מפגש פורום כלא 6 - 5.7.

kombinaizer

New member
../images/Emo42.gif מפגש פורום כלא 6 - 5.7. ../images/Emo42.gif

טוב אז ככה, לאחר בדיקת תאריכים נראה שזה תאריך שיתאים לכולם
מתי המפגש? נפגש בסביבות השעה 15:00 איפה המפגש? המפגש יערך בעזריאלי, בתל אביב מכיוון שתל אביב זה מרכזי לכל הכיוונים וגם כי זה קניון נוח וגדול. אז איך אני מגיע למפגש? יש רכבת, ברכבת עוצרים בתחנת "תל אביב - השלום" שהיא מובילה צמוד לקניון ואין צורך להסתבך. איפה נפגשים נפגש בקולנוע, נחכה חצי שעה לכל המאחרים ונסתובב בקניון מתי מסתיים? אין שעה מדוייקת, כשכולם ילכו הביתה
מה עושים במפגש קודם כל נפגשים
חוץ מזה אנחנו נהיה בעזריאלי ככה שיש שם מה לעשות ג'ויסטיק, גג, לצחוק על פריקים וכאלה. אז מי בא? כל מי שיכתוב בתגובה לשרשור הזה אם הוא בא או אולי בא שבוע לפני המפגש אני אערוך רשימה ותאשרו לי את העניין מי ששואל אם כלא 6 יהיו אני לא יכול להבטיח אבל אני אדאג להודיע להם על המפגש. בקשר למציאת אחד את השני, אסור לפרסם פלאפונים בתפוז מטעמי בטיחות ככה שמי שמעוניין לשמש כאיש קשר שישלח לי בהודעה אישית ואני אעביר רשימה לכל מי שבא למפגש שיהיה יום מצויין יאללה בואו, אל תהיו כבדים, יהיה כייף

chen010189

New member
וואי זה מעולה!!!!

יש מפגש של עוד 2 פורומים פה בתפוז שאני לא בהם, אבל יש לי בהם חברים אז אני אפגוש כבר את כולם. אני רק צריכה לבדוק כמה יש לי בכיס, מרוב שלא יכלתי להתאפק קניתי כבר היום את "חופשי להתשחרר" במקום לחכות חודש הבא ועכשיו אני מרוששת עד ה20.7 אז אני עומדת על סימן שאלה שנוטה לכן...

סינטטית

New member
הממ

יכול להיות שאני אבוא אם אני אעבוד באותו יום אני אעשה גיחה קצרה (וזה רק בשבילך וחן כי אני לא מכירה פה אפחד מעבר..)

chen010189

New member
יש באותו היום...

הופעה של כלא 6 בבאר יעקב אם זה ייצא בשעות מתאימות אני אנטוש לאיזה שעה ומשהו, בכל זאת עד שאני במרכז

chen010189

New member
אנשים אל תהיו כבדים ובואו!!!

תאמינו לי אם הייתי במרכז, הייתי אומרת שאני באה ב100% אבל הכל תלוי איך החשבון שלי ייראה ועד אז יש זמן, אבל באמת ששום מניע אחר לא הולך להפריע לי! חוץ מזה לאור יש יום הולדת יום לפני וזאת סיבה מצויינת להגיע ולאחל לו מזל טוב ולחגוג(חחח לא שיש איך לחגוג על הגג אבל נו) וגם תפגשו את חברי הפורום אז יאללה!!!!!!

chen010189

New member
אור חשבתי ש...

אם המפגש לא ייצא לפועל, כי בינתיים הוא נראה ככה. ב20.7 הבנתי שהרוב פה באים לעסק שחור ואם יתאפשר לי גם אני אבוא, אפשר לקבוע נק' מפגש לפני\אחרי המסיבה של כל חברי הפורום שבאים

kombinaizer

New member
לא יצא לפועל?

לפי החישוב שלי אנחנו 5, ולא כל מי שבפורום אמר שהוא בא\לא בא

kerenusha

New member
אולי באה

זה יוצא ביום של המסיבה באומן לא? (עם הברייקדאנסים)

למעלה