מפגש יאללה בואו נקבע מקום שעה ותאריך!!
F fushi e New member 10/10/03 #1 ../images/Emo42.gifמפגש../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif יאללה בואו נקבע מקום שעה ותאריך!!
ד דגה ענוגה New member 10/10/03 #2 יאללההה התפנה לי יום חחח סתאם, הייתי אמורה לנסוע לאנשהו ובסוף לא... לומשנה קיצר, אני אומרת, יום חמישי, בשעה.. אממ.. 12? בעזריאלי...
יאללההה התפנה לי יום חחח סתאם, הייתי אמורה לנסוע לאנשהו ובסוף לא... לומשנה קיצר, אני אומרת, יום חמישי, בשעה.. אממ.. 12? בעזריאלי...
ד דגה ענוגה New member 10/10/03 #4 אבל עזריאלי זה... אמצע החיים זה קרוב לכולם ישלך רעיון אחר? למישהו?
M MiStEr G u I t A r New member 10/10/03 #5 לא לא לא יום חמישי ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif יום חמישי יש לי הופעה.. יום שלישי? בבקשה זה הכי מתאים לי כי ביום שני אני נוסע להופעה של שחר ואז אני ישן בת"א עד יום שלישי... ואם לא אז אין לי מני לנסוע שוב לת"א ... אז מה בעד יון שלישי?
לא לא לא יום חמישי ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif יום חמישי יש לי הופעה.. יום שלישי? בבקשה זה הכי מתאים לי כי ביום שני אני נוסע להופעה של שחר ואז אני ישן בת"א עד יום שלישי... ואם לא אז אין לי מני לנסוע שוב לת"א ... אז מה בעד יון שלישי?
ד דגה ענוגה New member 10/10/03 #6 ואי מזה לא בטוח כי ישלי משהו בבוקר.. וטוב בעצם אני חושבת שאפשר לדחות אותו.. נראה מה אני יכולה לעשות חן תחשוב גם אתה על מקום
ואי מזה לא בטוח כי ישלי משהו בבוקר.. וטוב בעצם אני חושבת שאפשר לדחות אותו.. נראה מה אני יכולה לעשות חן תחשוב גם אתה על מקום
M MiStEr G u I t A r New member 10/10/03 #11 אמממ... ../images/Emo168.gif גם אני חושב שעזריאלי לא??? כי זה מקום הכי נורמאלי אני חושב וכל הרכבות מגיעות לשם... וכמו כן גם יוצאות משם...
אמממ... ../images/Emo168.gif גם אני חושב שעזריאלי לא??? כי זה מקום הכי נורמאלי אני חושב וכל הרכבות מגיעות לשם... וכמו כן גם יוצאות משם...
B blinkgirl182 New member 10/10/03 #9 יום שלישי לא טוב...../images/Emo58.gif אם רוצים נגיד להסתובב אח''כ בת''א אז אי אפשר כי רוב ת''א סגורה יום שלישי...
יום שלישי לא טוב...../images/Emo58.gif אם רוצים נגיד להסתובב אח''כ בת''א אז אי אפשר כי רוב ת''א סגורה יום שלישי...