך לאה (עוד שבת עם צביקה פיק מ-15:00) שימי תבורי ואורי פיינמן- אתמול היית שונה אבנר גדסי- נפרדנו כך יהודה סעדו- אל תשכחי אותנו
שעה שניה 09:00-10:00 אייל גולן- חלומות מושיק עפיה- אין הגיון באהבה שמעון בוסקילה- את המחר שלי לירן טל- הטעם לחיי מאיה רוטמן- התיקון של חיי דנה עדיני- הסודות נינט טייב- סוף העולם כוכבי הסרט "הלהקה"- אילו ציפורים כוכבי הסרט "הלהקה"- שיר הלהקה להקת הנח"ל- קרנבל בנח"ל כוכבי ערוץ הספורט- ונצואלה מוש בן ארי- אנצל הראל מויאל- לא מכירים אותך
שעה שלישית 10:00-11:00 דודו טסה- דבר פתוח עידן יניב- את יפה (קליפ שבוע) עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה שרית חדד- עליך ועלי רמי קלינשטיין- הרבה פנים איציק שמלי- כמה חסר שלומי שבת- הרי את מקודשת לי רגב הוד- התינשאי לי מורן קריתי- גלים ברוח קובי אפללו- בא מן השתיקה רונה קינן- נס מירי מסיקה- אף אחת יהודית רביץ- סוף לסיפור (פילהרמונית)
שעה רביעית 11:00-12:00 שלמה ארצי- תרקוד ריטה- מחול מטורף ריטה ועברי לידר- סינדרלה רוקפלה עברי לידר- ניסים משינה- למה לי פוליטיקה עכשיו יהודה פוליקר- מה יהיה יהיה כוורת- זוכר לא זוכר אולארצ'יק, קלפטר ושמיר- האהבה שלי היא לא האהבה שלו אלון אולארצ'יק- שני חלקים בתוך השלם טיפקס- בתוך נייר עיתון חיים אוליאל- סימני סערה כנסיית השכל עם אהוד בנאי- תנו לי לשתות צפייה והאזנה נעימות, שלכם, עורכת המוסיקה, הילה גלעדי
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)