מפגש פורום ASP

• פותח הנושא Salem
  • פורסם בתאריך

Salem

New member
../images/Emo42.gifמפגש פורום ASP../images/Emo176.gif

אוקיי, אני לא מבטיח שום דבר - זה כדי לראות מה קורה. אני עושה זאת למען האילתי שלנו שטורח להשפיל את עצמו בתמונה בכניסה לפורום
מי יכול לבוא ביום שלישי ה8.7.2003 (יום שלישי הבא) למפגש פורום בתל אביב סביר להניח בקניון עזריאלי. המפגש יהיה לקראת בסביבות 17:00 אחה"צ. אנחנו לא מדברים על עיר אחרת אלא ספציפית על תל אביב. מי שיכול לבוא יסמן
מי שלא
מומלץ שתפרטו
אל תכניסו
לשרשור הזה בבקשה. אני וילדה לא מבטיחים שום דבר עדיין, כדי לפנות את הלוח זמנים שלנו אנחנו צריכים לראות אם יש הענות התחלתית בכלל. תתחילו לשרשר

Yanin K

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo26.gif

ביום הסציפי הזה - לא. אבל אולי לפני כן \ מאוחר יותר. סבא שלי עובר ניתוח בדיוק בתאריך הזה.

Salem

New member
אוקיי

התאריך הזה הועלה כהצעה כרגע כי חבל"ז נמצא באזור ביום שני-שלישי. יום שני אני אישית לא אבוא כי ביום שלישי יש לי בגרות. אחרי התאריך הזה זה גם לא משהו טוב כי יש מועד ב' במתמטיקה ואולי יש כאלה שניגשים. אז אם התאריך הזה לא יצא לפועל (חוסר הענות
) אז נחפש תאריך חדש.

Yanin K

New member
מה רע? ....

בדיוק לייד תחנת הרכבת - קל להגיע. מקום מאובטח. לא חסר מה לעשות והיכן להפגש.

אמממ... אממממ...

כמה שיותר מאוחר - יותר טוב בשבילי. בשביל להיות בחמש בת"א אני צריכה לסיים לעבוד בשתיים וחצי, וזה קצת בעייתי

havlaz

New member
למה כמה זמן נסיעה?

שעה, לא? יותר מאוחר לא יהיה לי טיסה חזרה

Admini

New member
איפה את גרה שזה כ"כ רחוק ?

(יודע שלא תעני מדויק, אבל בערך)

havlaz

New member
למה עד מתי אתה עובד?

לצערי הטיסה האחרונה היא בשעה 8 וחצי (זה בתקווה שאני ידע כבר אם יש מפגש או לא, ולדעת להזמין כבר טיסות, כי עדין לא הזמנתי טיסות, כי אני לא יודע אם יש מפגש או אין!). ואם הטיסה ב8 וחצי.. חצי שעה לפני בשדה, ו20 דקות בערך נסיעה מעזריאלי.. משמע עד 7 וחצי אני יכול להיות נוכח במפגש.. לדעתי 5 זה מעולה... אם אתם רוצים ב6, גם אפשר לדעתי... אני יהיה איתכם שעה וחצי ואתחפף לי לאילת

למעלה