מצא את ההבדלים

perrinat

New member
../images/Emo42.gifמצא את ההבדלים../images/Emo103.gif

והפעם מיכל הכינה לנו את התמונה עם ההבדלים

VooSa

New member
סורי אם...

מצטערת אם עשיתי את זה קשה מידי, עשיתי שינויים ממש לא בולטים וברובם צריך להגדיל את התמונה בשביל לראות אז שוב- SORRY

VooSa

New member
וכמובן....

תודה רבה ללאה ולרינתי שעזרו לי בבעיות שהיו לי בהעלאת התמונה...

perrinat

New member
../images/Emo35.gifאת בטוחה שיש../images/Emo103.gif

8 הבדלים
כי אני מוצאת רק 4....... זה קשה

VooSa

New member
זה נחשב אחד

יפה מאוד
את האחרון את צריכה להגדיל את התמונה (בצייר) בשביל לראות כי זה דק (אני מצטערת לא התכוונתי לעשות קשה מדיי....) אבל כל הכבוד לאושקה

VooSa

New member
OK....

אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאוד מצטערת ואם תרצו שאני אעזוב את הפורום לצמיטות אני אעזוב
מאוד לא נעים לי להגיד את זה אבל.... אני עשיתי רק 7 שינויים.... כלומר עשיתי 8 אבל לא שמרתי אחרי השמיני... מה שאומר שיש רק 7 בכל מקרה השמיני היה אמור ליהיות בטבעת.... ממממממממממצצצצצצצצצצטטטטטטטטטטטטעעעעעעעעערררררררררררתתתתתתתתתתת

לאה 13

New member
טוב אז בגלל שאני כבר עשיתי אז

אני מוותרת למי שרוצה!!! אז השאר חוץ ממיכל (וסה) רינת ואני יכולים להציע את ההבדלים אלא אם מיכל ורינת מתעקשותתתת

perrinat

New member
../images/Emo46.gifעופי מהפורום../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif!|../images/Emo103.gif

חחחחח....... סתם...... נראה לך
אני ישבתי מול המחשב, עם זכוכיות מגדלת, וניסיתי לחפש הבדל..... הגדלתי את התמונה פי 10000000, אפילו ראיתי לשאקי את השיערות ואת הורידים ברגליים..... חחחחחחח.......
טוב, אז מי עושה לנו הבדלים עכשיו
יאללה, נו, נו, נו.... בלבלו אותנו, אל תעשו לנו חשבון, בלבלו אותנו עד שלא נוכל לישון..... (אלה..... ה-|אקמול|.......)

לאה 13

New member
אני יודעת אותם אבל שאחרים ישתפו

פעולה חברה להתעורררררררררררר מתרדמת חורףףףףףףףףףףףףףףףףף

VooSa

New member
מצאתי גם...

אבל לא נחמד אם זה יהפוך למשחק פרטי של שלושתינו...

למעלה