מיסטר וויליאמס (כפרעליו)

../images/Emo42.gifמיסטר וויליאמס (כפרעליו)

סופסוף התחתן... אני חושבת שזה תירץ מספיק טוב לפתוח שרשור ספיישל רובי
כל הסרטונים האהובים, התמונות, השירים, והציטוטים.... אוי, זה הולך להיות כיף
(מאיוש- לאן נעלמת בזמנים שכאלה
) שנתחיל...
*בולעת רוק*

אהמ אהמ- האם זה יכול להיות קסם

(החלטתי שהגרסה של הגוגל טרנסלייט לשיר היא הרבה יותר... מעניינת
) רוחות להזיז אותי, כל פעם אני קרוב אליך להסתחרר כמו סופת ציקלון במוחי אתה קו החיים שלי, המלאך של החיים שלי התשובה לכל התשובות אני יכול למצוא פזמון: בייבי אני רוצה לבוא, לבוא, לבוא אל בין זרועותי תן לי להרגיש את הפלא של כולכם
הייתכן קסם עכשיו(
), עכשיו, עכשיו להחזיק מהר זה יכל להיות הקסם האחרון בייבי לקחת אותי גבוה על צלע גבעה גבוהה עד איפה הסוס עונה השמש יכולתי לאהוב אותך לבנות את העולם שלי סביבך לעולם לא אעזוב אותך עד חיי נעשה פזמון בייבי אני רוצה לבוא, לבוא, לבוא אל בין זרועותי תן לי להרגיש את הפלא של כולכם הייתכן קסם עכשיו, עכשיו, עכשיו להחזיק מהר זה יכל להיות הקסם האחרון הייתכן קסם עכשיו, עכשיו, עכשיו להחזיק מהר זה יכל להיות הקסם האחרון בייבי אני רוצה לבוא, לבוא, לבוא אל בין זרועותי תן לי להרגיש את הפלא של כולכם הייתכן קסם עכשיו! זהו זה... אני לא מצליחה לנשום...

../images/Emo69.gif

חטא חטא חטא, מאת הגוגל טרנסלייט
אל תיתן עיניך לספר את המוח אתה צריך להתבייש כל אחד צריך את זה תינוק ואני מרגישה אותו דבר לא ממש קלטתי את שמך שקט, שקט, דממה
אל תגיד דבר
בוא נראה מה יביא הלילה זה יכול להיות כל דבר אוי זה כואב (חחח אני מזמרת לי עם התרגום
) כאשר אתה עיוור מכדי לראות נא לא לקרוא את המחשבות שלי אני אומר את האמת לי חטא חטא חטא תראו איפה היינו ואיפה אנחנו היום שונא את החטא ולא את החוטא אני רק אחרי ניצוץ על אהבה ועל החיים עמוק בפנים שקט הס הס לדבר זה חטא ואף אחד מאיתנו צריך להציל פשוט תירגע זה מה שישו היה עושה אנחנו נעשה בצלמו התינוק בואו לרכוב על העניין הזה אוי זה כואב כשאתה עיוור כדי לראות מה איתנו ובכן זה היה רק בשבילי חטא חטא חטא תראו איפה היינו ואיפה אנחנו היום שונא את החטא ולא את החוטא אני רק אחרי ניצוץ על אהבה ועל החיים עמוק בפנים אני לא מוכן לשיר של Amore זה לא נשמע רציני אהבה היא קלישאה אבל זה לא מתאים כאן אני איעלם חטא חטא חטא תראו איפה היינו ואיפה אנחנו היום שונא את החטא ולא את החוטא אני רק אחרי ניצוץ על אהבה ועל החיים עמוק בפנים עמוק בפנים זה אהבה נקה השמחה סקס אני אוהב אותך אתה אוהב לשנוא שלי וזה מרגיש בפנים מרגיש מבפנים מרגיש מבפנים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גבר נשוי....

MissPop

New member
ה-שיר שלי

מעניין אם בהופעת האיחוד רובי ישיר גם מחרוזת שירים שלו, בכלל אני אתעלף

בפעם הראשונה שאני והילה ראינו את הקטע

הזה לא הפסקנו לבכות, השאלה אם זה היה מבויים...

ממש לא נראה לי שזה היה מבויים

כאילו הוא מופיע שם מול 125 אלף איש !!!אני באמת מאמינה שהוא התרגש

מפגרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מזמן הייתי דוחפת לשון- למי איכפת שכולם רואים- אפילו יותר טוב! והיא גם לא יודעת לראיין
חתיכת.........!#‎@$!

למעלה