מחר "שבת ישראלית"

hilagilady

New member
../images/Emo42.gif מחר "שבת ישראלית" ../images/Emo124.gif

"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 08:00-09:00 שלום חנוך- מציצים אריק איינשטיין ושלום חנוך- כל אחד רוצה אריק איינשטיין- עוף גוזל (קליפ) שלומי שבן- מוכן לאהבה הראל סקעת- בתוך שלומי שבת- אל תשטה באהבה האחים והאחיות- כמו בלדה רותי נבון- נאסף תשרי (עוד שבת עם צביקה פיק מ-15:00) צביקה פיק- לא אני הוא האיש (עוד שבת עם צביקה פיק מ-15:00) צביקה פיק- אני אוהב אותך לאה (עוד שבת עם צביקה פיק מ-15:00) שימי תבורי ואורי פיינמן- אתמול היית שונה אבנר גדסי- נפרדנו כך יהודה סעדו- אל תשכחי אותנו
שעה שניה 09:00-10:00 אייל גולן- חלומות מושיק עפיה- אין הגיון באהבה שמעון בוסקילה- את המחר שלי לירן טל- הטעם לחיי מאיה רוטמן- התיקון של חיי דנה עדיני- הסודות נינט טייב- סוף העולם כוכבי הסרט "הלהקה"- אילו ציפורים כוכבי הסרט "הלהקה"- שיר הלהקה להקת הנח"ל- קרנבל בנח"ל כוכבי ערוץ הספורט- ונצואלה מוש בן ארי- אנצל הראל מויאל- לא מכירים אותך
שעה שלישית 10:00-11:00 דודו טסה- דבר פתוח עידן יניב- את יפה (קליפ שבוע) עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה שרית חדד- עליך ועלי רמי קלינשטיין- הרבה פנים איציק שמלי- כמה חסר שלומי שבת- הרי את מקודשת לי רגב הוד- התינשאי לי מורן קריתי- גלים ברוח קובי אפללו- בא מן השתיקה רונה קינן- נס מירי מסיקה- אף אחת יהודית רביץ- סוף לסיפור (פילהרמונית)
שעה רביעית 11:00-12:00 שלמה ארצי- תרקוד ריטה- מחול מטורף ריטה ועברי לידר- סינדרלה רוקפלה עברי לידר- ניסים משינה- למה לי פוליטיקה עכשיו יהודה פוליקר- מה יהיה יהיה כוורת- זוכר לא זוכר אולארצ'יק, קלפטר ושמיר- האהבה שלי היא לא האהבה שלו אלון אולארצ'יק- שני חלקים בתוך השלם טיפקס- בתוך נייר עיתון חיים אוליאל- סימני סערה כנסיית השכל עם אהוד בנאי- תנו לי לשתות צפייה והאזנה נעימות, שלכם, עורכת המוסיקה, הילה גלעדי

Dug E

New member
סוף סוף פלייליסט שנינט נוכחת בו רק פעם אחת

. באמת די כבר לנינט כל פעמיים בשעה! זה מחרפן כבר. שימו יותר ריטה, רמי, היהודים, שלום חנוך, ברי...כל הקלסיקות הישראליות בקיצור. יש לנו עוד אמנים חוץ מנינט, תתפלאו..גם הרבה הרבה יותר איכותיים.

Dug E

New member
הילה, ושלא תביני לא נכון

אני ממש מעריך את העבודה שאת עושה. עונה לבקשות מיוחדות..באמת. אני מתכוון בגדול יותר-לא רק לתכנית שאת עורכת. זו התכנית היחידה בערוץ שמתקרבת להיות קלאסית, עם מוסיקה ישראלית ישנה של שנות התשעים ומטה..אפילו יותר מהתכנית "קלסיקות" עצמה..שממש הזדעדתי לראות שם את נינט (מה היא קשורה לעזאזל!?!??). פשוט נראה לי שהתכנית שאת עורכת מכילה הכי פחות את נינט. שבת שלום

hilagilady

New member
../images/Emo160.gif"טיסת לילה"- התוכנית הכי הזויה בטלויזיה

ברוכים הבאים לתוכנית הכי הזויה בטלוויזיה אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מ- 00:30 ועד 06:00 בבוקר. "טיסת לילה"- מוסיקה מפתיעה ומגוונת- כאן תמצאו קליפים נשכחים, נדירים ויפים לצד קליפים מוטרפים, משוגעים והזויים. כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
חצי שעה ראשונה 00:30-01:00
שלום חנוך- ללא מילים רונית שחר- אהוב יקר אביב גפן- אהבנו אפרת גוש- לראות את האור אסף אמדורסקי- רוך וקושי
שעה שניה 01:00-02:00
אריק סיני- מכור שלומי שבן- מוכן לאהבה שרון מולדאבי- ים יזהר אשדות- עם כלות הסופה שרון הולצמן- פתח את לבך דוד ד'אור ושלומי שבת- הלב יודע עידן יניב- את יפה (קליפ שבוע) הילה זיתון- תישאר קרן אבראשי- מה יהיה בתי- מר לי גלית אטלס- ולהיפך איריס פרחי- איתי ובלעדי יפעת תעשה- תפסיק לחשוב על עצמך
שעה שלישית 02:00-03:00
ניאון- בולע וסופג אסף ארליך- אמצע החיים ברי סחרוף- אינני אוהב אותה רמי פורטיס וברי סחרוף- הדלת SANDANY- AFOREIGN AFFAIR אהוד בנאי- עבודה שחורה כנסיית השכל עם אהוד בנאי- תנו לי לשתות כנסיית השכל- תגידי שטוב שאנן סטריט עם חוה אלברשטיין- נפשי אורי מור מארח את שאנן סטריט- SHES BROKEN בייב- כשתמי עוברת דירה ג'ינג'יות- LA
שעה רביעית 03:00-04:00
נושאי המגבעת- נגד כיוון הזיפים מופע הארנבות של דוקטור קספר- בשמלה אדומה / את לא מבינה ABANDONED- MENS RE היהודים- מחפש תשובה היהודים- הזמן שלך נינט טייב- קח אותי רן דנקר ועילי בוטנר- שווים עידית אשל- עד שתחזור חן קליין- בכל החדרים אלדד לוי- DID HE AGAIN רועי אלוני- עוטפת בוטן מתוק בקרקס- כל מה שנשאר הרידינג ג- נסיעה מוניקה סקס- מכה אפורה
שעה חמישית 04:00-05:00
מוניקה סקס- פצעים ונשיקות אינפקציה- סרט של סקס אבטיפוס- בוקר טוב עולם שרון הולצמן- מחכה לאיש שלי משינה- מכונית שלום חנוך- במכונית החדשה של אבא יונתן רוזן- אוטומוביל הבילויים- אוטו זבל הבילויים- באב אלוואד 38/א' רונה קינן- נס טיפקס ורונית בן שמעון- והפעם שיר אהבה גידי גוב- ריקוד ירח ענבל דור- חבצלת האנשים- ברזילרה דנה ברגר- מחכה לו
שעה שישית 05:00-06:00
דן תורן- הולך לאט דן תורן עם שייגעצ- שיר יפה 951עם יובל מנדלסון- כמו ג'וק שייגעצ- מרלין מונרו איגי וקסמן- קולנוע חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה אתניקס עם חמי רודנר- שיר ישן זאב נחמה ודרור קליסקי- כלב לא משאיר ברירה משינה עם יוסי בנאי- תחזור תחזור - בהופעה 96 שלומי שבת- מן החושך חזרתי - בהופעה בקיסריה 2005 רונית אלקבץ- להיות לבד חיים אוליאל עם עמיר לב- את הולכת לבד עכשיו שלום מור ועמיר לב- זוהר מוכר אסף אמדורסקי- ביחד צפייה והאזנה נעימות, שלכם, עורכת המוסיקה, הילה גלעדי

למעלה